Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Ankaragücü 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mustafa Umut
    • 11.08.2009
    • 8917
    • Samsun

18.00 de Liverpool maçı 19.30 da Trabzon maçı 19.45 de iftar

Yorum

• Tolunay Abdioğlu
      • 06.10.2008
      • 7089
      • İstanbul

Kendimi zorla amcamlara iftara davet ettirdim.

Yorum

• Cafer Bulur
        • 27.10.2007
        • 27737
        • isci
        • Almanya

İlk olarak Özkan tarafından gönderildi
        Bu sezon en kaliteli kadro, beşiktaşın harcadığı milyonlarca euro ve yıldız transferlerine rağmen, Trabzonspordur. Üstelik bu kadronun birlikte oynadığı 3. sezon olacak, yani en oturmuş takım da biziz. Şampiyon olamazsak bunun sorumlusu başta teknik direktörümüz olur.
        Katilmiyorum,lig 2.ligi bence bizim icin basarili olacaktir.

Ayaklarimiz yere basmali,fb mesela niangi alarak büyük bir hamle yapti.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• kimyager
          • 09.07.2008
          • 416
          • KİMYAGER
          • Trabzon

şu an 4 günlük asker olarak kastamonu jandarma taburundan yazıyorum.sırf trabzonspor için girdim nete büssürü sıra bekleyip.umarım bu akşam güzel bir başlangıç olur.yarın alabilcem skoru nasıl gçecek bu gece bilmem( iyi destekleyin takımı.birbiriniz yemeyin

Yorum

• tsburak08
            • 03.05.2007
            • 864
            • Öğrenci
            • İstanbul

İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi
            Alanzinho ' yu yazanlara bişey demiyorsun onun yerine Umut ' u yazanlara mı laf söylüyorsun çok ilginçsiniz

Alanzinho ' nun orta sahaya vermiş oldugu en ufak bir katkı var mı ?
            Çağdaş kimse Alanzinho'dan orta sahaya katkı yapmasını beklemiyor Ayrıca Alanzinho bazen hücum bölgesinden defansa gelip rakibin ayağında ki topa müdahale ediyor.. Çok sık rastlanmıyor tabi ama katkı katkıdır,onun yapısında birisi o müdahaleleri yapmasa kimse birşey demez..

Yorum

• Napoli
              • 16.07.2008
              • 4183
              • Mimar
              • İtalya

Fenerbahçe Niangla bence hamle falan yapmadı,sadece bir deliği kapattı,adamların okadar çok deliği varki.Bir kere Brezilyalılardan acil kurtulmaları lazım...Bilica,Kazım Kazım,Ortada Koşmayan Alex (Eskiden Büyük katkısı vardı),Forveti Gokhan Ünal partneri Niang olan takım kimse kusura bakmasın Şampiyon falan olamaz...
              Kaldıki Niagda abartılcak kadar üst düzey bir oyuncuda değil kesik kesik oynayan bir oyuncu...Ve gereksiz çok para...

Bu yıl Kafaya oynarmıyız bılmıyorum, kendi takımım için yorum yapmayı sevmem... Eğer ortasaha Düzenini değiştirirse Beşiktaş Şu anda Ligde kafaya oynar derim (Yıldız transferlerle alakası yok bunun)
              En son Napoli tarafından düzenlendi; 15.08.2010, 11:25.
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• hamucera
                • 15.03.2005
                • 6150
                • bankacı
                • İstanbul

İlk olarak kimyager tarafından gönderildi
                şu an 4 günlük asker olarak kastamonu jandarma taburundan yazıyorum.sırf trabzonspor için girdim nete büssürü sıra bekleyip.umarım bu akşam güzel bir başlangıç olur.yarın alabilcem skoru nasıl gçecek bu gece bilmem( iyi destekleyin takımı.birbiriniz yemeyin
                hayırlı teskereler, inşallah güzel bir askerlik geçirirsin,
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• tsburak08
                  • 03.05.2007
                  • 864
                  • Öğrenci
                  • İstanbul

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
                  Katilmiyorum,lig 2.ligi bence bizim icin basarili olacaktir.

Ayaklarimiz yere basmali,fb mesela niangi alarak büyük bir hamle yapti.
                  FB'ye Niang değil Drogba gelse iş yapmaz.. Fener'de takım oyunu yok,daha ligin başında söyliyim Fenerbahçe ve Galatasaray ligi bitiremez..

Yorum

• Cafer Bulur
                    • 27.10.2007
                    • 27737
                    • isci
                    • Almanya

İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi
                    FB'ye Niang değil Drogba gelse iş yapmaz.. Fener'de takım oyunu yok,daha ligin başında söyliyim Fenerbahçe ve Galatasaray ligi bitiremez..
                    Fb de takim oyunu su anda yok,ilerde olmayacak diye bir sey yok.

Fb nin hücumda etkili oyunculari oldu,stoch,dia,niang ve alex bu ligde is yapar.

Ezikleri övmeyi pek sevmiyorum ama fb ve bjk nin yarisin isinde olacagini düsünüyorum.

Yorum

• bahadır2561
                      • 10.04.2005
                      • 15084
                      • İstanbul

2-0 alırız. .

Colman ve Selçuk atar

Yorum

• cihatöztürk
                        • 10.02.2008
                        • 5159
                        • İstanbul

Fenerbahçe Niangla bence büyük bir hata yaptı.....

31 yaşındaki adama dünyanın parasını verdiler

kadıköyü yaktığımız maçdan sonra halen daha kendilerine gelmediler o düşüştür gidiyolar...

Yorum

• Napoli
                          • 16.07.2008
                          • 4183
                          • Mimar
                          • İtalya

Bizim maçın berabere biteceğini tahmın edıyorum,Bu sıcaklarda,Ne guzel futbol beklenir nede başka birsey.. artı olarak akıllar İngilterede..Liverpool maçlarından sonra,Konumumuz ve gerçek futbolumuz ortaya çıkacaktır diye tahmın edıyorum.
                          KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Cafer Bulur
                            • 27.10.2007
                            • 27737
                            • isci
                            • Almanya

A.gücünde vittek oynamayacak dendi ama durum öyle degil galiba.

Rakibimizde vittek,sestak,sapara,rajnoch ve geremi gibi cok kaliteli oyuncular var.

Bu oyuncular biz almaya kalksak karsi cikan fazla olmazdi herhalde.

Her halükarda cok cetin bir mac bekliyorum,beraberlik ihtimalini de az görmüyorum.

Yorum

• Napoli
                              • 16.07.2008
                              • 4183
                              • Mimar
                              • İtalya

Fenerbahçe Büyük bir Tranva yaşadı,Bunu bir biz biliriz Allah Kimseye vermesin.. Adamlar İki kez yaşadı 5 yıl içinde,Etkileri Bir ömür boyu sürer,artık o kulube bu kabus çöktü..Toparlanacklarını düşünmuyorum hemen.Aykuta yapılan Muamele Şenol Guneşe yapılan Muamele ile aynı..birde olaya boyle bakın.
                              KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Özkan
                                • 10.03.2007
                                • 3200
                                • hekim
                                • Ankara

Cafer abinin ilginç bir düşünce yapısı var. Bir futbolcu rakipteyse mükemmeldir, sendeyse beş para etmezdir. "Vittek, Sestak, Sapara, Rajnoch ve Geremi gibi çok kaliteli oyuncuları" biz transfer etsek ağzına geleni sayardı. Ya da ne bileyim Niang'ı biz alsaydık "31 yaşında ne yapacağı belirsiz adama çuvalla para saydık" filan derdi.

Abi, azıcık olumlu düşümeye çalış. Yoksa genç yaşında by-pass oluverirsin.
                                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...