Yattara-Selcuk-Colman-Engin ortasahasinin onune Jaja ve onun onunde de Teo'yu bekliyorum.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
sivas takımı bu sene iyi bi takım dikkatli olmalıyız bursaya karşı üstün oynadıklarını gördük tahminimce bu maçı 1-0 veya 2-1 alıcaz şenol hoca antalya maçından sonra futbolcularımızın kulaklarını çekmiştir öyle bi oyun bi daha oynamayacağımızı düşünüyorum. jajanın kendini spor toto süper ligine tanıtacağı bi maç olacağı düşüncesindeyim.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Yattara-teo ve jaja ile sanki biraz direnc eksikligi olur gibime geliyor.
Bu oyuncularla skor avantajini yakaladiktan sonra oynamak daha mantikli bence,aksi durumda defansif anlamda zaaf yasayabiliriz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
bence sivası evine puansız göndeririz. ama antalya kadrosu çıkarsa ozaman kötü olur bizim için.maçın başında bir gol bizi farka götürür. jajadan gol bekliyorumTEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....Yorum
-
Yorum
-
Habertük gazetesinde yazana göre Yattara-Alanzinho ve Umut'u dinlendirip;Jaja,Engin ve Teofilo ile başlayacakmışız.
Ayrıca yine haberütkün yazdığı bir haber;İspanya'nın yeni ekibi Hercules Teofiloya 5.5 milyon dolarlık bir teklif yapmış
Yorum
-
Dinlendirmekteki maksat ne ?
Bu da gerçekse yok artık!!!Yorum
-
Pardon hocam gazetede dinlendirilip yazmıyomuş şimdi bi baktım Yattara-Alanzinho ve Umut'u yedeğe çekecek yazıyormuş...
Teofilo konusunda ise Hercules 3.5milyon€ yani yaklaşık 5.5milyon$ lık bir teklif yapmış
Haberin başlığı ise ''TEOFİLO KIYMETE BİNDİ''
En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 06.09.2010, 21:24.Yorum
-
Yattara'nın dinlenmesini anlarım da Umut ve Alanzinho yedek kalırsa sebebi formsuzluklarından dolayı olur yorgun olduklarından değil...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
İnşallah bol gollü bir skor ile kazanırız..Yorum
-
onur, serkan, egemen, giray, cale, selçuk, colman, engin, jaja, yattara, teofilo... kodro bu gibi gözüküyo. defansta kanatlardan sıkıntı yaşayabiliriz gibi gözüküyo. engin tam hazır diil yattaranın defansif hali ortada ee bi de colman efendi adam gibi oynamak istemezse zorlanacağımız ortada. tabi ama erken atcağmız bi gol işi baya değiştirir.
HERKES HATTİNİ BİLECEK...ŞAMPİYON TRABZONSPOR!Yorum
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De BergeracYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum