jaja iyi kumaş olduğunu gösterdi.adamdan top almak hiçde kolay değil.iyi pas yapıyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan---Glo----Egemen---- Ben
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBroos : Alanzinho'yu 11'de düşünmüyorum.
Broos : Bazen körlere yol göstermek gerekir
Yorum
-
Arkadaşım ben zaten körü körüne hiç bir futbolcuya isim vererek şu kötü bu kötü demedim arkadaşın sadece Alan a olan eleştirisine karşılık verdim evet bugün birkaç oyuncumuz dışında kötüydük. Olur böyle şeyler önümüzdeki maçlara bakacağız...İlk olarak ahmet aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleona bakarsan alanzinhoyuyu o pozisyonlara kim soktu.2-3 kere alda at dedi.ama alanzinhoda yattarada bu takimin oyuncusu tartismayin adamlari boyle cok cirkin oluyor.
takim cok yorgun bu cok rahat gozuktu.
colman kotuydu ama cikarilmamaliyidi.yattarada cikarilmamaliyidi.alanzinho ilk devrenin sonunda cikarilip orta sahaya ceyhun veya baris takviye edilebilirdi.dakkalar gectikce senol hoca daha cok geriye donuk adamlari aldi.
umut resmen gitmek istiyorum dedi.satilsin
gunun iyileri jaja ve egemendi.bu jaja teofiloyla beraber gol olup yagar
3 hafta 7 puanAğasarlı_61
Yorum
-
hiç şüphem yok...İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA2'den bir sol bek getir, en az Cale kadar oynar.
Yorum
-
Arkadaşlar yani siz burada takıma sahip çıkmazsanız ne olacak . Gerçekten biz kendi kendimizi yiyoruz. Şİmdi futbolcu kötü oynuyor olabilir. Alan umut ve yattaraya kızıyoruz. Oynamaz diyoruz . Kim onlar yerine sayalım sakat olan engin mi , burak mı, yoksa barış ataş mı yok işte yani bu futbolcularla ileyiz.
Bundan sonra yapmamız gereken tek şey Destek Olmak . Köstek değil
Lütfen sabırlı olun şampiyonluk görmek istiyorum
Yorum
-
ben tekrar diyorum ki umut tartışmalarında genellikle yer almışımdır,umut bu takımın forveti olamaz diye.halada varım tartışmaya.ama çok şükür ki tartışacak ortam yok.çünkü artık umut forvet oynamıyor.umut gerçek mevkiinde oynuyor artık ve inanın sezon başından beri çok beğeniyorum umutu.
umut bu mevkiinde bize çok yardımcı olacak.işte forvet arkası için bulunmaz nimettir bu.umut bulut.çokta ciddiyim.
bize çok şey kazandıracak forvet arkası olarak o baskıcı disipolinli defansı bıktıran oyunuyla.forvetimize çok büyük yarar sağlayacakEntropi İyidir.
Yorum
-
çok takılmayalım bunlara.İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFrikikleri kimin kullancağı konusuna da Şenol Hocam el atsa iyi olacak.Ömrü hayatında tek frikik golü atmamış Burak efendi sezon istatistiği 5-6 olan jaja ya artistik yapıyor maçta olacak iş değil!
aynısını engin yapsa burda sempatiyle karşılanır, hırsına*bağlanırdı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum