Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar yapmayın, sıkmayın kendinizi. bu takım manisa dan 3 yer gider bjk ye 5 atar. bunlar futbolda olağan şeyler. 3 maç 7 puan olarak bakarsak yanılırız. biz bu 7 puan ın yanında liverpool gibi takıma kabus olduk. bursa ya süper kupada top göstermeyip 3 attık. bunlarıda hesaba katalım. dolayısıyla takımımız bu 6 maçlık periyottan alnının akıyla çıkmış, bizlere de şampiyonluk adına umut vermiştir. 6 maçlık periyodun son maçında da sıkıntı yaşamamız oyundan düşmemiz çok normal. asılın arkadaşlar 31 maç kaldı. şampiyonluk bu sezon çok yakın...

Yorum

• yattara son liverpool ve antalya maçlarındaki gibi sahada yürüme lütfen...tv karşısında çıldırıyorum resmen...
      geçen sezon top oynamadın,paranıda aldın buna rağmen bursa maçında oyuna girerken tüm taraftarlar hep birlikte ayağa kalkıp seni alkışladık moral verdik...bu taraftar seni çok seviyor artık sende oyna bi zahmet 1 maç oynayıp 5 maç yatma LÜTFEN.

Yorum

• Oncelikle neden boyle mactan iki gun sonra yaziyorum onu soyliyim. Pazartesi bir işim olduğu için maçı izlemedim, ayıptır söylemesi Digiturk Plus'ımızla maçı kaydettik, akşam izleriz dedik (canlıymış gibi). Sonra akşam eve biraz geç gelince, biraz da hasta olunca maçı izleme işi ertesi güne kaldı. Salı günü maçın skorunu öğrenmemek için (maçı canlıymışız gibi izlicez ya) atmadığım takla kalmadı. Ne TV'e bakıyorum ne gazetelere bakıyorum. İnternete bile girerken temkinli yaklaşıyorum. Arkadaş muhabbetlerinde konu futbola gelince hemen lafı basket maçlarına çeviriyorum felan..

Neyseki akşama kadar skoru öğrenmeden gelmeyi başardık. Açtık maçımızı canlı canlı izliyor gibi heyecanlanarak izlemeye başladık.. Haydaaa.. Stadda elektrikler gitmiş.. Maç yarım saat durunca bizim 2 saatlik kayıt maçın son on dakikasına yetmedi doğal olarak. Maçı 80. dakikaya kadar izledik, kayıt bitince de mecbur interneti açıp skoru öğrendik.

Böyle bir enteresanlık oldu yani, zaten nerde tuhaf bir olay olur, gelir beni bulur. Neyse, maçın son 10 dakikasını izlemedik ama ilk 80 dakikadan çok farklı şeyler olmadığını düşünerek kısa kısa maç yorumumuzu yapalım.

Trabzonspor evet kötü oynadı ama bu durumu büyütmemek lazım. Trabzonspor çok zorlu bir Ağustos ayı geçirdi ve bu da takımı fiziken çok yordu. Dün akşam kazanılamayan maçın en yalın özeti budur aslında. Muhtemelen bu sezon içinde bu denli yogun bir trafiğimiz (hem maç sayısı hem maç temposu olarak) olmayacağı düşünülürse bu durumun bu yıl bir daha yaşanacağını sanmıyorum.

Zaten bu Ağustos ayı düşünülerek takım hazırlanmış ve o yüzden de lige en iyi giriş yapan takım gibi görünmüştü. Diğer takımlar da form tutmaya başlayınca aradaki fark kapanacaktır.

Maça gelince, kadro seçiminden dolayı Şenol Güneş'i ayakta alkışlamak lazım. Herkesin çift önliberolu ve tek forvetli oynadığı ligimizde Jaja forvetinin arkasında Umut-Alanzinho-Yattara üçlüsüyle çıktı, hemde bir deplasman maçında. Bu dizilişi sahaya sürebilecek cesaret ve birikimde bir başka hoca yok şu anda STSL'de. Tebrik etmek lazım. Yattara ve Alanzinho'yu aynı anda ilk 11'de görmeyi hep çok istemişimdir ama bu hiç nasip olmamıştı ve Şenol Güneş'in de buna cesaret edebileceğini sanmıyordum beni yanılttı.. Eğer bunda ısrar ederse ki edecek gibi sonuçlarını alacaktır.

Amaa.. Yattara ve Alanzinho'nun etkisizliği de anlaşılır gibi değil. Tamam çok pres yapsınlar demiyoruz ama ayaklarına gelen topları da bu kadar kötü kaybetmeleri takımın tüm oyun düzenini bozuyor. İstatistik yok elimde ama eğer tutulsa iddaa ediyorum Trabzonspor'un kaybettiği topların %60'ını belki sadece Yattara ve Alanzinho kaybetmiştir. Ve altını çiziyorum, bu top kayıpları çok basit ve sinir bozucu kayıplar, yani rakibin presinden kaynaklanan kayıplar değil. Özellikle Alanzinho'nun kaçırdığı gole bakarsanız, sanki bir motivasyon eksikliği varmış gibi geliyor.

Oysa takım herzamanki makine düzeninde alan genişleterek bol paslı organize ataklar yapmaya çalıştı hep, ne zaman top Alanzinho ve Yattara'ya geldi, toplar karşı atak olarak geri döndüler ve Trabzonspor'un tüm saha içi dengesi bozuldu. Bu çok ciddi bir problem, takımın işleyişini bozan bir problem. Şenol Güneş'in de kızdığı konu buydu sanırım.

Bireysel performanslara fazla girmek istemiyorum ama Jaja ve Cale'den bahsetmek gerekir sanırım. Jaja'nın kalitesi ortada, takıma çok fayda sağlayacak bariz. Teofilo'nun arkasında Umut-Yattara-Jaja üçlüsü, çok iş yapacak gibi geliyor. Alanzinho ve Engin'de bunların alternatifleri.. Ama anlamadığım konu, Jaja'nın hiç yüzünün gülmeyişi. İmza atarken gülüyordu, ondan sonra hiç gülerken göremedik kendisini, acaba bir problem mi var diye merak ediyor insan.. Cale'ye gelince, her maç biraz daha göze batmaya başladı. Sol kanat ciddi alarm sinyalleri vermeye başladı, eskiden de hücuma çıkmıyordu ama defansif görevlerini yapıyor diye idare ediyordu, ama artık defansif zaafiyetlerde göstermeye başladı. Oysa Gabriç bu bölgede bir alternatif olabilirdi..

Antalyaspor için de birkaç şey söylemek lazım. Fenerbahçe maçından sonra ürkmüştüm açıkcası ama takım form tutmaya başlamış. Defansta Deniz ve Radeljic uyum sağlamışlar, zaten Deniz'in asıl yeri hep bu stoper bölgesiydi. İlerde geçen yılki üçlü Necati-Djheuma-Tita yine aynı üretkenliğe ulaşacaklarmış gibi ve orta saha daha dirençli bir hal almış. Kazandıkları toplarla çok hızlı atağa kalkabiliyorlar ama her zaman karşılarında kolay top kaybeden rakip bulamayabilirler. Organize atak sıkıntıları var, çünkü orta sahada o organizasyonu yapacak oyuncuları yok (Şifo Mehmet'in kendisi çok güzel oynar orda). Kalecilerini ben beğendim, yaşı gençmiş ve çok da atletik bir görüntü sergiledi. Nerden buldular bilmiyorum ama sanki on numara bir transfer gibi geldi bana. Karar vermek için erken tabi..

Şimdi lig araya girdi, son transferlerle takımlar ligdeki son hallerini almış oldular. Asıl lig bundan sonra başlıyor diyebiliriz.
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Şimdi bazı yorumlarda takım yorgundu,bu yüzden yenildik gibi laflar görüyorum,ben buna kesinlikle katılmıyorum,sadece bizmi oynadık ,bir de biz 1 gün fazla dinlendik,ancak bizim futbolcularımız Antalya'ya inmeden kafalarında maçı bitirmişler,Onur-Serkan-Jaja dışında mücadele eden yok,hele ki Yattara aynı Liverpool maçındaki gibi vurdumduymaz oynuyor,sahada dolaşıyor,Colman en çok topla buluşan oyuncumuz ancak her topu rakibe veriyordu,biz şampiyon olmak istiyorsak önce takımın buna inanmasını bekliyeceğiz,Trabzonspor Antalya karşısında şampiyonluk için değil,maç bitsin diye mücadele etmiştir,eğer şampiyon olmak isteyen varsa her maça yenmek için çıkmalı,ben bu hafta sahaya yenmek için çıkmış bir takım görmedim
          2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
          2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
          2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Takım yoruldu, yenilmemek daha önemliydi.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi bazı yorumlarda takım yorgundu,bu yüzden yenildik gibi laflar görüyorum,ben buna kesinlikle katılmıyorum,sadece bizmi oynadık ,bir de biz 1 gün fazla dinlendik,ancak bizim futbolcularımız Antalya'ya inmeden kafalarında maçı bitirmişler,Onur-Serkan-Jaja dışında mücadele eden yok,hele ki Yattara aynı Liverpool maçındaki gibi vurdumduymaz oynuyor,sahada dolaşıyor,Colman en çok topla buluşan oyuncumuz ancak her topu rakibe veriyordu,biz şampiyon olmak istiyorsak önce takımın buna inanmasını bekliyeceğiz,Trabzonspor Antalya karşısında şampiyonluk için değil,maç bitsin diye mücadele etmiştir,eğer şampiyon olmak isteyen varsa her maça yenmek için çıkmalı,ben bu hafta sahaya yenmek için çıkmış bir takım görmedim
              Aynen katiliyorum.

Trabzonsporun oyunculari artik önümüzdeki maclara bakacagiz anlayisindan kurtulmali ve bursayi gercek anlamda örnek almalilar..
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen katiliyorum.

Trabzonsporun oyunculari artik önümüzdeki maclara bakacagiz anlayisindan kurtulmali ve bursayi gercek anlamda örnek almalilar..
                Bursa'yı da göreceğiz hele bir ŞL maçları başlasın

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursa'yı da göreceğiz hele bir ŞL maçları başlasın
                  Keske bizde sampiyonlar liginin havasini bir alabilseydik.

Yorum

Keske bizde sampiyonlar liginin havasini bir alabilseydik.
                    O da olacak evelallah.Önümüzdeki sezon inşallah devler ligindeyiz..

(UEFA)

Yorum

• İki kez şampiyonlar liginin kapısından döndük. Uefa'da da grup sistemine geçildikten sonra bu 3.defadır gruplara kalamıyoruz. Seneye artık...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Arkadaşlar karalar bağlamaya gerek yok çok yorgun ve kötü olduğumuz Antalya maçını Alanzinho az becerikli olsa 3-4 farklı kazanabilirdik ancak kayıplar futbolun içinde var. Bu sene sıkı sıkıya maçlar yapacağımıza inanıyorum. Allah yardımcımız olsun..

HEP DESTEK TAM DESTEK..

Yorum

• Futbolda yorgunluk kesinlikle vardir özellikle fiziksel ve zihinsel olarak...olmamasi imkansiz...Bunu mustafa dogan ve sergen yalcinda söyledi ntvsporda ve futbol oynayan ve oynamis her insan bunu söyler bu bir gercekdir...

Liverpool-fb-pool 3 tane arka arkaya agir maclar oynandi biraz insaf insaf...

Sivasspor macinda cok farkli bir takim sahada olacakdir zaten.
                          En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 16:16.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Futbolda yorgunluk kesinlikle vardir özellikle fiziksel ve zihinsel olarak...olmamasi imkansiz...Bunu mustafa dogan ve sergen yalcinda söyledi ve futbol oynayan ve oynamis her insan bunu söyler bu bir gercekdir...

Liverpool-fb-pool 3 tane arka arkaya agir maclar oynandi biraz insaf insaf...

Sivasspor macinda cok farkli bir takim sahada olacakdir zaten.
                            48 saat sonra futbolcuda gram yorgunluk kalmaz,birakalim bu bahaneleri...

Yorum

48 saat sonra futbolcuda gram yorgunluk kalmaz,birakalim bu bahaneleri...
                              Seni duyanda eski profosyonel futbolcu oldugunu sanacak. 48 saat felan hikaye.

Bunu zaten hepimiz biliyoruz mesela almanyada bayern münih disindaki takimlar sampiyonlar ligi ve alman ligini götüremez cünkü kadro genis degil ve öyle olunca ayni oyuncular oynayinca yorgunlukdan dolayi performanslari düsüyor bunu inkar etmeye gerek yok bu bir realite.
                              Bende futbol oynadigim icin oyunculara hak veriyorum ve saygi duyorum öyle disardan konusmak kolay yok 48 saate yorgunluk bitiyormus hikaye baska bisi degil.

pool-fb-pool 3 mac temposu degildi 6 mac temposuydu...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Samet ben degil spor uzmanlari diyor,bir futbolcuda 48 saat sonra fiziksel yorgunluk diye bir sey kalmaz .

Ayrica futbolda oynadim yani,en iyi antrenman mactir gercekten.

Ancak psikolojik yorgunluk olabilir ki,bunu da futbolcularin asmasi lazim.

Senol günes mactan sonra futbolculari sert bir dille elestirdi ve böyle oynarsak mac bile kazanamayiz dedi,sen hala yorgunluk diyorsun.

Bilirsin almanya da adamlar persembeden cumartesiye mac oynuyor ve giki cikmiyor,bizimkiler ise 3 gün sonra mac yapmaya sikayet ediyorlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X