Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Samet ben degil spor uzmanlari diyor,bir futbolcuda 48 saat sonra fiziksel yorgunluk diye bir sey kalmaz .

Ayrica futbolda oynadim yani,en iyi antrenman mactir gercekten.

Ancak psikolojik yorgunluk olabilir ki,bunu da futbolcularin asmasi lazim.

Senol günes mactan sonra futbolculari sert bir dille elestirdi ve böyle oynarsak mac bile kazanamayiz dedi,sen hala yorgunluk diyorsun.

Bilirsin almanya da adamlar persembeden cumartesiye mac oynuyor ve giki cikmiyor,bizimkiler ise 3 gün sonra mac yapmaya sikayet ediyorlar.
    Ya bu spor uzmanlari hayatlarinda pool-fb-pool maclarina cikmismida yorum yapiyorlar hayret bisi. Almanyada bayern münih disindaki takimlar neden sampiyonlar ligi-alman ligini beraber götüremiyorlar ?? Cünkü kadro genis degil hep ayni oyuncular oynuyor peki bu ayni oyuncularda yorgunluk olmamasi gerekirken neden tasiyamiyorlar ?? demeki yorgunluk var yorgun olmasa ayni oyuncular her iki kulvarida tasiyabilir.

Türkiyedeki 15-16 yasindaki cocuk senede 30 mac yaparken ingilteredeki cocuk 60 mac yapiyor onun icin onlar icin en iyi antreman mac oluyor 25 yasina geldiklerimi ama bizim icin gecerli degil bu.

3 mac arka arkaya oynadikdan sonra temposuz antremani maca göre tercih ederim.

Senol Hoca kusura bakmasin futbolcular kadar kendiside hatali bu macta hatta daha cok hocada derim bu macta.

Futbolcular gencken(13-16 yas felan) cok mac yapsalar ozaman persembe-pazar rahatlikla mac kaldirabilirler ama su an kaldirmalari imkansiz cünkü o yastaki cocuklar senede 30 macla yetiniyor sonra 25 yasina geliyor ve yorgunum diyor yalan konusmuyor dogru konusuyor adam yorgun kaldiramiyor.

Ispanya 2.ligi 22 takim...Ingiltere 2.ligi hatta 24 sanirim...Onlar böyle hazirlaniyorlar bizimkiler malesef öyle degil. Onlar süs olsun diye sayi okadar yüksek tutmuyorlar dogru oldugu icin yapiyorlar.

Cale hirvatisdan senede kac mac yapmiski bu maclari kaldiracak. Colman felanda öyle...
    En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 16:39.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Samet katilmiyorum sana.

Antalya macinda futbolcular kafa olarak sahada degildi,yorgunluk falan inandirici degil.Hatta takim ikinci yarida takim daha fazla kostu ama rakibin direnci de artinca etkili olamadik.

Pazar günü oynasalardi bir nebze evet derdim o da olmadi.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Günebakis gazetesinde okudum,dis sahada derbi disindaki maclarda beraberlige 6 sar bin lira prim veriyormus yönetim.

Bu dogru mu acaba?

Dogru ise antalya macindaki futbolsuzlugumuzu daha iyi anlayabilirim.

Yorum

Günebakis gazetesinde okudum,dis sahada derbi disindaki maclarda beraberlige 6 sar bin lira prim veriyormus yönetim.

Bu dogru mu acaba?

Eğer doğruysa çok mantıksız.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eğer doğruysa çok mantıksız.
            Evet,o zaman hedefi sampiyonluk olarak degil üst siralara oynamak olarak koymalisiniz.

Yorum

Günebakis gazetesinde okudum,dis sahada derbi disindaki maclarda beraberlige 6 sar bin lira prim veriyormus yönetim.

Bu dogru mu acaba?

Kesinlikle inanmiyorum.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesinlikle inanmiyorum.
                Bende.

Öyle bir şey olmaz.

Yorum

• bu maçta aklımda kalan alan ın 2 net pozisyonu cömertçe harcaması geliyor,karşı karşıya alan gibi teknik bir oyuncunun gol kaçırması acayip birşey ya.

Yorum

• bu maç her ne kadar en kötü oynadıgımız maç olsada alanzınhon'nun karşı karşıya kaldığı pozisyon gol olsaydı o maçı rahat kazanırdık..+2 puan eksiğimiz var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X