Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Ankaragücü 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
her zamann ki gibi 1-0 olsun bizim olsun.. .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Ümit Özat için ölçü olmayacak bir maç bana göre. İlk maç bizimle oynamaları onlar adına talihsizlik. Sakatları da varmış bayağı. Ankaragücü için de ölçü olmaz. Ama bizim için tahminim rahat bir başlangıç ve Liverpool öncesi moral olur. Skor tahminim 0-3.Yorum
-
Aman aman süpriz yaşamayalım da..Allah korusun.Başarılar Trabzonspor.Yorum
-
Hiç kolay bir maç olmayacak bence. Temkinli olmakta fayda var.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Çok iyi bir oyun beklemiyorum 3 puan olsunda nasıl olursa olsun..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
önümüzdeki ilkmaç olmasına rağmen hatta sezonun açılış maçı(bizim için) omasına rağmen kimsenin aklı bu maçta değil.inş futbolcularda bizim gibi değildir.yoksa çok zor bi maç olur bizim içininadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---Yorum
-
arkadaşlar gençler aslında maç günü akımı konvoylarla otelden stada kadar götürsek nasıl olur motive açısından nede olsa maç seyircisiz hatda maç sonunu bekleyip yine otele yada hava alanına kadar eşlik etsek yanlarında olduğumuzu göstersek olmazmı ............Yorum
-
herkese slmlar ben yeneceğimize inanıyorum lakin birde maç seyircisiz olmasaydı keşke tadından yenmezdiYorum
-
Yorum
-
-
Kalecileri Senecky de sakat. Yani bize karsi Özden Öngün oynayacak büyük ihtimal. Kolay hata yapabilen bir kaleci. Bizim icin avantaj."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum