Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş şu takımlar bize gelince niye hep aslan kesilirler? Sertliğin kralını bize yapıyorlar. Savunmanın kralını bize yapıyorlar. Ayakta gördüklerini indiriyorlar. Kendilerine dokunan olsa 2-3 metre yuvarlanıp "ahhh, uhhh, yeaahhh, vaaaaaah, ohhh, yandım Allahhhh" gibi acayip acayip sesler çıkarıp kıvranıyorlar. Kendileri tekme atıyor sonra hocaya "ne yaptım hocaaaa yaaaa" diye salya sümük saldırıyorlar.

Evet kötü oynadık, kazanabileceğimiz maçta berabere kaldık. Ama sevmiyorum böyle takımları arkadaş.

*

BMN İzmir iftar yemeğinde Vural abiye, Emrullah abiye, Cenk abiye, Alper abiye, Ertan abiye ve Miraç'a böyle takımlardan çekinirim hep demiştim. Şimdi anlamışlardır beni.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kumar gibi bir ilk 11.

Tutmadı.

Sonra da oyuna müdahale edecek oyuncuları en baştan sahaya sürmenin çaresizliği.

Bugün her tür sonuç çıkabilirdi Antalya'da.

Yorum

• Jaja o kafayı vurabilseydi keşke

(UEFA)

Yorum

• Gürcan abi, ayıptır söylemesi yarın ki yazımı çoktan gönderdim.... Ama çok örtüşüyoruz abi[QUOTE=asimetrik;1917121810]
          İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Asla vasat denemez.
          Ama Bursaspor maçından sonra nasıl övdüysek nasıl övgüyü hak ettiyse aynı yergiyi de hak ediyor. Takımın son haftalardaki harika kurgusu hocanın eseri ise bugünkü berbat kurgu da hocanın eseri olmalı. Övgüler hocanın olduğu gibi yergiler de hocanın olmalı. Bugün kişisel bir hata ile veya sakatlık ceza gibi eksik kadro ile 2 puan kaybetseydik sorun değildi. Ama açık olarak oyun kurgusundan kaybettik. Rakibi iyi tahlil edememekten, rakibe saygı duymamaktan kaybettik.

Yorum

• Yattara eski formunda değil.Bir an önce kendisini toplaması lazım.O formsuz olduğu zaman takım 10 kişi oluyor.Oyun şablonu bozuluyor.Ben Burak'ın da takıma katkısı olduğuna inanıyorum.O da Umut gibi savaşıyor.Ayrıca unutmayın ki Fenerbahçeyi şampiyonluktan eden golü o attı.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öyle görünüyor ki göbeği üçlemek zorundayız...Kalan 3 ü nasıl yerleştiririz önümüzdeki günlerin konusu bu galiba...Mesela Jaja yı nereye koyalım?
              Erdal abi geçtiğimiz günlerde daha Jaja kadroda kendine yer bulamamışken söylemiştim, Jaja-Teo-Umut...
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                jaja bugün belli oldu ki forvet oynamak istemiyor umutla rotasyona girmeden önce forvet oynarken sğreki geriye gelip pas alıp oyun kurma çabasındaydı.Alan yedek olur.teo forvet olur.Umut sıkışan maçlarda gerçekten umut olur.solda engin olur.
                yani;

-------------onur-------------
                serkan-----glo---------ege-----cale
                ------selçuk--colman-------
                yattara--------jaja--------------engin
                -----------teo-------------
                avnı akerde belkı ama deplasmanda antalya antep bursa kayseri gibi koşan takımlara karşı yattara hep yedek başlamalı burağın yerine oyuna girmeli kadaro bence şoyle olmalı en azından boyle deplasmanlarda
                onur
                serkan glo ege cale
                selçuk ceyhun colman
                jaja(burak) teo alanzınho
                boyle gol gelmesse yorulan rakıbe yattara burak
                alanzınho umut deışıklıgı

Yorum

• Bu gün kaybeden Şenol hoca dır...Bunun aksini kimse iddia etmiyor sanırım...Ama olacak böyle şeyler...

İlhan, ek olarak "Trabzon doğumlu" oyuncuların bize karşı ekstra motivasyon meselessine kesin inandım...Ben Kerem i hiç bu kadar iyi görmemiştim...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bence ilk çıkması gereken adam Alanzinho idi. Maçı izleyen herkese göre böyledir.
                    Niye en son o çıktı, onu da bir açıklama bulamıyorum.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaş şu takımlar bize gelince niye hep aslan kesilirler? Sertliğin kralını bize yapıyorlar. Savunmanın kralını bize yapıyorlar. Ayakta gördüklerini indiriyorlar. Kendilerine dokunan olsa 2-3 metre yuvarlanıp "ahhh, uhhh, yeaahhh, vaaaaaah, ohhh, yandım Allahhhh" gibi acayip acayip sesler çıkarıp kıvranıyorlar. Kendileri tekme atıyor sonra hocaya "ne yaptım hocaaaa yaaaa" diye salya sümük saldırıyorlar.

Evet kötü oynadık, kazanabileceğimiz maçta berabere kaldık. Ama sevmiyorum böyle takımları arkadaş.

*

BMN İzmir iftar yemeğinde Vural abiye, Emrullah abiye, Cenk abiye, Alper abiye, Ertan abiye ve Miraç'a böyle takımlardan çekinirim hep demiştim. Şimdi anlamışlardır beni.
                      talihsizlikle yapılmış bir yorum.isterlerse o maça kümeden düşme mücadelesi maçıymış gibi de bakabilirler.her takımdan yumuşak bir maç beklemek şikeyle eşdeğerdir gözümde.
                      ayrıca şu takımlar dediğin kimler?senin takımın kim?
                      önce futbolda rakibine saygı duyacaksın.
                      bu çağın futbol anlayışında bu tip şeyler var...
                      keşke sende ah oh uh ıh deseydin de kazansaydın.
                      bir an 3 istanbulludan birinin taraftarı yazıyor zannettim.

Yorum

• Ulen Alanzinho ulen Alanzinho..

(UEFA)

Yorum

• Tek gercek su, Hüseyin Göcek, Halis Özkahya, Mustafa Kemal Abitoglu ve Tolga Özkalfa birakin bu ligin, hicbri ligin hakemi olamazlar!!!

Bugün o serbest vurusu ben kullanmazdim. Kart görme pahasina ben adimlardim, hemde hakemin gözüne soka soka!!!

Cünkü Jaja o golü atacakti
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öyle görünüyor ki göbeği üçlemek zorundayız...Kalan 3 ü nasıl yerleştiririz önümüzdeki günlerin konusu bu galiba...Mesela Jaja yı nereye koyalım?
                            Selçuk Colman Ceyhun yada Barış orta 3'lü.

İleri 3'lü de sağda Jaja solda Engin-Umut'tan biri, en ilerde Teo. Bence böyle olmalı.

Ne Yattara ne de Alanzinho takım oyununa katkı sağlayabiliyor.

Yorum

• takımda santrafor,forvet ve açık özelliğine sahip 8 tane oyuncu var iken sene başında murat'ı kiraladınız ok
                              3 tane sol açıktan gabriç'i kiraladınız ok
                              kalan 2 sol açıktan biri sakat,santraforlardan biri sakat ve sağ açığın kondisyonu %30'dan fazla değil iken(yattara) hangi akla hizmet tek sağlam sol açık oyuncunuzu kiralıyorsunuz
                              bunu bana mantıklı şekilde açıklayacak olan beri gelsin
                              ayrıca bu oyuncuların gönderilişine ses çıkarmayarak sene başında herkesin çok alternatifli olduğunu söylediği kadroyunun 2 sakatlık sonrası kısırlaşmasına izin veren şenol hoca'yı kınıyorum
                              alanzinho'nun bütün pozisyonları harcadığı bu maç sonunda oyuna alacak hücum elemanın olmazsa kenarda oyuna da müdahale edemezsin bu maçta olduğu gibi
                              kimse ama alan'ı dışarı aldı ya demesin aldı da kimi aldı arkadaş derim bende

Yorum

• Yazıklar olsun bir beraberlik sonunda Şenol Hocaya yazılanları okuyorum yıkılıyorum yapmayın renktaşlar.En başta bu takım şampiyon olmasın diye harıl harıl çalışan bir yönetim kuruluna sahibiz.Bu ortamda yaşanan saçmalıklara rağmen 3 fener maçı oynadık,1 gs,1 bjk,2 Bursa maçı yenilgi almadık ve hepsindede sahada rakibi ezdik.Şuan ligin gizli favorisi biziz.Herkes aklını başına alsın lütfen......
                                En son hodlu tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 01:25.
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X