Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tekrar ediyorum şuan Trabzonspor yönetimi bu takım şampiyon olmasın diye ellerinden geleni yapıyor.Onları bu yolda hüsrana uğratacak bir hocamız var ve ben pazara değil mezara kadar onun tam destekçisi olacağım....
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Sıcak hava ve Liverpool maçı yorgunluğu takımın iyi oynamasını engellediğini düşünüyorum.Ayrıca doğru düzgün maç yapıldığıda söylenemez.Oyun çok sık durdu hatta sinir bozucu bir şekilde.
      Maçın en iyisi Egemen'di.
      Alan ve Yattara iksi aynı anda oynayamıyorlar.
      Colman rezaletti ve kötü gününde hiç çekilmiyor.
      Jaja çok iyi bir transfer.Boyu uzun olmasına rağmen teknik ve topa hakim bir oyuncu.
      Birde şu Cale neden hep sol kanadı boş bırakır anlamam.Habire içeriye kaçıyor ve bomboş bırakıyor sol tarafı.Keşke zamanında Çağlar'ı alabilseydik ya da Cale'yi yollayıp sola adam alabilirdik ama iş işten geçti artık.
      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
      #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gürcan Abi bu Jaja oynadığı sürece devam edecek eğer sorun ise.

Jaja'nın stili bu. İzlediğim Metalist maçlarında da hep bu şekildeydi.
        Biliyorum, ben de aslında durağan olmayacağı için sevinmiştim. Ancak bugün biraz kafama takıldı. Aslında ilk maçlardaki kadroda Alan yerine oynasa daha iyi olacak.

Yorum

• bu yenilgiden şenol hocamız alan yattara beraber oynayamayacağını çıkarırsa bizim için galibiyet olur,

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu yenilgiden şenol hocamız alan yattara beraber oynayamayacağını çıkarırsa bizim için galibiyet olur,
            hangi yenilgiden ?
            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

bu yenilgiden şenol hocamız alan yattara beraber oynayamayacağını çıkarırsa bizim için galibiyet olur,
              Bunlara bir de Jaja eklendi.

Bugün genel olarak iyi bir görüntü verse de defansif anlamda zaafiyet yaşatır mı takıma diye düşündürmedi değil beni.

Yorum

• Herkese hayırlı sahurlar.
                Bana müsade.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biliyorum, ben de aslında durağan olmayacağı için sevinmiştim. Ancak bugün biraz kafama takıldı. Aslında ilk maçlardaki kadroda Alan yerine oynasa daha iyi olacak.
                  Önünde santrafor ile oynaması gereklilik falan değil direkt zorunluluk Abi.

Uç noktadaki o aksayış olacaktı, kaçarı yoktu. Santraforsuz oynadık maçı.

Dediğin gibi Alanzinho'nun yerinde oynadığı zaman önünde de Teo veya Umut olduğu zaman işler değişecek.

Şahsen

selçuk-colman

yattara jaja burak
                  umut

şeklinde çıksaydık maçı çok daha iyi şekilde bitirirdik diye düşünüyorum ben.

kısacası teo da eklenince, alan'ın yerinde oynadığı müddetçe çok daha faydalı olacak jaja.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Sol kanatsız bu kadar oluyor. Kimseye suç bulmak istemiyorum.Hepsi elinden geleni yaptı.

Alanzinho o golleri atsaydı daha farklı olurdu ama nasip kısmet. Herşeyde vardır bir hayır.

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hangi yenilgiden ?
                      yanlışlık olmuş ama yenilgi sayarım yinede beraberliğe sevinmeyeceğiz dimi.

Yorum

• Şöyle birşey var bizde. Berabere bile kalsak yenilmişiz gibiyiz taraftarlar olarak. Kötü oynadığımız maç sonrası beraberliği bile kabullenemiyoruz.

Kaç kişi bu akşam yenilgi yazdı buraya

Yorum

• Jaja ve Teofiloda birbirine benzeyen çok özellikler var..Topu kontrol edişi ve servis yapışı çok güzel. Mücadeleden de pek kaçmıyo, savaşıyo, dikkat ettim göğsüyle top falan da indiriyo çoğu kez, Lucas Barrios ' da çok yapıyo bunu ve böyle asistleri bile var.

------------Onur----------
                          Serkan-Glowacki-Egemen--Cale
                          ---------Selçuk-------------
                          Barış-----Colman-------Engin
                          ----------JAJA-------------
                          ---------Teofilo------------

Kadrom bu şekilde..

Yorum

yanlışlık olmuş ama yenilgi sayarım yinede beraberliğe sevinmeyeceğiz dimi.
                            yanlış yazdığını farkettim de bi latife yapayım dedim hakkını helal et

her puan kaybı yenilgi kadar üzücüdür... ama gerçekte yenilgi benim için yıkımdır
                            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şöyle birşey var bizde. Berabere bile kalsak yenilmişiz gibiyiz taraftarlar olarak. Kötü oynadığımız maç sonrası beraberliği bile kabullenemiyoruz.

Kaç kişi bu akşam yenilgi yazdı buraya
                              yenilgi beraberlik =hüsran bizim için aynı şey yenilseydik farklı olmucaktı, ayırt etmiyoruz, ama şuda var yenilmemekde bir artı herşeye rağmen

Yorum

• Geçen sene ankarada G.Birliği-Bursa maçı oynandı.Ligin son haftalarına doğru maç 0-0 bitti.Ertuğrul Sağlam maç sonu Şampiyonluk yolunda kaybedilen 2 puan değil kazanılan 1 puan olarak görüyorum dedi.Ve lig sonunda o Bursa 1 puan fark ile şampiyon oldu.Biz halen bu gece yenilgi diye bahsediyoruz.Lig uzun bir maraton her sonuç olacak önemli olan hataları görmektir...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X