Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antep bize olsa kabadayı kesilir. Bakalım Bursa'ya karşı nasıl oynayacaklar. Benim pek umudum yok. Bursa maçı alır gibi...

Yorum

• Antep bursayı yenemese bile en azından yenilmez.
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bende en az beraberlik bekliyorum Bursa bir yer de patlıyacak o da bu hafta olucak inşallah bu arada Bursaspor şampiyonluğuna %0 veriyorum.Çekirge 2. ke zıplayamaz o kadar da degil.Önümüzde ki iki maçı alırsak çok iyi olur.Şuan kaybettğimiz hiçbişey yok.

Yorum

• kayseri maci zor gececek kendi evimizde kaybettigimiz uc puan bu anlamda kotu oldu kayseri macindaki beraberlik bile yetebilirdi simdi kesinlikle kazanmamiz gerekiyor kayseri de yenildi bu hafta senol hocaya kadro icin buyuk is dusuyor

Yorum

• yarın sabah

İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kayseri yenildi
            iki istanbullu berabere
            şeftali kurçuğuda yenilecek Gaziantep e

salı günü görüşmek üzere
            pazar gündüz yazmıştım inşallah yarın bu vakitler tekrar alıntı yaparım yazımı
            BMN KOCAELİ

Yorum

• manisa maçından sonra bu maçın önemi çok büyük birde kayseride bu hafta yenildi yta onlarda baya asılacak maça trabzon aklını kullanırsa ha bide unutmadan bu 4-2-4 taktiğinden vazgeçmesi lazım şenol hocanın o daha yemez sürpriz bi taktikle çıkması lazım yoksa yenemeyiz

Yorum

• Tam bi Taktik savaşı içinde geçecek müsabaka.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sinerji oluşturmadan şampiyon olamazsın...
                  Sen inanmadan, ben inanmadan, topçular zaten inanmaz.

Trabzonspor taraftarı olarak, özellikle bursa türü takımlardan farkınız da budur vesselam. Siz diyorum çünkü çok şükür ben ne tribünden takıma sayarım, ne kendi hocamı topçumu yuhlarım, ne de 1 mağlubiyette sezon bitirebilecek anti-zekâ üretebilirim...

İdareciler için bir söz vardır, idareci vardır oturduğu koltuk sayesinde saygındır, idareci vardır koltuğunun saygınlığını arttırır.

Siz 1. ekiptensiniz...
                  Trabzonspor a manevi anlamda katmanız mümkün değil!

kendi evinde ligde puanı olmayan takımdan 3 yiyen ve bunu "sıradan" "1" mağlubiyet gören birisiyle bu tartışmayı uzatmanın manası yok sanırım. anti-zeka yı da kimin ürettiğini sezon sonunda hep beraber görürüz

Saygılar..
                  En son ozturk tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 09:15.

Yorum

• olmamasi gereken ama bir oyunda her zaman olabilecek bir kaza.
                    siradan bir kaza ama ders almak lazim.
                    2 ligten bir takima bile yenilebilinir. bunu sorun etmemek lazim.
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• bu nedir ya.. kayseri-Trabzon maçını konuşacağınız yerde bursanın anteple maçı konuşuluyor..
                      bırakalım bunları lütfen. işimize bakalım biz..
                      ...öLüMüNe TrAbZoNsPoR...

Yorum

• İlk olarak mutluhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu nedir ya.. kayseri-Trabzon maçını konuşacağınız yerde bursanın anteple maçı konuşuluyor..
                        bırakalım bunları lütfen. işimize bakalım biz..
                        keşke manisaya yenilmeseydik te bu başlıkta antep ten medet ummasaydık

Yorum

• bursa antep'i rahat geçer diye düşünüyorum. bursa valencia'ya farklı yenildi ama Türkiye liglerinde şu an bursayı yenebilecek takım yok. kayseri de bu hafta takıldı o sebeple haftasonu işimiz çok zor. kayseri kendi evinde bizi yenebilir. bu manisa yenilgisi çok kötü oldu. toparlanmamız en az 4-5 haftayı bulur. işin kötüsü bundan sonra bjk maçı var. fener karşısında gördüğümüz bjk bizi çok rahat geçer. adamlar her halükarda oynuyor. bir de bobo ve nobre faktörü var. bu iki isim sezon boyu yatar sonra ne yapar eder bize golü atar.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bursa antep'i rahat geçer diye düşünüyorum. bursa valencia'ya farklı yenildi ama Türkiye liglerinde şu an bursayı yenebilecek takım yok. kayseri de bu hafta takıldı o sebeple haftasonu işimiz çok zor. kayseri kendi evinde bizi yenebilir. bu manisa yenilgisi çok kötü oldu. toparlanmamız en az 4-5 haftayı bulur. işin kötüsü bundan sonra bjk maçı var. fener karşısında gördüğümüz bjk bizi çok rahat geçer. adamlar her halükarda oynuyor. bir de bobo ve nobre faktörü var. bu iki isim sezon boyu yatar sonra ne yapar eder bize golü atar.
                            Doğru ve yerinde tesbitler..

Teşekkürler..

Yorum

• Mutlak galibiyet alınması gereken maçlardan birisi antalya ve manisa karşısında kaybedilen puanlar ve bursanın dolu dizgin gitmesi(bu hafta tökezlerler inşallah) sebebiyle galibiyet harici olası puan/puanlar kaybettirecek bi maç takımı olumsuz bir havaya sokacagı kanaatindeyim. Fizik gücünden cok taktik savaşı içinde geçecek bir mücadele olacak. Cangele ve Mehmet Erene dikkat etmek lazım bu 2 oyuncuyu ceyhun-cangele ve serkan-mehmet eren iyi marke ederek durdurmak lazım. Sonrası hızlı hücum oyuncularımızın işi inşallah böyle olur : )
                              Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Bursa bu akşam yenilse ne olacakki?
                                Bizim bu istikrarsızlığımız var olduğu sürece, rakiplerin puan kaybetmesini beklemek içi boş bir beklemekten başka bişey ifade etmiyor...
                                En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 10:02. Sebep: .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X