Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakalim bu aksam da tutturabilecekler mi ama sanmiyorum.

Bence kadromuz
    onur
    serkan giray egemen cale
    selcuk ceyhun colman
    yattara jaja umut
    seklinde olmali.
    evet abı bence de bu kadro olmalı
    begendım kadroyu
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Alanzinho Jaja geldiğinden beri ikilemde kalıyor. Düşüşte. Alanzinho'nun Jaja ile birlikte oynayabileceğini görmesi gerek. Ayrıca Alanzinho'nun sola çekilmesi Colman için de iyi olacaktır, ortaya esas yerine geçecektir. Olmazsa oyunun gidişatına göre Burak konulabilir diye düşünüyorum. Antalya önde baskı yapan bir ekip olduğundan arkalarına sarkma şansımız artacaktır. Ayrıca Yattara'nın da artık oynaması gerek
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 17:33. Sebep: Ek
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 4-1 alırız, ahada kadro

defans aynı

_________barış____selçuk

___yattara____colman______burak/umut

______________jaja

jaja nın maçı olacak !!! antalya yandın cayırrr cayırr, jaja ile ilk tanışan takım siz olacaksınız jajajajajaja
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Acaba bu maçta Cale dinlendirilip(buna ihtiyacı var gibi) de Ferhat'ın son durumunun ne olduğu görülemez mi?
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bakalim bu aksam da tutturabilecekler mi ama sanmiyorum.

Bence kadromuz
            onur
            serkan giray egemen cale
            selcuk ceyhun colman
            yattara jaja umut
            seklinde olmali.
            en iyi kadro budur zaten!!!!!!!!!
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Acaba bu maçta Cale dinlendirilip(buna ihtiyacı var gibi) de Ferhat'ın son durumunun ne olduğu görülemez mi?
              Ilk durumu iyi degildi ki son durumu iyi olsun.

Ferhat bu takimda alternatif bile olabilecek kapasitede degil.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bence Senol Hoca bu macta Sezer'e ilk 11'de sans taniyacak.

.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak ilk 11 de başlar.

Alan ya da Yattara yedek bekler.

Jaja ve Umut ta ilk 11 de başlar diye düşünüyorum.
                  valla bende bu şekilde olur diye tahmin ediyorum.jaja nın yerine ceyhun oynayabilir
                  Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence Senol Hoca bu macta Sezer'e ilk 11'de sans taniyacak.

.
                    Düşünemiyorum bile.

Fuzuli yapılan bir transfer benim gözümde Sezer.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Düşünemiyorum bile.

Fuzuli yapılan bir transfer benim gözümde Sezer.
                      yaw sezerde potansiyel var gibime geliyor.bence hemen gözden çıkarılmamalı
                      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak sessiz_0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eleman Ts forması giymiş bi bölümde şarkının türkçe sözlerini biliyor musunuz?

(UEFA)

Yorum

• Sivas maçı yine p.tesi günü oynanacakmış:@

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eleman Ts forması giymiş bi bölümde şarkının türkçe sözlerini biliyor musunuz?
                            oo ayip ettin bu Mevlüt Khan bizim burdan rapci kendisi Trabzonlu ve Trabzonsporlu
                            SAMSUN UNDERGROUND RAP
                            55

Yorum

• İlk olarak Burak 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sivas maçı yine p.tesi günü oynanacakmış:@
                              Ayıp be sürekli pazartesiye maç mı konulur!
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mevkiisi dışında konuştuğum tek adam zaten serkan..

Kalanların hepsi mevkiilerinde konuşulmuştur..

Ortanın solunda şu anda engin 1. tercih, umut 2. , ve şu anda durumunu bilmediğim jaja 3. tercih.... Müsriflik yok!!

Henry barcelonada 4-3-3 ün solunda oynuyorsa ve sırıtmıyorsa(en az 2 sene oynadı) umut da burada 4-3-3 ün solunda oynar.

Tayfunu vesaireyi oraya koyarsınız, sıkıntı şudur ki sırıtır!!

Umut 4-3-3 ün solunda sırıtmaz... 3 maçta da sırıtmadı!
                                Tam aksine o yokken çok daha zor duruma düşen kanadı ve orta sahayı toparladı!
                                Evet müsriflik yok. Ama Engin´den solkanatta istedigin verimi alamazsin, tam anlamiyla verim aldigimi bir maci da hatirlamiyorum. En azindan benim düsündügüm, bizi sampiyonluga tasiyabilecek o verimi! Engin ve Alan serbest oynadiklarinda verimli olabilen oyuncular.

Umut ise solda takima defansiv anlamda bir katkida bulunur. Ofansiv anlamda adam gecebilecek bir yetenege sahip degil!

Mesela Burak bu anlamda Liverool macinda iyi sinyaller verdi ama o da defansiv acidan yetersiz!

Jaja ikinci santrafor olarak geldi. Yani Teo-Jaja olacak. Yani Teo-Jaja-Yattara üclüsünü solda tamamlayabilecek bir oyuncumuz yok!

*Bana göre bu Sampiyonlugun Anahtari*

Tabi bizde bu Yönetim olduktan sonra Senol Hoca´ya da Engin, Alan, Burak ve Umut´u orda denemek düsüyor. Mesela 96 kadrosu da böyle 3-4 yil icinde olustu. hic üzerine ortasahaya bir adam alalim denmedi. Hadi onu almadilar, kaleci almayi ise hic düsünmediler...
                                En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 18:01.
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X