arkadaslar yeri değil ama cok merak ediyorum Trabzonspor u-17 takımı hangi Ligde oynuyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
kayseriyi kayseride en son ne zaman yendik ?İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
........................onur.......................
......serkan.....giray.......glo.....ferhat....
...................selçuk..........................
............jaja............ceyhun.............
.....yattara........................alanzinho.....
.....................teofilo.........................
kesinlikle bu kadroyla çımamız gerekiyorr& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
........................onur.......................
............barış............ceyhun.............
.....yattara........................engin.....
bebim kadrom da bu..
ruhsuz ve isteksiz colmanın yerine barışı sürmeliyiz sahaya.. pres özelliği var en azından..
Yorum
-
colmana ruhsuz ve isteksiz diyen bir taraftar zihniyetini kınıyorum..onun yerine kadroya koydugunuz barış atas kim yaa..bu adamın en büyük kariyeri diyarbakırsporla ligden düşmekİlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle........................onur.......................
............barış............ceyhun.............
.....yattara........................engin.....
bebim kadrom da bu..
ruhsuz ve isteksiz colmanın yerine barışı sürmeliyiz sahaya.. pres özelliği var en azından..Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
o zaman sen de colman ı koy barışın yerine.. herkesin düşüncesi kendine..İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolmana ruhsuz ve isteksiz diyen bir taraftar zihniyetini kınıyorum..onun yerine kadroya koydugunuz barış atas kim yaa..bu adamın en büyük kariyeri diyarbakırsporla ligden düşmek
Yorum
-
güzel arkadaşım bir futbolcuyu kadroya koymamak farklı şey.. o futbolcuya ruhsuz demek apayrı şey.. ayrıca ruhsuz presssiz isteksiz dedigin kolman sahada basmadık yer bırakmıyor...hücuma renk katıyor.. defansa yardım ediyor.. daha ne yapsınİlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman sen de colman ı koy barışın yerine.. herkesin düşüncesi kendine..Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
colman-selçuk-ceyhun
colman klas oyuncu orta sahada yanlız kaldığını görüyorum onun içindirki verimli olamıyor ileriye ve geriye destek olamıyor selçuk ve colmanla orta saha olmuyor iledekiler(umut-teo-jaja-yattara)yardımcı olmuyorlar onun içindirki orta sahamız bu üçlüden oluşmalı şotanın takımı genç çok koşuyorlar kayseri maçında bizimkiler aynı vurdum duymazlıkla oynarlarsa fb yaptıklarını aynısı bize yaparlar.jajanın ciddi kondisyon sorunu var bunu herkes görüyor.
-maçlardan sonra futbolcularımız çıkıyor bu bize ders oldu diyorlar bu arkadaşlarımız bizleri yanlış anlıyor.bizlerin sizlerden sizdeğimiz bir şey futbolda her şey olabilir yani 3 sonuç bizlerin size tepkisi şudur formsuz olabilirsiniz,ara pası veremeyebilirsin,gol vuruşunu sağlıklı yapamayabilirsin kornerleri direk dışarı vurabilirsin bunlara pepimiz varız bunlar düzeltilir...
bizim sizlerden istediğimiz sizlerin sahada canla başla mücadele etmeniz,savaşmanız bunları yaparsanız kayseri maçında ve sonraki maçlarda skorunda kendiliğinden geleğinden kesinlikle eminim.
Yorum
-
işte ben de form düşüklüğü olduğunu düşünüyorum colman daİlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel arkadaşım bir futbolcuyu kadroya koymamak farklı şey.. o futbolcuya ruhsuz demek apayrı şey.. ayrıca ruhsuz presssiz isteksiz dedigin kolman sahada basmadık yer bırakmıyor...hücuma renk katıyor.. defansa yardım ediyor.. daha ne yapsın
orta sahada özellikle manisa maçında tüm yük selçuğun üzerine bindi gibi...
---------
belki de UĞUR DURTAŞ 'ın dediği gibidir? orta sahada yalnız kalmaktan kaynaklanıyordur. O nedenle 4-2-4 yerine 4-3-3 gibi bir sistem tutabilir.En son ozturk tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 16:54.
Yorum
-
güzel kadro olmuşş.. ceyhun gülselam ı bu maç llk 11 de oynatmak mnatıklı.cünkü kayserinin en büyük özellkşlerinden biri göbekden gelmek. ceyhun göbegi iyi kapatır selcukla beraberİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------------Onur---------------
Serkan-----Glowacki-Egemen---Cale
------------Selcuk-Ceyhun----------
Yattara--------Jaja---------Colman
---------------Teofilo--------------
Engin tam hazir oldugunu sanmiyorum sonradan kullanmak daha dogru olur. Colman solda oynar cünkü Kayseride sag bekde Serdar kesimal oynuyor yani hucuma hic cikmayan bir beke karsi colman solda rahat oynar diye düsünüyorum. Zor maclarda Ceyhun genelde hep iyi oynadi bu mactada öyle olur.Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
valla ben top ayagına geldiginde ne yapacagını bilmeyen hep geri vitesle oynayan barış ın yerine her an skoru degiştirebilecek colmanın oynamasını tercih ederim. ama dedigin gibi herkesin kadrosu kendine göreİlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte ben de form düşüklüğü olduğunu düşünüyorum colman da
---------
belki de UĞUR DURTAŞ 'ın dediği gibidir? orta sahada yalnız kalmaktan kaynaklanıyordur. O nedenle 4-2-4 yerine 4-3-3 gibi bir sistem tutabilir.Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel arkadaşım bir futbolcuyu kadroya koymamak farklı şey.. o futbolcuya ruhsuz demek apayrı şey.. ayrıca ruhsuz presssiz isteksiz dedigin kolman sahada basmadık yer bırakmıyor...hücuma renk katıyor.. defansa yardım ediyor.. daha ne yapsın
bir colman hayranı olarak her kelimesine katılıyorum
)
tsunami senle yine ayrı düştük dostum
colmana ruhsuz diyemez kimse.. takımın dinamosu gizli beyni odur. dikkatli izleyen anlar.. bi insan ancak bu kadar pres yapar.. iyi ki varsın Colman
Yorum
-
İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte ben de form düşüklüğü olduğunu düşünüyorum colman da
---------
belki de UĞUR DURTAŞ 'ın dediği gibidir? orta sahada yalnız kalmaktan kaynaklanıyordur. O nedenle 4-2-4 yerine 4-3-3 gibi bir sistem tutabilir.
düzeltiyorum ultrats senle ters düştük dicycektim
ama son yazdığın sisteme katılıyorum. 4-3-3 bize daha uygun. ama selçuk-colman-ceyhun olunca.. daha dirençli oluyoruz..
Yorum
-
öyle abii. hak edene hak ettigi değerri vericenn..colman gibi bi futbolcuya sahip olmak her takıma nasip olmaz..ayrıca daha da genc..kendini biraz daha geliştirirse arjantin milli takımında messi ile iyi anlaşırİlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir colman hayranı olarak her kelimesine katılıyorum
)
tsunami senle yine ayrı düştük dostum
colmana ruhsuz diyemez kimse.. takımın dinamosu gizli beyni odur. dikkatli izleyen anlar.. bi insan ancak bu kadar pres yapar.. iyi ki varsın Colman
Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum