Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım ve şampiyonluk (bende görmedim) görmeden delice fanatik olan yigenlerimi maça getirdim...4 şanslı kız tarihte pek çok kez az görülecek ve herkezin canlı göremeyecegi 61 i tabelada gördüler..Şanslıydılar yagmurda yagmadı....ben bile o kadar maça gittim bu kadar gol görmedim siz şanslısınız 6 gol gördünüz dedim...Teşekkürler Trabzonsporum...Onlara aşılagıdım Trabzonspor sevgisi konusunda ne kadar haklı oldugumu onlara gösterdiğin için....
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Arkadaşlar maçı televizyondan seyrettim. Kulağıma tulum sesleri geliyordu. Tribünde mi çalındı yoksa hoparlörlerden mi müzik verildi anlayamadım. Maçı stadda izleyen bir arkadaş bilgi verebilir mi acaba?

Yorum

• İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar maçı televizyondan seyrettim. Kulağıma tulum sesleri geliyordu. Tribünde mi çalındı yoksa hoparlörlerden mi müzik verildi anlayamadım. Maçı stadda izleyen bir arkadaş bilgi verebilir mi acaba?
        Bana da o tip sesler geldi..Sanki tribünden geliyordu sesler.

(UEFA)

Yorum

Arkadaşlar maçı televizyondan seyrettim. Kulağıma tulum sesleri geliyordu. Tribünde mi çalındı yoksa hoparlörlerden mi müzik verildi anlayamadım. Maçı stadda izleyen bir arkadaş bilgi verebilir mi acaba?
          Tribünden geldi o ses...
          Tulum, zurna ve davuldan oluşan orkestra var tribünde...
          Hamiş

Yorum

evet arkadaşlar aklımda bu vardı söylemeyi unuttum..stadda izleyen bi arkadaş açıklayabilirmi neydi bu olay..ilginç olan çalınmaya başladı 1-0 oldu

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tribünden geldi o ses...
              Valla süper, muhteşem bir şey. Tv'de ses uzaktan uzağa duyuluyor ama stadda eminim ki daha baskındır. Bir videosu felan olsa da izlesek keşke.

Farabi'nin de hayaliydi Avni Aker'de tulum sesleri. Nerelerde bu arkadaş sahi?
              En son İlyas Onat tarafından düzenlendi; 15.09.2010, 02:10.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tribünden geldi o ses...
                bizde duyduk herkes duymuş tvden bi ligtv duyupta göstermedi olacak iş değil!
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Önceden 5iva55por seklinde yaziyordum ama 6 tane cakmamiz neticesinde
                  bir yenilik nsart diye düsünüyordum. Az önce forumda bir arkadasimizin
                  bu ise care buldugunu gördüm. Artik 5iva55por degil, 6ivasspor.
                  Ayrica sunu da belirtmek istiyorum. Her macta oldugu gibi Yattara bu macta da
                  cok sayida pozisyonu artistik hareketler yapma ugruna heba etti.
                  Gol atti mi? Atti. Ama bir kac pozisyonu da pic etmeyip adam gibi pasini verseydi de
                  onlar da gol olsaydi fena mi olurdu?
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Arkadaşlar, defalarca uyardık, başka forumlardan alıntı yapmak yasaktır. Cezası vardır. Bundan sonra gördüğüm ilk mesajda ceza işlemini uygulayacağım. Uyarıyı tekrar yaptım.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hamidolara yüklenmeyin. Çünkü onlara daha çok takım yüklenecek
                      Neden?
                      Yoksa hamidolar Avea'lı değil mi?

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden?
                        Yoksa hamidolar Avea'lı değil mi?
                        ççç

Hocam iyiydi...

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gsforumda bir arkadaş bizim kadroyu yazıp şu karakteri koymuş altına
                          İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ...bişey anlıyamadım renktaş
                          İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sen kahveni ic, gazeteni oku , takimi kafana takma.. nasilsa yenerler demek heralde..

Galatasaraylılar bu sene keyifle kendi takımlarını izleyemedikleri için Trabzon maçlarından keyif aldıklarını söylemeye çalışıyor. Hatta şu anda Süper lig'deki keyifle izlenecek tek takım Trabzonspor demeye getiriyor

Dahada açalım derseniz, bunun anlamı şu... Maçtan evvel kadroları gördükten sonra, koltuğuma oturup sıcak çayımı, kahvemi yudumlarken keyif alacağım bir maç olacak demektir bu...
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Maçın linkini isteyenler parmak kaldırsın
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Link mi veriyoruz?
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Özelden verecektim
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X