Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alanzinho küsmesin,darilmasin diye senol hocanin onu oyundan alamadigini düsündüm.

Böyle düsünen sadece ben miyim?

Peki hocam hani taviz yoktu,hani takim ön planda olmaliydi?

abi sen öyle düşündün.olabilir herkes farklı düşünebilir.

peki sen öyle düşündün die hocayı nie sorguluyorsun .şenol hocanın öyle düşündüğünün düşünüyorsun.

ama son cümlende şenol hoca sanki öyle düşündüm die açıklama apmış ki birden onu sorgulamaya başlıyorsun.

yahu renktaşlar 2 puan gitti.tamam bitirmeyin kendinizi.kendi içinizde savaşmayın.her maç 3 puan alıp şampiyon olmayı bende isterim.ama çok zor birşey.

bu takım iyi.ve artık lütfen hemen puan kaybedilince adam suçlama takıntısından vazgeçin.herkes her maç mükkemmel olsa keşke
    Entropi İyidir.

Yorum

• burak hayatında kaç tane frikik golü atmış ki her frikik öncesi ben kullanıcam triplerine girip ortamı geriyor anlamak mümkün değil
      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
      -ismail-

Yorum

• ya colmanda sıktı artık
        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• takım gerçekten çok yorgun. milli maç arasını iyi değerlendirmemiz lazım...
          Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• En güçlü yönümüz olan ve fark yaratan orta sahamızı kendi elimizle öldürdük...Bu tertiple direnci zayıf bir takın haline geldik...Bence Trabzon'dakiler dahil hiç bir maça bu tür bir tertiple çıkmamalıyız...Çok hücumcu ile oynuyoruz ama pozisyon bulamıyoruz...Çünkü orta sahada üstünlük kuramıyoruz...

Bu maç ders olsun bize...Kadro yazarken Alanzinhoları, Yattaraları banko düşünenler de anlamışlardır umarım bazı şeyleri...

Jaja'nın iyi çıkması en sevindirici unsuruydu bu haftanın...Maçın adamı ise açık ara Egemen'di...

Yorum

• Maçın büyük bölümünü izlemedim yapılan yorumların çoğu yanlış 11'le çıkıldığı yönünde.Bakıyorum şimdi hakikaten Umut-Yattara-Jaja-Alanzinho aynı anda oynamaz bunu görmesi lazımdı Şenol Hocanın.
              En son Fatih tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 00:02.
              Bordomavi.net

Yorum

• Bu tür maçları kazanamıyorsak şampiyonluğu aklımızın ucundan bile geçiremeyiz. Bu sonuçla tüm sezonu bitirmiş gibi olduk bence.

Şenol hocanın ilk 11'i beşiktaş'ın ibb karşısındaki ilk 11 gibiydi. Onlar gibi biz de aynı duruma düştük ve pozisyon bulmakta zorlanarak 2 puan kaybettik.

Umut Bulut'un en ilerde oynadığı maçlarda pozisyon bulmakta zorlanıyoruz. Umut ancak çift forvet çıktığımız maçlarda oynamalı yoksa bu ligde daha çok maç gol atmadan bitiririz..

Alanzinho'yu da birilerinin uyarması gerekiyor artık. şov yapmayı brakıp maç kazandırması lazım..

Jaja çok kaliteli bir topçu görüntüsü verdi. Takıma doğru monte edilirse çok faydalı olur gibi görünüyor.
                BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ

Yorum

• Alan 1 e 1 çalışsa iyi olur hiç attığını görmedm ben

Yorum

• İlk olarak huzurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kahretsin ya artık 102 yerine 100 puanla şampiyon olacağız

Süper be
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• Colman bu kadar kötü, Yattara bu kadar vurdumduymaz, Alanzinho bu kadar etkisiz ve beceriksiz ve son olarak henüz takıma uyum sağlayamamış ama aralarında en diri ve iyi gözüken Jaja .. Hal böyle olunca bundan fazlasını beklemek haksızlık ..
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        -------------Onur-----------------

Serkan-----Glo---Egemen------Cale

Yattara---Selçuk----Colman----Engin

-------------Jaja--------------------

------------Teofilo------------------

Kadromuz bu olmalı.
                        Bence Barış Ataş bu takım da oynar Yattara nın yerin de Umut u koyarım.En azından pres yapıp koşacağından eminim.Bu akşamda Umut 2 gol pozisyonunda da vardı.Morali bozuk o ayrı ama böyle oynasın gol atmasın.

Yorum

• Takım puan kaybettiğin de galip gelene kadar yaşamasak ne güzel olur ..

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi sen öyle düşündün.olabilir herkes farklı düşünebilir.

peki sen öyle düşündün die hocayı nie sorguluyorsun .şenol hocanın öyle düşündüğünün düşünüyorsun.

ama son cümlende şenol hoca sanki öyle düşündüm die açıklama apmış ki birden onu sorgulamaya başlıyorsun.

yahu renktaşlar 2 puan gitti.tamam bitirmeyin kendinizi.kendi içinizde savaşmayın.her maç 3 puan alıp şampiyon olmayı bende isterim.ama çok zor birşey.

bu takım iyi.ve artık lütfen hemen puan kaybedilince adam suçlama takıntısından vazgeçin.herkes her maç mükkemmel olsa keşke
                            Peki fb macinda ve bu macta alan in topa ayagi deemezken ve rakip bizi kostururken neden hoca 20.dakikada degisiklik yapamadi?
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya Allahınızı severseniz. bakıyorum da herkes alanzinho ya yükleniyor. bu yattara kimdir nedir bana bi açıklayın ya! ne top oynamıştır son 2.5 sezondur?? bi fener maçında gol attı diye oynamadığı 8 derbiyi mi telafi etmiş oldu?? yattara bu takımı bitiren isim....
                              Yok, bizim taraftarda Yattaranin kredisi bitmez. Oyun boyunca sag kanatta yuruyuse cikan bir bayan havasi vardi. Topu her aldiginda karsidmakini nasil gecsem, hangi calimi atsam, topu kaybettigindede adamin neresine vursam gibisinden dusunceler ile 70 dakika oyunda kaldi. Alanzinhoda bugun kotuydu kabul. Az once yazdigim yazidada belirttim. Maca Burak ve Ceyhun ile baslasaydik, Yattara ve Alanzinhonun yerine, cok daha direncli ve sert bir takim olurduk Antalyaspora karsi.

Tekrar soyluyorum, bu maci Senol Hocamiz vermistir. Antalyasporun bir iki mac kasedini izlemis olsaydi, adamlarin cirkef bir top oynadiklarini, macin sert gececegini ve Yattara ve Alanzinhonun yerden kalkamayacagini anlardi. Buna ragmen Alan 2 pozisyon buldu ama degerlendiremedi. Burasi Ispanya degil, tamam Barcelona herzaman kendi topunu oynuyor ama Turkiyede yemez bu is. Antaltya karsina dokundumu dusecek futbolcularla cikarsan varik gosteremezsin.

Colman kotuydu haklisiniz ama bunda ortasahada Selcukla birlikte yalniz kalmalari buyuk etkendi. Keske Ceyhun ile baslasaydi Hoca. Cok forvetle basadik ve oyun kurmakta zorlandik. Orta saha zayif kaldi cunku. Burdanda su nalasiliyor. Cok forvetle oynarsan cok gol atamazsin.
                              ...

Yorum

• İlk olarak huzurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kahretsin ya artık 102 yerine 100 puanla şampiyon olacağız
                                Olay budur!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X