Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• duran toplarda ofsayt komedisi var bizde topa tam vurulduğu anda bizden herkes ofsattabugün rakibe yardımcı olmak için elimizden geleni yaptık

Yorum

• şampiyon olacak takım izlenimi bırakmadı takım hiç.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bu forumda ne zaman fark atarız deseler muhakkak puan kaybediyoruz ben bekliyordum şahsen puan kaybı

Yorum

• Alanzinho net 2 gol kaçırdı ve maçı kazanamadık bu kadar basit bir özet.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• baris ile ceyhunu cikariyoruz, sanki liverpoolla oynuyoruz. Yok ya sampiyonluk icin daha cooook ekmek yememiz lazim. Antalyada 3 puan alamyorsan hangi deplasmanda alacan?

Yorum

• Puan kaybının en büyük sebeplerinden biri Alanzinho!!

Umut Bulut'a kimse laf atmasın,aklı şurdaydı burdaydı..Elinden geleni yaptı.Ondan önce laf söylenmeyi hakeden başka kişiler var.

Göz göre göre gitti 2puan.Çok yazık oldu..
              Yeterki ONUR'suz
              olmasın
              aŞk
              !

Yorum

• Berabere kaldığımız takıma bakar mısın olacak iş değil ya!

Yorum

• Futbolcularımız da utanmıslardır oyunlarından öyle umuyorum .

Yorum

• yeni sezondaki en kötü mac buydu, uzun zamandan sonrada oynadigim en kötü macimiz oldu. Liverpool macinda nerde biraktiysak bugün ordan devam ettik.
                    Bir 90 dk daha oynansaydi mac yine gol atamazdik. Hakemin kurdugu baraj da resmen hakemin ezildiginin göstergesiydi. 5 metrelik baraj mi olur ya?
                    Cok rezil oynadik bugün, bir puana dua edilmeli

Yorum

• Saglik olsun.
                      Alisdik artik, kaderimiz bu arkadaslar.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Hakemin Allah cezasını versin. Zavallı adam. Çirkef Antalyaspor'u da Allah bildiği gibi yapsın. Takımı da kutluyorum. Bu sıcakta bu çirkeflere bu kadar oynanır.

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu takım değil 25 sene 125 sene bile şampiyon olmaz...
                          ççç...............

Yorum

• Alanzinho sana ne denir Allah'ın cezası ya yeter be.
                            Şu burağıda takımda tutan zihniyetlerinde aklına tükiriyim.

Yorum

• ciddiyetten uzak bir takım izledim
                              inşallah son olur

Yorum

• yaw zaten kadro yanlıştı.rakibe göre sistem kuruyoruz sanki ideal sistemimizi oturtmuşuz gibi.birde hakemin rezil yönetimi ve maçın altında ezilmesi tuz biber oldu.adamlar 6 metrede baraj kuruyor seyrediyor rezil herif
                                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X