ben camış nitelemesini uygun buluyorum .. ancak insanoğludur deyip uygun bulmuyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben camış nitelemesini uygun buluyorum .. ancak insanoğludur deyip uygun bulmuyorumnefes almasına bağlıyorsan katılıyorum.. tüpçü ya tüpçü
S.N.O.O.S.
'M'
Yorum
-
İlk olarak Absurd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanoğlu munefes almasına bağlıyorsan katılıyorum.. tüpçü ya tüpçü
Hırsız çok,polis çok,adalet yok.
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 1 olduğunda manşetleri atıyorduk..
51vas diye..
6 1 oldunca tamam dedik plakada kalsın..
alanzinhonun şutu yürekleri ağızlara getirdi..
7 1 olsa ne yazardık bilemiyorum..
teşekkürler TRABZONSPOR'um..
var mı 61 den güzel skor?İmza...
Yorum
-
İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüpçü mü ki o gerçekten bi de imzanda ki şarkıyı unuttum adı neydi
İmzam daki şarkı Pazar sabahı olması lazm.S.N.O.O.S.
'M'
Yorum
-
İlk olarak Absurd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde maçın geniş özetini yada gollerini izleyebileceğim biryer varsa link verbilir mi arkadaşlar. mümkünse tabiki.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın şansı şampiyon olmasından kaynaklanıyor yoksa ön eleme oynasalardı katılabileceklerini hiç zannetmiyorum...
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrantısız güç kullandık...
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi6 tane gol atan bir takımın gelmesini bende olsam istemezdim.
şimdiden 2. maçın korkusu sarmış Hamidoları anlaşılan
6ivas basını
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Yorum