Ben;geçen seneki kayseride oynadığımız ve oynadığımız futbolun karşılığını alamadığımız ancak kayseriyi sahalarına hapsedip iyi pas yaptığımız maç gibi oynayacağımızı düşünüyor vede gol yollarında daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
yerine giren alanzinho da farklı birşey yapmadıİlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana göre kendine oynadı,organize atak geliştirebileceğimiz birkaç önemli pozisyonda kollektif oyun yerine kendine oynadı.Hocada bu yüzden ikinci yarıda onu yanına aldı.
Yorum
-
Yasasin,mactan sonra takimin yorgunluk veya fizik güc eksikligi gibi bir bahanesi olmayacak.
Bu macta en iyi ihtimalle berabere kaliriz diye düsünüyorum,kazanacagimiza inanmiyorum.
Liverpoola kafa tutup manisa ya teslim olan bir takimdan hersey bekleniyor orasi ayri."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Halen daha yattara-jaja ve teofilo ya takimda yer ariyorsak yasadiklarimizdan hic ders almamisiz demektir.İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
Serkan-Giray-Glowacki-Ferhat
Yattara-Selçuk-Colman-Engin
Jaja
Teogol"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
ee cafer abi ne edelim bu adamları kovalım mı ?İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen daha yattara-jaja ve teofilo ya takimda yer ariyorsak yasadiklarimizdan hic ders almamisiz demektir.
TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Elbette degil ama yattara,jaja ve teofilo ile hicbir süper lig takimina oyun olarak üstünkük kurmamiz mümkün degil.İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleee cafer abi ne edelim bu adamları kovalım mı ?
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
hımm geçen hafta bu 3 adam oynadı da acayip de üstünlük kurduk.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElbette degil ama yattara,jaja ve teofilo ile hicbir süper lig takimina oyun olarak üstünkük kurmamiz mümkün degil.
şaka bir yana yattara hariç katılmıyorum abi. jaja yı daha görmek nasip olmadı. hele bir başlasın takımla uyum ıcınde oynamaya o zaman kararımızı verelımTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Bizim maça kadar istediklerini yapsınlar düşüşleri bizim maç ile birlikte başlayacaktır bursa balonunu gümlecek tek takım her zamanki gibi biz olacağız.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçirkef bursaspor yine bir maçın tatil edilmesiyle 3puan aldı
Yorum
-
---------------Onur---------------İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
Serkan-Giray-Glowacki-Ferhat
Yattara-Selçuk-Colman-Engin
Jaja
Teogol
Serkan--Egemen--Glowacki--Ferhat
--------------Ceyhun-------------
------Selçuk----------Colman-----
--------------Engin---------------
------Jaja------------TeoGOL-----
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma