Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birde başka bir taraftan bakarsak bu biraz kendimize gelmek için iyi oldu gibi.
    Hani ilerleyen ve daha kritik haftalarda böyle hatalar yapacağımızı 1 puanla bunları görmek güzel olacaktır.
    Takımında Şenol hocanında bu yenilgiden ders çıkaracağı ortada.
    Belkide sorun aşırı derecede havaya girmek olabilir hem takım olarak hem taraftar olarak.
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• [QUOTE=OLCAY ÇAKIR;1917121822]Gürcan abi, ayıptır söylemesi yarın ki yazımı çoktan gönderdim.... Ama çok örtüşüyoruz abi

Bu arada söyleyemedim ama en son olan en muhteşem olandı

Yorum

• İlk olarak huzurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yattara eski formunda değil.Bir an önce kendisini toplaması lazım.O formsuz olduğu zaman takım 10 kişi oluyor.Oyun şablonu bozuluyor.Ben Burak'ın da takıma katkısı olduğuna inanıyorum.O da Umut gibi savaşıyor.Ayrıca unutmayın ki Fenerbahçeyi şampiyonluktan eden golü o attı.
        Ne yapalım attıysa abi?
        Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Jaja'yı sağa sola yamalamaya çalışmaz inş Şenol hoca Jaja'nın oynayacağı yer forvet arkası.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Jaja varken üçlü orta saha zor oynarız bizim için en iyi sistem Hocanın seçtiği sistem kanat oyuncularımız biraz etkisiz kalıyor o sorunu da çözersek iyi futbol oynarız diye düşünüyorum.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• Yalnız İlhan abinin dediğide çok doğru bu kadar çirkeflik olmaz.
              Oyunu çirkinleştirmek için elinden gelini yapan 11 tane ftubolcudan başka birşey yoktu sahada antalya açısından.
              Bu arada söylemeden geçemiycem hani 'burası leş gibi hamsi kokuyor' tezahüratı yapacak kadar aşağılık olan bir taraftar topluluğununda böyle bir takımı olması normal birşey.
              Hakemede ayrıca sevgilerimi sunuyorum burdan!
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jaja varken üçlü orta saha zor oynarız bizim için en iyi sistem Hocanın seçtiği sistem kanat oyuncularımız biraz etkisiz kalıyor o sorunu da çözersek iyi futbol oynarız diye düşünüyorum.

Colman Selçuk

Yattara Jaja Engin

Teo

Gibi mi?
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Takımın el freni ne Cale, ne Ceyhun.
                  Takımın el freni bildiğin Alanzinho.

Yorum

• kalelerini açsınlar gol atalım.bırakın bu bize bileniyorlar masalını.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jaja yı hepimiz beğendik sanırım...Bir de kafaa vurabilse
                      jaja birde iyi kafa vuruyor olsa avrupanın en iyi kulüplerinde oynuyor olurdu.
                      Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        talihsizlikle yapılmış bir yorum.isterlerse o maça kümeden düşme mücadelesi maçıymış gibi de bakabilirler.her takımdan yumuşak bir maç beklemek şikeyle eşdeğerdir gözümde.
                        ayrıca şu takımlar dediğin kimler?senin takımın kim?
                        önce futbolda rakibine saygı duyacaksın.
                        bu çağın futbol anlayışında bu tip şeyler var...
                        keşke sende ah oh uh ıh deseydin de kazansaydın.
                        bir an 3 istanbulludan birinin taraftarı yazıyor zannettim.
                        Cümleye başlangıç ve bitiriş şekliniz benim üslubum ya da cevap vereceğim tarz değil.

İyi geceler size.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ne kadar teknik direktör var maşallah.Hani 26 yıllık özlem için şaşırıyorum bu bolluk bizde varken........
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• bugünkü 2 puanı ilk yarıdaki 2 hatadan kaybettik...
                            birincisi dirençsiz bir kadro ile sahaya çıktık
                            ikincisi ve en önemlisi rakibi ciddiye almadık...

umarım bundan sonraki maçlarda bu hataları tekrarlamayız...

yok illa tekrarlayacaksak ta rakibi ciddiye almamak gibi bir hata tekrarlanmasın...
                            çünkü yanlış kadro da olsa rakibi ciddiye aldığında sonuç alabiliriz ama en iyi kadroyu kursak bile ciddiyetsiz oynarsak ligin en kötü takımına bile puan kaybederiz...
                            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kumar gibi bir ilk 11.

Tutmadı.

Sonra da oyuna müdahale edecek oyuncuları en baştan sahaya sürmenin çaresizliği.

Bugün her tür sonuç çıkabilirdi Antalya'da.
                              Evet bunu da düşündüm maç esnasında. Maç kadrosunu görünce zaten çok şaşırdım. Üstüne de işler iyi gitmeyince sahaya sürebileceğimiz kozları birer birer geri çekmek zorunda kaldık.

Diyorum ya; deney yaptı sanki Şenol Hoca. Sanki bir hazırlık maçı kadrosuydu.

Yorum

• Djıehoua nedir öyle ya?Gitsin amerikan futbolu oynasın.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X