Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1:0 olsun bizim olsun

fakat söyle güzel bir fark atsak süper o0lur
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• heyecan yok .kazanacağımıza eminim...

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trabzonspor 3 - sivasspor 0

teo(2)
        jaja

tahmin !
        bendımde tahmınım bu

Yorum

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4-2-3-1 ideal ( takım savunması oturursa selcuk ve colmanın yanına ceyhuna gerek kalmaz )

Son bı sey Colman dan sol kanat olmaz adam orta sahanın ortasında oynamak ıcın yaratılmıs....Hatta ve hatta topu oyuna cok hızlı sokamadıgı dusunulurse topu stoperlerden alıp oyunu kuracak kısıdır...Ona 2 sn lazım , yeter ki alıp donup baksın , gerısını halledecek yetenegı Allah vergisi....Sırtı donuk baskı altında top aldıgı zaman işi zor...
          Ceyhun oynamalı bence..Orta sahada pas trafiği ve savunma yönümüzün güçlü olması için..

Ancak Colman ve Selçuk iyi performans sergilerseler(Selçuk'tan şüphem yok) Ceyhuna gerek kalmaz dediğiniz gibi....

Colman sol tarafta oynayabilse biizm için çok çok iyi olacak özellikle Ceyhun-Selçuk-Colman 3'lüsü birlikte olacak ancak malesef dediğiniz gibi solda oynayamıyor..

Yorum

• ''Bizim teknik heyet göremedi adamlar görmüş solun felaket olduğunu.Bu lazlar cin gibi bizi bizden iyi biliyorlar galibiyet hayalden ileri gitmez.Tabi bizimkiler aklını başına alırsa işler değişir''

sıvasspor taraftar sıtesınden kopyalanmıs bır yazı...
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antalya maçındaki kadro anlayışına benzer bir anlayış. Antalya maçından önce de dedim şimdi de söylüyorum. Yanlış bir kadro ve oyun anlayışı bu. Bu maçı kazanma ihtimalimiz çok yüksek ama yinede yanlış kadro anlayışıyla oynayacağız bana göre. Jaja-Yattara-Umut-Teo-Colman beşilisinden biri fazla. Bana göre Ceyhun veya o bölgede oynayacak kişi mutlaka oynatılmalı. Ya Colman ya da Umut oynatılmamalı. Colman bu takımın en büyük faktörü olduğuna göre Colman'ı kesmek zor. O zaman Umut kesilebilecek en yakın isim bana göre. Teo banko oynamalı. Jaja bana göre en önemli oyuncumuz olmaya aday isim, bu yüzden Jaja da oynamalı. Dolayısıyla geriye tek Umut kalıyor. Veya hoca Jaja'yı Colman'ın mevkisinde oynatıp Colman'ı kesebilir. Denemekte fayda var. Başarılı olunabilir.

Sonuç olarak bu kadro anlayışı bana göre yanlış, Antalya maçında ne kadar yanlış olduğu görülmüştü(her ne kadar içinde başka faktörler olsa da). Bu yanlışta ısrar edilmemeli. Yedek kadro da güçlü kılınmalı. Oyunu değiştirecek oyuncu sayımız artmalı kulübede.
              Kadro aynı olabilir ama dikkat edersen anlayıs aynı degil.Jajayı umutla birlikte forvette kullanmıstık antalyada ama burda büyük ihtimalle forvet arkası oynayacak.Aynı şekilde umutta ortasahaya yakın oynıcak büyük ihtimal.Teoda ileride tek forvet .Kısacası anlayıs antalyadaki gibi degil.

Yorum

• Bobo ve Nobre 3'er golle gol kralı olmuşlar..Teofilo 2 gol atıp tekrar 4 golle gol kralı olması lazım

Yorum

• 2 hafta üst üste kendi sahamızda oynayacağız bu maçlarda puan kaybetmemiz lazım.
                  Trabzon'da hiç kimseye hangi takımı tutuyorsun diye sorulmaz.Biz de ayıp bir sorudur bu.

Yorum

• Hoca antalya maçındaki gibi bir kadroyla çıkarsa galibiyet zor kazanabiliriz ama kolay olmaz. Ama o tarz bi kadroyla yenilimemiz de bence normal. Hocanın bunu görmüş olması gerekiyor. Trabzonspor bu ligde orta sahasıyla fark yaratan bir takım. E orta sahayı da böyle boşaltırsak bu takım ligde çok da iş yapmaz. Hoca umarım 4 forvetle maceraya girmez.

Yorum

• Zor maç olacak.
                      Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak muhammets tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 hafta üst üste kendi sahamızda oynayacağız bu maçlarda puan kaybetmemiz lazım.
                        ikisinide kazanacağız inşallah...

Yorum

• ceyhuna dikkat etmeliyiz tikine giden bi topçu.

Yorum

• Ben olsam bu maçta orta sahada kesinlikle ceyhun gülselamı da oynatırdım.

Yorum

• Karaberberoğlu için saygı duruşu

Antrenman sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kardemir Karabükspor Kulübü Yardımcı Antrenörü Esat Karaberberoğlu’nun vefatı nedeniyle bu akşam oynayacağımız Sivasspor maçı öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Bu vesileyle bir kez daha Karaberberoğlu’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk futboluna başsağlığı diliyoruz…

Allah rahmet eylesin..

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ceyhuna dikkat etmeliyiz tikine giden bi topçu.
                                Millet bir haftadır ceyhun ceyhun.Nedir kardeşim bu ceyhunun bilmedigimiz özellikleri.Bu adam bizde oynamadımı.Milletin oyuncusunu abartmada üstümüze yok.Bir haftadır ceyhun asağı ceyhun yukarı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X