Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk puan kaybında takımı eleştirecek birisi değilim ama dün oynadığımız futbol belki de son 10 sezonun en kötü futboluydu.. kadro yetersiz olur, sakatlık falan olur ne kadar ekmek o kadar köfte deriz fakat Liverpool ve Fener gibi zorlu rakiplere karşı varını yoğunu ortaya koyan bir takımın Antalya maçında yürüyecek halinin olmaması çok rezil bir durumdu..

Hafta da 2 maç yaptık diye yorgunsak eğer, Antalya maçına çıkan ilk 11 çok yanlıştı.. madem bu takım yorgun düşüyor o zaman neden ortasaha da Barış ve Ceyhun gibi mücadeleci oyuncular yer almadı ? madem bu kadar yorgundu takım neden Yattara-Alanzinho-Jaja ve Umut aynı anda maça çıktı ? Benim bildiğim bu tip maçlarda önce rakibi yıpratırsın daha sonra hücum gücü yüksek oyuncuları oyuna dahil edersin.. burada Şenol Güneş'in çok büyük yanlışı oldu.

Ayrıca maçın ayakta kalan isimleri Onur,Serkan,Egemen,Selçuk hatta Giray ve Umut idi.. bu da ne demek oluyor Jaja'yı saymazsak geriye kalan yabancı futbolcularımız resmen döküldü bu maçta.. bence bu olayın sebebi yabancı oyuncularımıza gereğinden fazla değer vermemizdir..

Neyse umarım bir daha böyle bir maç izletmezler bize.. mücadele etsinler,gol kaçırsınlar,yenilsinler önemli değil.. yeter ki bu maçta ki gibi isteksiz,ruhsuz bir takım görmeyelim sahada.. bir takım düşünün ki kornerlerde, frikikler de bile etkili olamıyor.

Yorum

• geçen haftada bu haftada takımımızın lehine olan serbest vuruşlarda barajlar 9,15 metrenin altında idi aleyhimize olan serbest vuruşlarda 9,15 üstünde; alın size fenerin maçından birkaç örnek:
      http://img835.imageshack.us/i/14244612.jpg/
      http://img820.imageshack.us/i/19501455.jpg/
      bu da fenerin lehine olan bir pozisyon:
      http://img707.imageshack.us/f/34702687.jpg/
      artık antalya maçındaki o son dakikada atılan pozisyonu herkes hatırlıyordur onun resmin ikoymaya gerek yok buraya..
      En son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 13:27.
      TrabZonguldaklı...

Yorum

• futbolcularımız kaliteli ancak şampiyonluğu haketmiyorlar,önce inanmak lazım,istemek lazım,bu 2 puanı çok arayacağız,herkesin serkan gibi profesyonel olması lazım,serkan yorulmadımı,her maç 90 dakika oynuyor,kondisyon değil kafa yapıları değişmeli
        2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
        2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
        2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• istanbula gidip fark yiyen bir takımla berabere kalmamız kötü oldu adamlar o kadar çok faul yaptılar ki hüseyin göçek yerine başka hakem olsa kırmızı kart görürlerdi kesin.

gerçekten hakem şansı diye birşey var biz hüseyin göçekle yunus yıldırımla filan maç kazanamıyoruz.

kötü oyuna rağman kazanabilecek pozisyonlara girdik atamadık resmen teofiloyu aradık.
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dünkü maçtan sonra şunları bir kez daha anladım. Önde basan rakipler karşısında çok zorlanıyoruz. Önlbero olmayınca olmuyor, Ceyhun veya Barış Ataş kesinlikle oynamalı. Yattara-Alanzinho, özellikle takım kurgusunun olmadığı bir maçta kesinlikle bir arada oynayamıyor. Son olarak Selçuk ve Colman'ın alternatifi kesinlikle yok.

herkes colmana yükleniyor ama colman yerinde oynatılmıyor ki dün kaç kere onu resmen defansın önünde gördüm onun yeri oarası değil ki jajanın oynadığı yer oraya koy bak nasıl son paslar atıyor selcuktan adlığı pasları nasıl dağıtyor bu yanlış selcuğuda bozuyor topu ileriye pas yapacagına gözleri colmanı arıyor ama yana pas yapmak zorunda kalıyor dün dikkatli gözlerle seyredenler bunu görmüştür selcuk ileriye dogru sadece 2 pas yaptı .. birde sunu söyleyeyim su ceyhunu cok seviyorum baktıki kimse ileriye oynamıyor kendisi sorumluluk alıp ileri oynamak istiyor ama ondan top beklemeyen hüzüm oyuncularımız onun paslarını boşa cıkarıyorlar hep ben forvet olsam top selcugun colmanın ceyhunun ayağına gelince ok gibi fırlarım ileriye hem ofsayta düşmem hemde rakip kaleciyle baş başa yemek yeriz ama nerde bizde öyle uyanık forvetler yok yok işte..
            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• beklenen oyundu bana göre.zira son yıllardaki kazanmamız gereken maçları sürekli kaybetme geleneğimizinde devamı oldu.bursaspor geçen sene bu tür maçları kaybetmeyerek şampiyon oldu.bizim oyuncularsa garip şekilde sahada yürüyor ve top oynamıyorsa ortada yanlışlık var demektir.
              bu maçla kadro eksikliğinide görmüş olduk.kadromuz yeterli en iyi kadro bizdedir diye açıklama yapan futboldan anlamayan trabzonspor yöneticilerine kapak olmuştur umarım bu puan kaybı

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Onur'un yanına her kornerde adam dikmeyi diğer takımlar da öğrenirse işimiz var demektir. Sinirden kudurdum resmen akşam
                Buna hakem izin vermeli mi ? Açıkca taciz ediliyor kaleci kurallar böyle mi ?
                5-6 metreye baraj kurduran hakemden ne bekliyorsun?
                Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• bu kerem şeras trabzonlu değil mi? gençlerde iken 61 numara giyiyordu.
                  EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    akşam sürekli bu geldi gözlerimin önüne gece rüyama girdi ama hep aklıma ezikbahçeli volakn geliyor bir ara hangiğ maçtı volkanı böyle engelliyorlardı volkan oraya adam dikmek yerine adamı itikliyordu 2 eliyle hakem oalayı görünce önce rakibini uayrmıştı ama atış kullanınca volkan yine adamı itikleyip topa müdahele etmişti ama hakem yinede volkana faul çalmıştı yani kaleci orada uyanık olacaktı itikle adamı hakem kalaciye müdahele var deyip faulu sana versin bazen avrupa maçlarında da görüyorum kalacei kendi yüklenip şarj ediyor ama oarada dokunulmazlığı oldugu için faulu kendisi alıyordu yanlış hatırlamıyorsam....
                    Evet bende böyle bir şey bekliyodum dün Onur'dan.
                    aynen aynen

Yorum

• Hem fiziksel yorgunluk hemde kafa olarak yorgunluk vardı maça bu kadar ofansif oyuncuyla çıkmak orta sahadakı pas yapan takımın durmasına sebeb oldu.colman ve selçuka yaklaşarak oynaması gereken oyuncular ileri uca yaklaşarak oynadılar selçuk ve colman karşısında 3-4 antalyalı oyuncuyu buldu ve pas hataları arttı çalım atarken topu kaptırmalar arttı böyle olunca orta sahada oyun kuramadık fiziksel olarak alanzınho ve yattaranında her zamanki gibi yetersiz kalışı oyun üstünlüğünü ele geçirememize sebeb oldu.Herşeye rağmen çok net fırsatlar yakaladık alanzınhonun son vuruş eksikliği nedeniyle değerlendiremedik.Jajayı beğendim kumaşı kaliteli,topu kolay kolay kaptırmıyor şutları kaliteli oyun görüşü iyi.Hem skoru değiştirebilecek hemde takım oyununa uyan ofansif oyuncularımız colman-teofilo-jaja bu oyuncuları koyup çevresini maçın durumuna göre defansif-ofansif dengeyi bozmadan kurabiliriz.

Fb maçından aldığımız puanları bu maçla geri verdik şimdi yeniden bir seri galibiyet başlatmalıyız.

Yorum

akşam sürekli bu geldi gözlerimin önüne gece rüyama girdi ama hep aklıma ezikbahçeli volakn geliyor bir ara hangiğ maçtı volkanı böyle engelliyorlardı volkan oraya adam dikmek yerine adamı itikliyordu 2 eliyle hakem oalayı görünce önce rakibini uayrmıştı ama atış kullanınca volkan yine adamı itikleyip topa müdahele etmişti ama hakem yinede volkana faul çalmıştı yani kaleci orada uyanık olacaktı itikle adamı hakem kalaciye müdahele var deyip faulu sana versin bazen avrupa maçlarında da görüyorum kalacei kendi yüklenip şarj ediyor ama oarada dokunulmazlığı oldugu için faulu kendisi alıyordu yanlış hatırlamıyorsam....
                        Bizimkiler kuzu kuzu. Hakeme biraz bağır hey de hiç olmazsa. Toplan kafasına. Neden yapmıyorsun? Şenol Güneş hakemle konuşma dedi. İyi de bunlar iyi niyetten anlamıyorlar ki. Zoru görmedikce eyyamcı davranıyorlar kendilerine yontuyorlar. Bir barajı bile kurduramadık adama. Madem kalenin dibinde dikiliyor ittir adamı biraz yanaş bağır futbolcular gelsin itiraz etsin de hakem de görevini hatırlasın kaleciyi engellemekten faul çalsın. Futbolcularımızda biraz hırs olmalı. Diğer takımların futbolcuları gibi kuduz olmuşçasına saldırmalarını beklemiyorum ama biraz itiraz etmesini öğrenmeleri gerek. Kuzu kuzu duruyorlar sahada
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 12:59.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

herkes colmana yükleniyor ama colman yerinde oynatılmıyor ki dün kaç kere onu resmen defansın önünde gördüm onun yeri oarası değil ki jajanın oynadığı yer oraya koy bak nasıl son paslar atıyor selcuktan adlığı pasları nasıl dağıtyor bu yanlış selcuğuda bozuyor topu ileriye pas yapacagına gözleri colmanı arıyor ama yana pas yapmak zorunda kalıyor dün dikkatli gözlerle seyredenler bunu görmüştür selcuk ileriye dogru sadece 2 pas yaptı .. birde sunu söyleyeyim su ceyhunu cok seviyorum baktıki kimse ileriye oynamıyor kendisi sorumluluk alıp ileri oynamak istiyor ama ondan top beklemeyen hüzüm oyuncularımız onun paslarını boşa cıkarıyorlar hep ben forvet olsam top selcugun colmanın ceyhunun ayağına gelince ok gibi fırlarım ileriye hem ofsayta düşmem hemde rakip kaleciyle baş başa yemek yeriz ama nerde bizde öyle uyanık forvetler yok yok işte..
                          Görüşlerinize katılıyorum. Selçuk'a hamallık görevi vermekle büyük yanlış yapıyoruz. Xavi gibi oynamasını istiyorsak arkasında kesinlikle defansif biri oynamalı(Yaya Toure, Busquets gibi). Colman, orta sahada arkasında sadece Selçuk'un olduğunu unutup çok riskli oynuyor. Selçuk'un önündeki "ikinci adam" olarak çok daha basit oynamalı ve az top kaybı yapmalı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kimse takıma yuklenmesın takımımız kadro bakımından kısıtlı selcuk ceyhun egemen colman bu oyuncuların alternatifleri yok o yuzden haftada 3 mac zor geldi oyuncularımıza milli arada yeniden toparlanırız.

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güneş" Beklentileri Karşılayamadık"
                              30 Ağustos 2010 / 23:56
                              Teknik direktör Şenol Güneş Antalyaspor karşısında oynanan futboldan memnun değil

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de basın toplantısında, oynadıkları oyundan memnun olmadığını ifade etti.

Ortaya konan oyunla üç puan almanın zor olduğunu belirten Güneş, ''Rakip en azından beraberlik için gücü nispetinde mücadele etti. Zaman zaman da bizim hatalarımızdan gol pozisyonlarına girdi. Ama biz kendi seviyemizin altında bir oyun ortaya koyduk. Elektrik kesintisi ya da hafta içi oynadığımız Liverpool maçı da kötü oyuna bahane olamaz. Çok büyük yanlışlıklar yaptık. Bu anlayışla oynadığımız zaman maç kazanmamız da zorlaşır'' dedi.
                              Bugünkü oyunun karşılığında alınan 1 puanın da iyi olduğunu kaydeden Güneş, ''Hafta arasında maç oynamak bizi etkilememeli. Demek ki büyük takım ve büyük oyuncu olmayı öğretememişiz. Büyük olmak için her maçı kazanmalıyız. Ara sıra maç kazanılarak büyük takım olunmaz. Maça oyuncularımı hazırlayamamışım demek ki'' diye konuştu.
                              Teofilo'nun yokluğunun maçın sonucuna etki etmediğini de dile getiren Güneş, ortaya konan oyunla hangi oyuncu olursa olsun sonucun değişmeyeceğini kaydetti.
                              Jaja'nın performansını da değerlendiren Güneş, Jaja'nın takıma yeni yeni ısındığını belirterek, maçta da gayretli bir oyun ortaya koyan Jaja'dan memnun olduğunu ifade etti.

Haber61
                              Çok büyük yanlışlıklar yaptık. Bu anlayışla oynadığımız zaman maç kazanmamız da zorlaşır'
                              Demek ki büyük takım ve büyük oyuncu olmayı öğretememişiz. Büyük olmak için her maçı kazanmalıyız. Ara sıra maç kazanılarak büyük takım olunmaz. Maça oyuncularımı hazırlayamamışım demek ki!

Oyuncuların maç motivasyonu ayrı bir mesele!
                              Ama bu söylediklerini önce hoca kendine söyleyecek!
                              Takım ayırmayacaksın, sistemini darma dağın etmeyeceksin...
                              Hele bu kadar iyi giderken, işin cılkını çıkarıp rakibi küçümsemeyeceksin!

Alan yattara jaja umut...
                              Keşke burak da olsaydı!

Böyle saçma bir kumar oynanmaz.

Altıncı atışta rus ruleti tabancasını kafasına dayayan delidir deli!!

Bunun adına cesaret denmez.

Bizimki 3. sıkışta patladı..

Yorum

• antalyasporu tebrik etmek lazım umarım ligin ilerleyen haftalarındada bu performanslarını sergilerler. 3 istanbul takımının hediye galibiyetler aldığı bi haftada bi anadolu takımı trabzonspora kök söktürdü helal olsun demek gerekir. bu arada yorgunluğu ben dahi hesaba katmamıştım açıkça görmüş olduk.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X