Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sezon başı.
    İlk 30 dakikalar korakor oynanıyor.
    Ben Yattara ve Alanzinho nun en az birinin ya da her ikisininde kenarda silah olarak beklemesini, ilerleyen dakikalarda kullanılmasını öneriyorum
    yaz ayları için dediğin doğru ama sezonun çoğu sonbahar ve kış ayında oynanıyor ona ne çare bulacaksın.
    Zaten Yattara ve Alanzinho' nun aynı anda bu takımda oynması yanlış.Gerçi Engin' in eksikliği de bunda pay sahibi
    ne hasta bekler sabahi, ne taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı senin şampiyonluğunu beklediğim kadar

Yorum

• Gabriç meselesine gelirsek;

Bu sağda oynamak istemesi, solda oynamak istememesi meselesi de çok saçma geliyor bana.

Ne bileyim her futbolcu bi yerlerde oynamak istiyodur da hoca onu başka bi yerde oynatınca "küstüm oynamıyorum" diyecek hali yok.

Başka bir şey var bu işin içinde. Bize en çok lazım olan adamlardan birisi Gabriç. Rotasyon için özellikle.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sezon başı.
        İlk 30 dakikalar korakor oynanıyor.
        Ben Yattara ve Alanzinho nun en az birinin ya da her ikisininde kenarda silah olarak beklemesini, ilerleyen dakikalarda kullanılmasını öneriyorum
        Olcay abi ben Yattara ve Alanzinho tipindeki her oyuncunun aslında her zaman kenardan kullanılacak silahlar olduğunu düşünüyorum. Bunu Yattara'nın en iyi olduğu dönemlerde de söyler bolca tepki toplardım arkadaş çevremde.

Bir anda bir şeyleri değiştirebilecek serbest stilli adamların kenardan her zaman daha faydalı olduğunu düşünmüşümdür.

Hem de skorun ve oyunun durumuna göre değil her zaman.

Rakip önce geçip kapandığında da bu oyuncular ile açabilirsin,
        Sen öne geçip rakip üzerine geldiğinde bolca boş alan bulacağın için de kullanabilirsin.

Oyuna girdikleri her maçta da havayı değiştirebilen stilde adamlar çünkü.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Takımda en korktuğum mevki sol bek..Cale neden bu kadar içeriye kaçıyor anlamış değilim..Adama kabak gibi gel bizim ceza sahasına orta yap diyor resmen
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Giray,tamam özverili,istekli,arzulu oynuyor ama Glo-Egemen ikilisi gerçekten çok önemli takım açısından.
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• colman için yazılanlar şaka gibi.
              ilk yarı takımın ayakta kalan tek ismiydi.
              adam nereye koşacağını şaşırdı.hala eleştiriliyorsa ben bu futbol denen meretten anlamıyorum
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Gabriç meselesine gelirsek malum Alan, Burak ve Engin torpilli...O yüzden bunların elinden formayı kapma ihtimali olan Gabriç i yolladı hoca ...Duymak istediğiniz bu değil mi
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Giray,tamam özverili,istekli,arzulu oynuyor ama Glo-Egemen ikilisi gerçekten çok önemli takım açısından.
                  Evet kesinlikle . Glo'nun en son MR'ı çekilecekti sonuç ne oldu görmedim hiç bi yerde ?

Yorum

• Sivasspor maçında sakatlarında dönmesiyle çıkacak 11'i çook merak ediyorum?
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      colman için yazılanlar şaka gibi.
                      ilk yarı takımın ayakta kalan tek ismiydi.
                      adam nereye koşacağını şaşırdı.hala eleştiriliyorsa ben bu futbol denen meretten anlamıyorum
                      Tamam Colman meselesinde sicilim bozuk kolay konuşamam ama kötü idi bu gün Colman...Bayağı kötü idi....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet kesinlikle . Glo'nun en son MR'ı çekilecekti sonuç ne oldu görmedim hiç bi yerde ?
                        2-3 hafta sahalardan uzak kalır dendi.Yani sivas maçında hazır oluyor.
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2-3 hafta sahalardan uzak kalır dendi.Yani sivas maçında hazır oluyor.
                          İyi güzel

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alanzinho'nun çok kötü oynadığını kabul ediyorum da bu gece şu Umut yıllardır süründürüyor çok daha basit pozisyonlardan dolayı bizi hiç bu kadar tepki çektiğini görmedim.Alanzinho ilk defa kaçırdı resmen katledecekler adamı tamam çok kötü oynadı diyebilirsin de ilk defa pozisyon kaçırdı diye bu kadar saçmalanamaz.
                            liverpool maçında da maç 1-1 iken kabak gibi pozisyonda topu nasıl becerip 2 metreden dışarı attı.bu adamda bir form düşüklüğü var bu sene.ya çözdüler bu adamı hiç döndürmüyorlar.yada alan top oynamayı unutmuş

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ------------Onur--------------

Serkan--Giray--Egemen--Cale

-------Colman--Selçuk--------

Yattara------Jaja-----Alanzinho

------------Umut--------------
                              İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alanzinho Jaja geldiğinden beri ikilemde kalıyor. Düşüşte. Alanzinho'nun Jaja ile birlikte oynayabileceğini görmesi gerek. Ayrıca Alanzinho'nun sola çekilmesi Colman için de iyi olacaktır, ortaya esas yerine geçecektir. Olmazsa oyunun gidişatına göre Burak konulabilir diye düşünüyorum. Antalya önde baskı yapan bir ekip olduğundan arkalarına sarkma şansımız artacaktır. Ayrıca Yattara'nın da artık oynaması gerek
                              Maçtan önce yazdığım 2 yazı. Maç kadrosunu ve gidişatını da büyük ölçüde tahmin etmişim. Aslında bence de gerekçelere bakınca mantıklı görünüyordu. Ama nerden bileyim takımın mücadele gücünün bu kadar düşük olacağını, oyuncuların patlayıp duracaklarını?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam Colman meselesinde sicilim bozuk kolay konuşamam ama kötü idi bu gün Colman...Bayağı kötü idi....
                                yapma abi yaa.bence çok önyargılı bakıyorsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X