Biraz daha sertlik... Futbol kuralları içinde, ancak mümkün olduğunca sert ve sağlam oynayalım (ilerideki uşaklar da dahil), top kullanma becerisi yüksek oyuncularımızla bu maçı kesin alırız. Ancak adamlara karşı çıtkırıldım edayla, taraftarı da gaza getirerek maçı yerde geçirirsek herşey tersine dönebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
Güzel futbol ve net bir skorla yenmemiz lazım ki artık istikrarı yakaladığımız,belli bir çizgiyi tutturduğumuz netleşsin.Şampiyonluk bu maçlardan geçer,Antalya kazaları devam etmemeli geçen senede olduğu gibi.Alanzinho dinlendirilmeli,Jaja-Umut-Teo 3 ü birden sahada olmalı diye düşünüyorum.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorta sahada colmanın formu çok önemli eğer kötü oynarsa bu maç zor geçer,orta sahamız zayıf biraz bu maçta,sadece hücumcularla maçı almak zor
Barış yetersiz,Sezer aman uzak dursun,Zafer Yelen e umut edelim bakalım bakarsın coşar.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 13.09.2010, 11:12.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
TRABZONSPOR
Onur
Serkan
Giray
Egemen
Ferhat
Selçuk
Colman
Jaja
Yattara
Umut
Teofilo
Fanatik
Sonuç olarak bu kadro anlayışı bana göre yanlış, Antalya maçında ne kadar yanlış olduğu görülmüştü(her ne kadar içinde başka faktörler olsa da). Bu yanlışta ısrar edilmemeli. Yedek kadro da güçlü kılınmalı. Oyunu değiştirecek oyuncu sayımız artmalı kulübede.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCale'nin sakatlık sorunu falan mı var ?
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleferhat ne zaman katılacak şu takıma acaba ...
Böyle önemli bir maçta Ferhat ile başlamak hata olur.Cale ve Ferhat'ın olduğu takımda bana göre her zaman Cale oynar.Ferhat daha çok kupa maçlarında oynar bu gidişle.Dallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
Mesut Bakkal takımları bize her daim ters geliyor. Ayrıca mutlak favori olarak çıkıp bir çok hüsran yaşamış bir camiayız. Dikkatli oynayıp gol yemeden kazanmalıyız. Orta alanda Ceyhun-Selçuk-Colman üçlüsünün muhafaza edilip ısrarla oynatılmasından yanayım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum