En büyük düzenler Kaoslardan sonra doğar. Haydi Trabzonum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
-
glowacki ve enginin maça kadar düzelip sahada olması lazım eksikliklerini çok net görüyoruz. buarada kimse söylememiş ama bence onurdada bariz bir bozulma var bu maçta yerine tolga mı oynasa dinlendirilmesi ve silkelenip kendine gelmesi açısından
Yorum
-
bir daha oynamasın demek zaten kendine gelir belki dedikİlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'un oynamaması bizim yararımıza değil zararımıza olur.Ayrıca Şenol Güneş'in Onur'u oynatmayacağını sanmıyorum.Onur hem bizim için hem Türkiye için büyük bir şans.
son haftalardaki formu sizleri tatmin ediyosa diyecek bişey yok ama beni tatmin etmiyor
Yorum
-
---------------Onur-----------------
Serkan---Glowacki---Egemen---Ferhat
-----------Selçuk---Colman----------
Yattara-------------------------Engin
---------------Jaja------------------
---------------Teofilo G.-------------
Glowacki ve Engin'in biran önce oynaması lazım.Takımda sol kanat eksikliği gözle görülür şekilde belli.Umut'un orda oynaması takımı geriye götürüyor.Son maçlarda da takım savunmasına da yararı yok.Glowacki'nin dönmesi defanstada ki açıkların bir kısmını önleyecektir.
Yattara'nın dinlendirilmesi de seçenekler arasında olabilir.O zaman da sağbekte Barış oynar.İleride de Serkan oynar.Böyle olursa da Yattara'nın eksikliğini pek çekiceğimizi düşünmüyorum.
Yorum
-
Görüşüne saygı duyuyorum abicim.İlk olarak allcay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir daha oynamasın demek zaten kendine gelir belki dedik
son haftalardaki formu sizleri tatmin ediyosa diyecek bişey yok ama beni tatmin etmiyor
Ama bence Onur'un oynamaması kendisini psikolojik bakımdan daha kötü hissetmesine neden olur.
Yorum
-
İnşallah Fener kazanır.Ya da berabere biter.İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri yenildi fener kazananamazsa yine ikinciyiz bursa puan kaybederse çok hasarlı sayılmayız
takıma desteğe devam beyler moral bozmak yok
Yorum
-
engin'i oynatmak riskdir bence sakatlıkdan yenı çıktı daha 1 dk bile görev almadı.ama 2.yarıda oyuna alınabilir.İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------onur-----------------
----serkan--Glo--Egemen--cale-----
-Burak-Selçuk-Ceyhun-Colman-Engın-
-------------Teo-----------------
burak yerine yattara benım düşüncem.
colman kulubeyi haketdı
colmanın yerinede jaja
Yorum
-
hala en iyi olan biziz teo o golü atsa böylemi olacaktı
şenol hoca da umarım umut takıntısından vazgeçer veya jaja yıl olur olmadık yerde oyundan almaz bu adam sahada durmalı kayseri ve beşiktaş 4 puan bize yeter
stratejik olmalıyız her maç 3 puan olmaz
bir maçla herşeyi yakıp yıkmayalım
ne kadrolar gördük
bu kadroyu destekleyelim...adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum