Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 eylüle kadar Cale-Alanın yerine transger yapabilirmiyiz.....

yok yok tamam vaz geçtim, bir an yönetimi unuttum

Yorum

• ya nasil umuta laf atiosunuz yetisemedi adam normal orda alan in golu yapmasi lazimdi

Yorum

• cale takımın en kötüsü
        jaj en iyisi.

türkiye ligindeki en kötü sol beke sahibiz.

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar Jaja gerçekten tam isabet süper bir transfer.

Adam fiziği güçlü,hızlı,teknik gayet iyi oyuna hız kazandırıyo.
          Ben maçın başını izleyemedim; sahaya girişi bugün canlıydı galiba Jaja'nın.

Yorum

• Alan'ın yerinde Jaja olacaktı ki orda, off
            7
            Cngz_61

Yorum

• Alanzinho'yla olmayacak bu iş.Alanzinho önde olduğumuz maçlarda değerlendirilsin artık değerlendirilecekse.
              Alanzinho'yu çıkarıp Barış yada Ceyhun'u alır sanırım Şenol hoca.
              Herkesin yendiği hafta puan kaybedersek kötü olacak ama tesellimiz var.JAJA.Gerçekten kalitesini 45 dakikada belli etti.Çokta mutlu oldum

Yorum

• alanzinho az şu toplara sert vur korkma patlarsa parasını senden istemicez
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 eylüle kadar Cale-Alanın yerine transger yapabilirmiyiz.....

yok yok tamam vaz geçtim, bir an yönetimi unuttum
                  katılıyorum.
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Kaç tane faul aldı jaja sayamadım ama maalesef hiç birini kullanamadık......

Yorum

• Alan , Colman , Cale , Yattara..

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        %100'lük pozisyonda topu kaleye bir oyuncumuz gönderemezse, taraftar olarak "ah be" demek hakkım sanırım? birilerini allaha havale etmedne önce, o havaleciler bı sıcaklarda biraz serin bir yere gitsinler zira "havale" geçirmiş olamaları lazım düşünce yetilerindeki yoğuşma bunu gösteriyor.
                        Bence devre arasında tekrar izle pozisyonu...

Yorum

• yattara gol pozisyonunu hazırladı..mükemmel pas attı alanzinhoya
                          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Şenol hoca umarım sahaya sürdüğü takımı gözden geçirir. Bu takımın bu maçı kazanması çok zor. Gerekli değişiklik(ler) bir an önce yapılmalı. Sahada sistemsiz bir trabzonspor uzun süredir izlemeiştim. Yani akıl alır gibi değil en önemli özelliği orta saha olan trabzonsporda 2 tane orta saha oyuncusuyla maça çıkmak bence çok saçma. 4-2-4 oynuyoruz. Adamlar takır takır oynuyor. Dönen topların çoğu onlarda zaten. Böyle oyun olmaz. Şenol hoca bunları görecektir.

Yorum

• Şu Antalyayı yenemezsek cidden yazık olacak.Colman ve Alanzinho acilen çıkmalı.Barış-Burak girebilir. Jaja'nın 45 dk lık oyunu umut verici.Umarım 90 dk sahada kalır.

Yorum

• teofilo-jaja iyi bir ikili olur bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X