Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takimin cok fazla bahanelere sigindigini düsünüyorum.

Yorgunluk varmis da takimi etkilemis,bunlar hikaye.

Fb,gs ve bjk de ayni gün oynadilar ve eskisehir,karabük ve manisa gibi antalyadan daha gücsüz olmayan takimlara 3 lü 4 lü tarife uyguladilar.

Rakibin savunmasi sifirdan degismis ve kalecisi bile ilk macina cikiyor.

Siz bu savunmayi zorlayamadiniz bile,bahane üretip duruyorsunuz.

Velhasili kelam dünkü macta galibiyeti rakipten daha cok isteyen bir takim degildik bunun icin puan kaybettik.

Bana görede cok gereksiz ve önemli 2 puan kaybettik ki,ilerde cok arariz.

Takimda gecen sezon bazi maclarda yasanan bu mac olmadi,bir sonraki maca bakacagiz anlayisi sürüyor.

Bu kafayla sampiyon olamayiz...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bazı futbolcularda önemli düşüş var ve bu futbolcular bizi skora götüren futbolcular alan-colman-yattara bu maçı tek başlarına alırlarlardı ama beceremediler çünkü oynayamadılar hal böyle olunca kazanmak hayal bunun gibi daha çok maçımız olur alan-colman-yattara bu maçın kadrosunda ise gözünü kapat maç 3-0 tabiki onlarda bizim gibi isterse.....neyse hayırlısı bakalım inşallah ders çıkartırız yoksa kazanılan 1 puan değil kaybedilen 2 puanı çok ararız
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Böyle rezalet bir maç daha izledimmi şimdilik hatırlamıyorum. Yhau be ne biçim maçtı ya... Antalyaspor çirkefliğin ustası olduğunu kanıtlamaya çalışmaya dursun... Bir maçta bir futbol 10 metre bile koşamaz mı ya... hiç kimse 10 metre koşamadan pat yerde faul Hakemin düdüğünden bile gına geldi tv'nin sesini kapatmak istedik bir an... Şu maçta kaç faul oldu ya???

Taç Faul Taç Ofsayt Taç Aut... Maç falan izlemediki resmen hakem eğitim semineri gibi birşeydi sürekli düdük çalıyor...
        En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 21:15.
        t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takimin cok fazla bahanelere sigindigini düsünüyorum.

Yorgunluk varmis da takimi etkilemis,bunlar hikaye.

Fb,gs ve bjk de ayni gün oynadilar ve eskisehir,karabük ve manisa gibi antalyadan daha gücsüz olmayan takimlara 3 lü 4 lü tarife uyguladilar.

Rakibin savunmasi sifirdan degismis ve kalecisi bile ilk macina cikiyor.

Siz bu savunmayi zorlayamadiniz bile,bahane üretip duruyorsunuz.

Velhasili kelam dünkü macta galibiyeti rakipten daha cok isteyen bir takim degildik bunun icin puan kaybettik.

Bana görede cok gereksiz ve önemli 2 puan kaybettik ki,ilerde cok arariz.

Takimda gecen sezon bazi maclarda yasanan bu mac olmadi,bir sonraki maca bakacagiz anlayisi sürüyor.

Bu kafayla sampiyon olamayiz...
          Cafer, 30 derece sıcaklık ve yüksek nemi de hesaba katalım, üstüne üstlük elektrik kesintisinin sebep olduğu oyundan soğuma ve Hüseyin Göçek'in dakika başı çaldığı gereksiz faullerle oyunun akışına müdahale etmesini de es geçmeyelim. Bütün bunlara rağmen Alanzinho son vuruşlarda daha doğru karar verebilse maçı 2-0 galip de bitirebilirdik.

Yorum

• ...ve antifutbolu ilke edinmiş bir hoca ve bunu başarıyla uygulayan öğrencilerini de unutmamak gerek. Kullandıkları köşe vuruşlarında Onur'u sakatlayacaklar diye korktum.

Yorum

• İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cafer, 30 derece sıcaklık ve yüksek nemi de hesaba katalım, üstüne üstlük elektrik kesintisinin sebep olduğu oyundan soğuma ve Hüseyin Göçek'in dakika başı çaldığı gereksiz faullerle oyunun akışına müdahale etmesini de es geçmeyelim. Bütün bunlara rağmen Alanzinho son vuruşlarda daha doğru karar verebilse maçı 2-0 galip de bitirebilirdik.
              Aydin abi,bunlarda bahane siz antalya gibi bir takimin direncini kiramiyorsaniz isiniz zor.

Rakibin savunmasi sifirdan degismis ve böyle bir takima karsi mac icinden ancak 2 pozisyon üretmissiniz.

Sampiyonluk böyle maclari kazanmaktan geciyor dedik,bunlari kazanamiyorsaniz yerinizde sayarsiniz.

Yorum

• sahada rezalet bir hakem vardı. böyle maçlardan puan almak avantajdır. aradan sonra kaldığımız yerden devam edeceğimize inanıyorum.
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

• Cafer, dün akşam Antalya'dan üç puanla dönüp milli maç arasına girmek takıma pozitif yönde takviye yapacaktı, bunda hemfikiriz. Ancak ilk puan kaybında gemileri yakarsak bu ilerleyen haftalarda bir panik ve peşinden gelen umutsuzluğa yol açar ve taraftar olarak bu sıkça düştüğümüz bir hata.

Yorum

• İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cafer, dün akşam Antalya'dan üç puanla dönüp milli maç arasına girmek takıma pozitif yönde takviye yapacaktı, bunda hemfikiriz. Ancak ilk puan kaybında gemileri yakarsak bu ilerleyen haftalarda bir panik ve peşinden gelen umutsuzluğa yol açar ve taraftar olarak bu sıkça düştüğümüz bir hata.
                    Abi takimdan bir beklentimiz var ki elestiriyoruz.

Takimin kapasitesi bu desek elestirmeyecegiz ama takim yüzde 100 le oynamadi.

Mactan sonra senol günesin aciklamalarina da bakarsan sert elestiriler vardi futbolcularina.

Gerci senol hocamda dün aksam elestirilmeyi haketmedi degil...

Yorum

• - Bakıyorumda Hemen Karaları Bağladık , Bazen Ciddi Ciddi Düşünüyorumda , Acaba Bütün Maçlarımızı Kazanacağımızı Zannedenler Varmı..
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Cafer, işte dün akşamki antifutbolu doğuran nedenler de takımın oyununu etkiledi. O açıdan bakarsak % 100 performansla hiçbir zaman oynayamıyoruz ki zaten.

Evet, dediğin gibi Şenol Hoca'nın da eleştirilecek yönleri vardı dün akşam. Bana göre ikinci yarı sahaya süreceği kadroyu(Alanzinho ve Yattara ile başlamak) maçın başında sürdü. Maçtan sonraki sert açıklamalarını da hataları tespit edilip kulakları çekeceği yönünde değerlendirelim.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Bakıyorumda Hemen Karaları Bağladık , Bazen Ciddi Ciddi Düşünüyorumda , Acaba Bütün Maçlarımızı Kazanacağımızı Zannedenler Varmı..
                          Sedatim bu tip maclari kazanamazsan ligin cok daha direncli takimlari kayseri,antep veya bursa deplasmanlarinda ne yaparsin?

Yorum

• Cafer, Antalya deplasmanı bizim için her sezon sıkıntılı geçiyor, rahat galip gelemediğimiz bir deplasman, bunu da unutmayalım.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sedatim bu tip maclari kazanamazsan ligin cok daha direncli takimlari kayseri,antep veya bursa deplasmanlarinda ne yaparsin?
                              - Her Maç Böyle Olmayacaktır , Bu Sene Fraklı Olcağını Düşünüyorum, Bırakalımda Kayseri , Antep , Bursa Bizi Düşünsün
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sen buyk takımsan rakibide hakemide yenmelisin bugun alan o 2 golu atsa ne hakem konusurduk nede nem.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X