makukula kayseride kiralik olduğunu unutmayalım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 27.Hafta | Kayserispor 1 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'u Anadolu kluplerinde görmek isterim
Yorum
-
İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmutt Allah askına gıt bu takımdann!Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Bu macta Umut kadar Burak ve Cale'de etkisizdi...!
Sadece Umut'a kizmak ne kadar dogru..??
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu yenilgiye tek üzülme sebebim 2010 yılındaki yenilmezlik ünvanımızın gitmesi....Başka birşey değil...
Ama bu kadar kötü oynayan bir kayseriyi yenememek ayrı bir durum...
Hücumsal anlamda sıkıntılarımızı,beceriksizliklerimizi her defasında görüyoruz malesef...
Yensekde yenilsekte...
Tek sevindiğim nokta,Teofilo'nun biraz daha olumlu işler yapmasıydı...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi tarafından bakmak lazım ilk önce ..... İlk yarı rakibi sahadan silen takım bizdik......Özellikle Alan müthişdi, çok koştu, eee o da bir yere kadar son 15 dakika oyundan düştü. Sahi biz kaç oyuncu değiştirdik bu maçta !?
Ben şahsen 2-3 fark bekliyordum, pozisyonlara girdik ancak bitirici vuruşlar her zamanki sorun. Takım iyi top yapıyor ancak bitirici işleri bir türlü yapamıyoruz, orta saha iyi top yapıyor, ancak hücum varyasyonları bitirme adına yok denecek kadar verimsiz. Bulduğunu atacak bir santrafor lazım, girdiği serbest vuruş pozisyonunda topu hedefe gönderecek bir stoper lazım, karaboldeki pozisyona set olmayıp kaleye atacak bir ortasaha lazım.
Kayseri üzerimize geldiği 1 ya da 2. pozisyonda golü buldu. En azından bunu yapacak 1 TANE ADAM lazım
Ömer'in sorunu nedir anlamadım, takıma geldiği zamandan beri sahadaki görüntüsü k. emrah.....takım arkadaşının üzerine yürümek ne demek anlamak mümkün değil. Engin'i tedavi edecek "doktorun" Ömer'e randevu vermesi lazım bana göre.
"......Takım ile ilgili söylenecek , karamsar tablolar oluşturacak fazla birşey yoktu bugün, genel olarak iyiye gidiyoruz, şansları iyi kullanamadık o kadar...." diyebiliriz, ancak bir de şöyle bakalım işin boyutuna...... Kupa'da finale çıkma şansı dahi kalmamış bir durumumuz olsa ve şampiyonları ligine ulaşmak için bir şans olan fikstürümüz ( bu maçı al, haftaya beleş Ankara Tavası 3 puanı al, 1 hafta yat, sağlam olarak Bjk'nin karşısına çık, akıllı bir oyun ile kartalı devir gör bak bakalım takımın iddiası ne hale geliyor ) ile Kayseri maçının havası ne olmalıydı, biz ne oynamalıydık, bacak arası pas atacak kadar relax, rahat bir havamız vardı, pozisyonları sokağa atıcak kadar....... evet kupada hedefe yaklaşmış olmanın rehaveti de diyebiliriz buna , ancak maçın motivasyonu bu mu olmalıydı , duruma bu yönden bakarsak bana göre Kupa'nın etkisinde/rehavetinde kaldığı belli futbolcuların, Kupa mı , Şampiyonlar Ligi mi.......Biz ne zaman büyük düşünmeye başlıyacağız artık......
Burda iş dönüp dolaşıp aynı yere geliyor, Yönetim ve teknik heyet.
( 01/04/2010-ARİF ÇETİN-Spor gazetesinin birinden)
Dervişin fikri
Dervişin fikri ne ise zikri de odur derler. Kazanılan derbi ve akabinde Antalya galibiyeti, futbolcuların bu sezon için fikrini netleştirmiş. Bu kadar aciz durumdaki Kayserispor karşısında oynanan iyi futbola karşın ortaya çıkan ciddiyetsizlik ve disiplin zafiyetinin sığınacağı liman, sadece Aydunus'un ver(e)mediği penaltı olmamalı. Demek ki akıllar fikirler 14 Nisan'daki kupa yarı finalinde. Cemaat ne derse desin hoca bildiğini okur derler. Bu defa tersi olmuş. Hocanın dediğinden ziyade, futbolcular bildiğini okuyor. Alınacak 3+3 puanla, her hafta farklı sıralama ihtimallerine hamile kalan ligimizde bordo- mavi bebek sesine şahit olabilirdik. Sonuçta olmadı. Önemli olan maç sonundaki evrensel "kolbastı" sevgisine(!) takılıp kalmadan, Kayseri'deki yağmur suyundan alınan abdest ile daha çok namaz kılabilmek, gerekli dersleri çıkarabilmektir. Trabzonspor, saha içerisinde bir şablon sıkıntısı yaşıyor. Hocanın bu konuda arayış içerisinde olduğu gözlerden kaçmıyor. Dikkat çekmek istediğimiz nokta ise eski hastalığın yeniden nüksetmesi.
Alanzinho farkı
Bir zamanlar Fatihspor, Yattaraspor olan bordo- mavili oyun sistemi, Alanzinhospor olma yolunda hızla ilerliyor. Bücürün son haftalardaki formu, denizini şaşırıp bu renklere gönül veren birisi olarak bizleri de mutlu ediyor. Sorumluluğu her maç bir ismin üzerine yükleyerek ancak şehir içi dolmuş seferleri düzenleyebilirsiniz. Şehirler ve uluslararası arenada söz sahibi olmak adına, tüm futbolcular insiyatif almalı. Kadronun ne kadar yanlış şekillendiği, belirli bölgelerdeki yığılmalardan, yabancılardaki isabetsizlikten belli iken, mevcut yanlışları yine, yeniden tekrarlama lüksü ortadan kalkmalı. Beklentimiz ve isteğimiz, Trabzonspor'un yeni sezona var olan kültürü ve misyonuna yakışacak şekilde hazırlanmasıdır. Şampiyonluk mu? Yolunu iyi inşa edip kaçakları önlerseniz, su mutlaka sizin havuzunuza akacaktır. ( 01/04/2010-ARİF ÇETİN-Spor gazetesinin birinden)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.........devamla
Sorunun mental olduğu ortada. Şu böyle oynadı, bu şunu yapmadı, bunlara ara faktörler. Elimizde en azından Bursa'dan daha iyi bir kadro var, önemli olan bunu işletecek ruhu ortaya koymak.
Ruh dediğimiz bir zamanlar Turgay Semercioğlu takımın başına gelmişti, 2000'li yılların başlarıydı hatırladığım kadarıyla, gs maçını kazanmıştık, spiker Turgay Hoca'ya soruyor, neydi başarıyı getiren faktör?
-Trabzonspor Ruhu demişti,
Spiker alaycı bir tavır ile Yattara'ya bu ruhu anlatmak biraz zor olmadı mı tarzı sormuştu.....
Turgay Hoca'nın söylediği Trabzonspor Ruhu burda sadece bize özgü olmayan, birçok takımda farklı şekillerde de olsa görünen maneviyatın, takım olmanın, amatör düşünmenin , birbirine her alanda sahip çıkmanın, dışarda-sahada sahip çıkmanın anlamıydı, aynı dili konuşma olmasa dahi aynı havayı tenefüs etme bunun karşılığı olsa gerek.......Spiker bunu anlamamıştı ya da anlamak istemedi. Dillere pelesenk bu ruh bir maçlık olursa aranır durur bütün sezon. Sahadaki arkadaşını itekleyecek bir takım psikolojisi sahada olursa aranır durur bu ruh denen şey......
İşde bütün sorun , asıl sorun burda. Şenol Hoca ile inşallah kısa sürede takım olma adına büyük mesafeler kaydedeceğimize inanıyorum.En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 01.04.2010, 19:34.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Kayseri maci aslinda bir ilk degil bizim takim oldum olasi her sezon 3-4 kez bu tip iyi oynadigi maclarini hep kaybetmistir yine tarih tekerrur etmistir futbolun icinde var olan birsey nasilki kotu maclardan sonra bazen 3 puanda gelebiliyorsa iyi oynadigin maclardada sifir cekebiliyorsun artik bu surecte onemli olan futbol kalitesini en azindan koruyarak dahada yukseltmek olmali iyi sonuclar kendiliginden gelir
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş her seferinde alternatifli bir kadrodan bahsediyor. Kayseri maçında yedeklere bir baktım.
- Tolga Zengin
- Barış Memiş
- Zafer Yelen
- Murat Tosun
- Teofilo
- Song
- Ferhat (sanıyorum oydu son yedek)
Sonra bir düşündüm, elimizde alternatifi çok bir takım var. Hatta bu yedeklere bir de sakat yattarayı ve cezalı Engin'i dahil edelim. Ama ne olursa olsun 4 tane daha ilk 11 görememiş hatta 2 tane sahaya hiç çıkamamış oyuncumuz var bu alternatifli kadroda.
Hem sağ açık hem forvet oynayan Murat Tosun hazır olmasına rağmen (sakatlık yok) daha sahada boy gösteremedi, Zafer Yelen gidip gelmelerin ardından hala katkısını yapamadı. Barış'ın yetenekleri belli olmasına rağmen ne yazık ki kullanılamıyor.
Ama söylemde alternatifli kadro. Ama maçlara baktığımda değişiklikler devamlı aynı. Burak çıkar Teo girer, colman çıkar ceyhun girer, vs vs vs. Ben artık diğer adamları da görmek istiyorum. Seneye Murat Tosun'un olası forvet transferinde karşıma forvet olarak dikilmesini istemiyorum, Zafer Yelen'in hiçbir işe yaramadan kadromu ve bütçemi şişirmesini istemiyorum, Barış Memiş'in 2-3 yıldır olduğu gibi yeteneği var, bir gün aklı başına gelir mi diye beklenmesini istemiyorum.
Ben gerçek alternatif kadro istiyorum, hatta Şenol Hocanın da buna istinaden konuşmasını istiyorum.
Bana göre teo hariç bunların hepsi gitsinFIRTINA
Yorum
-
recep kardes cok haklisin... millet degisik jokerler bulmaya caba gösterioyr... bizde yok.. koskoca bayern de bu sene saba,contento müller badstuber yeni ant. 4 tane adam cikarti piyasaya.. biz yeni gelen hoca.. daha bi tane cikartamadi... dene yahu bi onur oda artik zorla hehe
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum