Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz.. -
sen öyle san arkadaşım biz neeee orta saha futbolcularını kanat yaptık bi hatırla bakalım biz jaja kanat oyuncusu diyosak kanattırBazı arkadaşlar Jaja yı sol tarafa yazıyor ama Jaja kanat yada çizgi oyuncusu değil. Oynaması gereken mevki forvet arkası. Forvet gibi düşünün fakat kaleden biraz uzak, orta saha ile rakip sahanın ortaları civarında etkili olur. Zaten attığı gollerde rakip sahanın ortalarından.
vallaha kadroda futbolcuya yer açmak için dediğin hata öylebi yapılıyor ki anlamak mümkün değil önlibero colman sol açık forvet-forvet arkası burak sağ açık bazen sol açık şimdi jaja niye yapılmasın jajanın tek yeri dediğin yerdir forvet arkası önüne ya teo koy ya umut fark etmez
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....Yorum
-
kadro budur eline sağlik bu takım bu maçı alamazsa yeni bi başlık açalım ligi 4.5. bitiririz şu kadro bence 1 yer ama en az 3 atar tabi futbolcu arkadaşlarım da benim gibi düşünür ve oynarsa kolay maç ama oynarsak--------------------------Onur--------------------
--Serkan--------Glo(Giray)--------Egemen---Cale---
-----------------Selçuk----------Colman------------
----Yattara---------------Jaja--------------Engin---
---------------------------Teo--------------------UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....Yorum
-

Evet arkadaşlar ben bu şekilde diyorum.Ancak Engin'in iyileşmesi ile birlikte Ceyhun daha az şans bulacak gibi gözüküyor.Kritik maçlarda 1-0 ya da 2-0 gibi bi skor yakaladığımız zaman Engin-Ceyhun değişikliği yaparak biraz defansif olabilirz...Yorum
-
Glowacki yerine Giray ı yazarsak daha güzel olur
Yorum
-
Yorum
-
alırmıyız habu macı usaklar.ne diysınız
anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!Yorum
-
Haniya teo?Pardom gormedim.Şikeli değil şerefli şampiyon...
Karadeniz FırtınasıYorum
-
Yorum
-
-
Topumuzu oynayalım benim için yeterli sakatlık olmasın zevk veren bir futbol olsun ee bari birde yenelim tam olsun yenemezsekde canları sagolsun hiç sıkıntı degilYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

şenol hocaya fazlasıyla güveniyorum
Yorum