Takım ve şampiyonluk (bende görmedim) görmeden delice fanatik olan yigenlerimi maça getirdim...4 şanslı kız tarihte pek çok kez az görülecek ve herkezin canlı göremeyecegi 61 i tabelada gördüler..Şanslıydılar yagmurda yagmadı....ben bile o kadar maça gittim bu kadar gol görmedim siz şanslısınız 6 gol gördünüz dedim...Teşekkürler Trabzonsporum...Onlara aşılagıdım Trabzonspor sevgisi konusunda ne kadar haklı oldugumu onlara gösterdiğin için....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar maçı televizyondan seyrettim. Kulağıma tulum sesleri geliyordu. Tribünde mi çalındı yoksa hoparlörlerden mi müzik verildi anlayamadım. Maçı stadda izleyen bir arkadaş bilgi verebilir mi acaba?
Yorum
-
İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar maçı televizyondan seyrettim. Kulağıma tulum sesleri geliyordu. Tribünde mi çalındı yoksa hoparlörlerden mi müzik verildi anlayamadım. Maçı stadda izleyen bir arkadaş bilgi verebilir mi acaba?
Tulum, zurna ve davuldan oluşan orkestra var tribünde...Hamiş
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünden geldi o ses...
Tulum, zurna ve davuldan oluşan orkestra var tribünde...
Farabi'nin de hayaliydi Avni Aker'de tulum sesleri. Nerelerde bu arkadaş sahi?En son İlyas Onat tarafından düzenlendi; 15.09.2010, 02:10.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünden geldi o ses...
Tulum, zurna ve davuldan oluşan orkestra var tribünde...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Önceden 5iva55por seklinde yaziyordum ama 6 tane cakmamiz neticesinde
bir yenilik nsart diye düsünüyordum. Az önce forumda bir arkadasimizin
bu ise care buldugunu gördüm. Artik 5iva55por degil, 6ivasspor.
Ayrica sunu da belirtmek istiyorum. Her macta oldugu gibi Yattara bu macta da
cok sayida pozisyonu artistik hareketler yapma ugruna heba etti.
Gol atti mi? Atti. Ama bir kac pozisyonu da pic etmeyip adam gibi pasini verseydi de
onlar da gol olsaydi fena mi olurdu?Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamidolara yüklenmeyin. Çünkü onlara daha çok takım yüklenecek
Yoksa hamidolar Avea'lı değil mi?
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden?
Yoksa hamidolar Avea'lı değil mi?
Hocam iyiydi...
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...bişey anlıyamadım renktaşİlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen kahveni ic, gazeteni oku , takimi kafana takma.. nasilsa yenerler demek heralde..
Galatasaraylılar bu sene keyifle kendi takımlarını izleyemedikleri için Trabzon maçlarından keyif aldıklarını söylemeye çalışıyor. Hatta şu anda Süper lig'deki keyifle izlenecek tek takım Trabzonspor demeye getiriyor
Dahada açalım derseniz, bunun anlamı şu... Maçtan evvel kadroları gördükten sonra, koltuğuma oturup sıcak çayımı, kahvemi yudumlarken keyif alacağım bir maç olacak demektir bu...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
Yorum