Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biraz daha sertlik... Futbol kuralları içinde, ancak mümkün olduğunca sert ve sağlam oynayalım (ilerideki uşaklar da dahil), top kullanma becerisi yüksek oyuncularımızla bu maçı kesin alırız. Ancak adamlara karşı çıtkırıldım edayla, taraftarı da gaza getirerek maçı yerde geçirirsek herşey tersine dönebilir.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Güzel futbol ve net bir skorla yenmemiz lazım ki artık istikrarı yakaladığımız,belli bir çizgiyi tutturduğumuz netleşsin.Şampiyonluk bu maçlardan geçer,Antalya kazaları devam etmemeli geçen senede olduğu gibi.Alanzinho dinlendirilmeli,Jaja-Umut-Teo 3 ü birden sahada olmalı diye düşünüyorum.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• orta sahada colmanın formu çok önemli eğer kötü oynarsa bu maç zor geçer,orta sahamız zayıf biraz bu maçta,sadece hücumcularla maçı almak zor
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          orta sahada colmanın formu çok önemli eğer kötü oynarsa bu maç zor geçer,orta sahamız zayıf biraz bu maçta,sadece hücumcularla maçı almak zor
          Haklısın.Onun için istedik ya Atiba'yı,onun için istedik ya Marko'yu veya o kalitede birisini,onun için istedik ya Selçuk-Colman dan daha iyi birisini,ama dinletemedik.
          Barış yetersiz,Sezer aman uzak dursun,Zafer Yelen e umut edelim bakalım bakarsın coşar.
          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 13.09.2010, 11:12.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Haydi Trabzonsporum haydi.

Çok özledik seni artık özletme kendini

Bu akşam galibiyetle dönmeni bekliyoruz ve inanıyoruz ki bunu başarırsın.

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TRABZONSPOR
              Onur
              Serkan
              Giray
              Egemen
              Ferhat
              Selçuk
              Colman
              Jaja
              Yattara
              Umut
              Teofilo

Fanatik
              Antalya maçındaki kadro anlayışına benzer bir anlayış. Antalya maçından önce de dedim şimdi de söylüyorum. Yanlış bir kadro ve oyun anlayışı bu. Bu maçı kazanma ihtimalimiz çok yüksek ama yinede yanlış kadro anlayışıyla oynayacağız bana göre. Jaja-Yattara-Umut-Teo-Colman beşilisinden biri fazla. Bana göre Ceyhun veya o bölgede oynayacak kişi mutlaka oynatılmalı. Ya Colman ya da Umut oynatılmamalı. Colman bu takımın en büyük faktörü olduğuna göre Colman'ı kesmek zor. O zaman Umut kesilebilecek en yakın isim bana göre. Teo banko oynamalı. Jaja bana göre en önemli oyuncumuz olmaya aday isim, bu yüzden Jaja da oynamalı. Dolayısıyla geriye tek Umut kalıyor. Veya hoca Jaja'yı Colman'ın mevkisinde oynatıp Colman'ı kesebilir. Denemekte fayda var. Başarılı olunabilir.

Sonuç olarak bu kadro anlayışı bana göre yanlış, Antalya maçında ne kadar yanlış olduğu görülmüştü(her ne kadar içinde başka faktörler olsa da). Bu yanlışta ısrar edilmemeli. Yedek kadro da güçlü kılınmalı. Oyunu değiştirecek oyuncu sayımız artmalı kulübede.
              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Cale yerine Ferhat

Colman yerine Ceyhun

Solda Umut ya da Engin

Onur
                Serkan-Giray-Egemen-Ferhat
                Yattara-Selçuk-Ceyhun-Umut(Engin)
                Jaja
                Teo

Yorum

• şahane bir akşam bekliyorum...
                  ''Birinciysen birincisindir, ikinciysen hiçbir şey..''

Yorum

• Cale'nin sakatlık sorunu falan mı var ?
                    Dallas Mavericks
                    .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cale'nin sakatlık sorunu falan mı var ?
                      ferhat ne zaman katılacak şu takıma acaba ...

Yorum

• Şu maçı oynasak da hayırlısıyla geçse. Kaç haftadır Sivas Sivas bir hal olduk.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ferhat ne zaman katılacak şu takıma acaba ...

Böyle önemli bir maçta Ferhat ile başlamak hata olur.Cale ve Ferhat'ın olduğu takımda bana göre her zaman Cale oynar.Ferhat daha çok kupa maçlarında oynar bu gidişle.
                          Dallas Mavericks
                          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Mesut Bakkal takımları bize her daim ters geliyor. Ayrıca mutlak favori olarak çıkıp bir çok hüsran yaşamış bir camiayız. Dikkatli oynayıp gol yemeden kazanmalıyız. Orta alanda Ceyhun-Selçuk-Colman üçlüsünün muhafaza edilip ısrarla oynatılmasından yanayım.

Yorum

• Bu akşam çok kolay olmasada yeneriz diye düşünüyorum ben

Manisaspor'un teknik direktörü bırakmış takmı.

Haftaya bakalım ne olur..

Yorum

• trabzonspor 3 - sivasspor 0

teo(2)
                                jaja

tahmin !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X