Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 6 - 1 Sivasspor
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
kadrolar açıklandı
onur - serkan-giray-egemen-ferhat- selçuk-colman-yattara-jaja-umut-teo3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.Yorum
-
Yorum
-
aynı can karyağdının dediği gibi olmuş kadro ...
ilk 20 dakikada bir gol işi şova götürür..
bu arada ben bu yürüyüş videosunu izledikten sonra maça konsantre olamam aklımdan çıkmaz o benim 16.hafta inşallah olur ya belediye maçı öncesi
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Orta saha üstünlüğünü bu kadro nasıl kuracak bakalım.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Takımımız Sivasspor maçında Onur, Serkan, Egemen, Giray, Ferhat, Selcuk, Colman, Jaja, Yattara, Umut ve Teofilo onbiriyle mücadele edecektir.
Facebook / Trabzonspor OfficialYorum
-
tam da düşündüğüm kadro çıktı...
bu kadronun ne yapabileceğini görmek lazım...
içimden geçen ise sivasın hezimete uğrayacağı!McLas was HereYorum
-
ya ezecez yada ezilecez, bunun ortası yok.
inşallah bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcamayız, rakibi ilk yarı parçalamalıyız..
2. yarıda fantazi yaparız."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
ya bu nedir ya herkes bi kadro yazmis dogrusu budur yanlisi sudur diye.dersin belki 2-3 oyuncunu oynamasini istersin ona diyecegim bise yok.madem herkesin kadrosu var acin bi konu oraya yazin kadronuzu ben biktim her yerde her konuda kadro gormekten.22 Mustafa YumluYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum