Bu hakemler olduğu sürece türk futbolu biryere gelemez. Bursa Antep maçındaki olay istanbul eziklerinin sahasında olsaydı o macı tatil edebilirlermiydi. Etsinde cıkabiliyormu bakalım o sahadan sahadan cıksa yarın hakemliği bıraktırtırlar devam levent kızıl o yumurtanın kızılı elbet birgün haşlanır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
gs macinda hakemin kafasina dikis atip pansuman yapip maci oynatan makamin standardinin ne kadar icler acisi oldugunun kaniti,İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçirkef bursaspor yine bir maçın tatil edilmesiyle 3puan aldı
tolunay in yorumunda guzel bir cumle vardi mactan sonra..
bu ulkede basari hakedenin degil harekete gecenin oluyor..
o tasi atan serefsize sessiz kalan antep taraftarlari en az o kus beyinli kadar sorumlu bu skandaldan..
levent kizil gibi bir yalamanin sinekten yag cikarip bursaya puan kazandirma konusunda yetenekli oldugu gercegi ortadayken o cismi ancak bir salatalik atip maci masada verirdiEn son ESER tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 21:48.
Yorum
-
Bu maçı kazanacağız...Takımıma ve hocama inanıyorum..Para bulabilirsem bu deplasmana gideceğim..21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
bursa bedava mac kazndı ne guzel yazmıssın abı..İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa yine bedavadan maç kazandı...
sen de oyna kazan abı napalım oynadıkta vermedıler mı bıze???
senın yonetıcılerın adılık yapıp takımını satarken bak o kadar agır konusyorum hatta serefsızılık yaparken adamlar eskı baskanlarını federasyona sokuyorlar..senın yonetıcılırın takımı sırtından vurmaktan adılık yapmaktan baska bısı yapmıyor..kusura bakmayın ama bursa bu sene sampıyon olacak yıne..benden demesı...
Yorum
-
bursa kadar pasif top oynayarak maç kazanan takım görmedim arkadaş
2 sene önce sivas şimdi bursa oynatmıyorlar ,son dakikalarda buldukları golle maç kazanıyorlar.
kaleye tek şutu kornerden gelen topla gol yapıyorlar.
nefret ettim şu takımdan
en iyi topu oynuyoruz ama 5 puan önümüzdeler
inanılır gibi deiladalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
manısayı yenseydık dedıgın dogru ama artık 2 macıda kazanıp rakıplere tam anlamıyla gozdagı vermeyelıyız bence..İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 maç 4 puan iyidir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)
Yorum