Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jaja iyi kumaş olduğunu gösterdi.adamdan top almak hiçde kolay değil.iyi pas yapıyor...

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serkan---Glo----Egemen---- Ben

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Broos : Alanzinho'yu 11'de düşünmüyorum.

Broos : Bazen körlere yol göstermek gerekir

Yorum

• A2'den bir sol bek getir, en az Cale kadar oynar.
          "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak ahmet aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ona bakarsan alanzinhoyuyu o pozisyonlara kim soktu.2-3 kere alda at dedi.ama alanzinhoda yattarada bu takimin oyuncusu tartismayin adamlari boyle cok cirkin oluyor.

takim cok yorgun bu cok rahat gozuktu.

colman kotuydu ama cikarilmamaliyidi.yattarada cikarilmamaliyidi.alanzinho ilk devrenin sonunda cikarilip orta sahaya ceyhun veya baris takviye edilebilirdi.dakkalar gectikce senol hoca daha cok geriye donuk adamlari aldi.

umut resmen gitmek istiyorum dedi.satilsin

gunun iyileri jaja ve egemendi.bu jaja teofiloyla beraber gol olup yagar

3 hafta 7 puan
            Arkadaşım ben zaten körü körüne hiç bir futbolcuya isim vererek şu kötü bu kötü demedim arkadaşın sadece Alan a olan eleştirisine karşılık verdim evet bugün birkaç oyuncumuz dışında kötüydük. Olur böyle şeyler önümüzdeki maçlara bakacağız...
            Ağasarlı_61

Yorum

• Alanzinhodaki inanılmaz düşüş beni çok endişelendiriyor.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                A2'den bir sol bek getir, en az Cale kadar oynar.
                hiç şüphem yok...

Yorum

• gabriçin gidişi durdurulsun orta sahaya acil adam alınsın.
                  haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• Colmana bes belli hoca sola kay diıyor ama Ozaman Colmanda sıkıntı oluyor.Acilen Engının dönmesi gerekıyor.
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• olmadı ....
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Egemen ve onur a tesekkürler ve tebrikler birazda jaja ve selcuk,takimi ayakta tutan oyuncular oldular,

Gerisi mi tam bir fiyasko idi...
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Arkadaşlar yani siz burada takıma sahip çıkmazsanız ne olacak . Gerçekten biz kendi kendimizi yiyoruz. Şİmdi futbolcu kötü oynuyor olabilir. Alan umut ve yattaraya kızıyoruz. Oynamaz diyoruz . Kim onlar yerine sayalım sakat olan engin mi , burak mı, yoksa barış ataş mı yok işte yani bu futbolcularla ileyiz.

Bundan sonra yapmamız gereken tek şey Destek Olmak . Köstek değil

Lütfen sabırlı olun şampiyonluk görmek istiyorum

Yorum

• Bu maçı unutalım,

Önümüzdeki maçlara bakalım . Güzel bir sezon bizi bekliyor,şampiyonluk bizi bekliyor .
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• ben tekrar diyorum ki umut tartışmalarında genellikle yer almışımdır,umut bu takımın forveti olamaz diye.halada varım tartışmaya.ama çok şükür ki tartışacak ortam yok.çünkü artık umut forvet oynamıyor.umut gerçek mevkiinde oynuyor artık ve inanın sezon başından beri çok beğeniyorum umutu.

umut bu mevkiinde bize çok yardımcı olacak.işte forvet arkası için bulunmaz nimettir bu.umut bulut.çokta ciddiyim.

bize çok şey kazandıracak forvet arkası olarak o baskıcı disipolinli defansı bıktıran oyunuyla.forvetimize çok büyük yarar sağlayacak
                              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Frikikleri kimin kullancağı konusuna da Şenol Hocam el atsa iyi olacak.Ömrü hayatında tek frikik golü atmamış Burak efendi sezon istatistiği 5-6 olan jaja ya artistik yapıyor maçta olacak iş değil!
                                çok takılmayalım bunlara.
                                aynısını engin yapsa burda sempatiyle karşılanır, hırsına*bağlanırdı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X