Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 27.Hafta | Kayserispor 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özeti söyleyeyim, makakula gibi bir forvetimiz olsa, gamsız diye anasına avradına söver, koşmuyor diye sülalesine giydirir, bi de tribünden ayı diye bağırarak adamı kovardık.

Sen makakulanın bizde oynayabileceğine ihtimal veriyor musun allah aşkına faik?

Adamı en fazla 4 ay içinde perişan ederdik.

Forvet yönetim hikâye..

Taraftar eğitimi lazım önce. Sövmeden, saymadan, kendi topçusunu yuhalamadan maç izleyecek.
    Bence yanılıyorsun arkadaşım......Umutun hiç ama hiç bir maçta yuhalandığını görmedim mesela...

Tarafatarın eğitilmesi şart tabide önce yönetimler eiğitilmeli takımın yapısına uygun oyuncular alabilmeleri için....

Makakula fiziği çok kuvvetli en az iki kişinin tutması gereken yoksa tehlikli olabilen bir adam...... Yani bir oyuncunun etkili olabilmesi için illa deliler gibi koşması gerekmiyor.... 2 adam esiltiyor daha ne yapsın....

Şahsen durduğu yerde iki adamı eksilten ve 18 de gol atan bir oyuncuyu ben canı gönülden isterim...... Diğerlerini bilmem
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Umutun yetenekleri kısıtlıdır falandır filandır.

Bakın 2 gündür bu sayfalarda ne inciler dökülüyor.

Bilerek, ihtirasları için pas atmadığını söyleyenler var!!

Böyle bir kitleyiz. Kusura bakmayın, her şey de müstehâk bize bu yüzden..

Umuta kabiliyetsiz de! Ne dersen de!

Ama adama bilerek pas atmıyor deme. Yani umut a denmez bu. Ayıptır.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence yanılıyorsun arkadaşım......Umutun hiç ama hiç bir maçta yuhalandığını görmedim mesela...

Tarafatarın eğitilmesi şart tabide önce yönetimler eiğitilmeli takımın yapısına uygun oyuncular alabilmeleri için....

Makakula fiziği çok kuvvetli en az iki kişinin tutması gereken yoksa tehlikli olabilen bir adam...... Yani bir oyuncunun etkili olabilmesi için illa deliler gibi koşması gerekmiyor.... 2 adam esiltiyor daha ne yapsın....

Şahsen durduğu yerde iki adamı eksilten ve 18 de gol atan bir oyuncuyu ben canı gönülden isterim...... Diğerlerini bilmem

O dediğin kayseride oluyor işte. Biraz vitesi yüksek takımda, karşında 2 stoperin yanında 2 de ön libero buluyorsun gömülü oynayan. 4 kişinin arasında da arayıp da bulursun makakulayı. Net de söylerim, çağdaş futbola uygun bir oyuncu değildir makakula.

Sprint yok, aralara koşu yok, pres yok .. Fizik gücü var, son vuruş var, top saklama var.

Eskide kaldı bu adamlar.
        Hedefi olan takımda 3-4 ay yaşarlar.

Takım savunmasına katılmayan adam iş görmez raporu alabilir. Alttaki takımlardan numune örnek vermeyin sakın.

Yorum

• Direkt Umutla ilgili yazılar yazmayacağım yanlış anlaşılıyor.... Takımın genel gidişiyle ilgili olarak bir bütün olarak yazacağım.....

Ancak 2-0 yendiğimiz Antalya maçında kendisinden çok daha müsait durumda iken ver kaç pozisyonunda topu Teoya atmaması çok önemli bir hataydı.....

Allahtan daha soonra hatasını telafi edip güzel bir gol attıda durumu düzelttik yoksa 1-0 lık bir skor hiç bir zaman garanti bir skor değildir....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umutun yetenekleri kısıtlıdır falandır filandır.

Bakın 2 gündür bu sayfalarda ne inciler dökülüyor.

Bilerek, ihtirasları için pas atmadığını söyleyenler var!!

Böyle bir kitleyiz. Kusura bakmayın, her şey de müstehâk bize bu yüzden..

Umuta kabiliyetsiz de! Ne dersen de!

Ama adama bilerek pas atmıyor deme. Yani umut a denmez bu. Ayıptır.
            kasıtlıdır veya pozisyon öyle gerektiyordur veya üzerindeki baskıyı gol atıp dağıtmak için yapıyor olabilir ama atmıyor teo ya bu da bir gerçek
            ben kayseride trübünde seyrettim maçı deplasmandaki seyircisinden ne kadar övünse azdır Trabzonspor,1 dakka durmadılar 1 tek küfür yuhlama olmadı kendi oyuncusuna,tek kötü lafları bağırmayan taraftar ittirsin gitsin oldu
            ama Trabzondaki seyircimizin dediğiniz gibi iyi bir eğitimden geçmesi şart çok haklısınız
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hakemlerimiz bilmiyorsa Senol Günes gibi hocalarimiz dogrulari onlara ögretmeli...
              Türkiye'deki diger TD'ler bir takimdan baska bir takima transfer olmaktan bu gibi konulari gündeme getirmeye fazla vakit bulamiyorlar.
              Mac icinde hocanin ne yaptigini fazla göremedik, mutlaka tepki göstermistir ama neden macdan sonraki röportajlarda Aydinus'un rezil mac yönetimini elestirmedi?
              Yanlis anlasilmak istememistir belki, o zaman hafta arasinda basin toplantisinda yapsin.
              Senol Günes degilse kim bu konulari gündeme getirecek?
              Adnan Polat gibi yöneticiler mi? Yoksa Mesut Bakkal gibi hocalar mi?

Egemen'nin pozisyonunda gözlerime inanamadim, tipki Aydinus'un gözleri önünde Serdar ve Aydin'nin Alanzinho'ya sakatlama pahasina attiklari tekmelerden sonra gülerek sari kart gösterdigi pozisyonlarda oldugu gibi.

Murat biliyorum bu sorularin muhatabi sen degilsin belki...ama bu konuda cok doluyum.
              Şenol Güneş'in fıtratında da bunlar yok işte..daha çok çalışıp hakemi de yenmek var..
              Cazgır değiliz..bir Mahmut Uslu gibi çıkıp ağzımıza geleni söyleyemiyoruz..
              Alanzinho'yu korumamız lazım..böyle etkili bir adam bundan sonra da hep tekmelerle durdurulacaktır..bu konuda tepki koyarsak belki hakemler de bundan sonra daha dikkatli bakacaklardır pozisyonlara..
              Bir değil iki değil,geldiği günden beri tekme yiyor adam..

"Yönetim uyuma,Alanzinho'ya sahip çık" .. böyle bir başlık açmak lazım..
              Herkese Merhaba

Yorum

• TRT 3 00:45 Süper Lig Futbol Karşılaşması "Kayserispor - Trabzonspor

Yorum

• Şenol Güneş her seferinde alternatifli bir kadrodan bahsediyor. Kayseri maçında yedeklere bir baktım.

- Tolga Zengin
                  - Barış Memiş
                  - Zafer Yelen
                  - Murat Tosun
                  - Teofilo
                  - Song
                  - Ferhat (sanıyorum oydu son yedek)

Sonra bir düşündüm, elimizde alternatifi çok bir takım var. Hatta bu yedeklere bir de sakat yattarayı ve cezalı Engin'i dahil edelim. Ama ne olursa olsun 4 tane daha ilk 11 görememiş hatta 2 tane sahaya hiç çıkamamış oyuncumuz var bu alternatifli kadroda.

Hem sağ açık hem forvet oynayan Murat Tosun hazır olmasına rağmen (sakatlık yok) daha sahada boy gösteremedi, Zafer Yelen gidip gelmelerin ardından hala katkısını yapamadı. Barış'ın yetenekleri belli olmasına rağmen ne yazık ki kullanılamıyor.

Ama söylemde alternatifli kadro. Ama maçlara baktığımda değişiklikler devamlı aynı. Burak çıkar Teo girer, colman çıkar ceyhun girer, vs vs vs. Ben artık diğer adamları da görmek istiyorum. Seneye Murat Tosun'un olası forvet transferinde karşıma forvet olarak dikilmesini istemiyorum, Zafer Yelen'in hiçbir işe yaramadan kadromu ve bütçemi şişirmesini istemiyorum, Barış Memiş'in 2-3 yıldır olduğu gibi yeteneği var, bir gün aklı başına gelir mi diye beklenmesini istemiyorum.

Ben gerçek alternatif kadro istiyorum, hatta Şenol Hocanın da buna istinaden konuşmasını istiyorum.

Yorum

• Şu ligde, her sezon en gıcık olduğum olaylardan birisi, Anadolu takımlarının birinde parlayan, yüksek performans gösteren daha önce kimsenin duymadığı bir adamın bizimle oynadıkları maçtan sonra "biz de şöyle bir adam yok işte", "uzaklara gitmeyelim al işte şu adamı sezon sonu" şeklinde yorum yapılmasıdır.

Arkadaş hiç mi ders alınmaz, böyle onlarca adam geldi geçti, neredeyse hiç birisi büyük takımlara gittiğinde fayda veremedi.

Geçen sene Kamanan için yapılan yorumları hatırlıyor musunuz? Ben bu sene "Kamanan gibi biri olsaydı biz de" diyeni daha görmedim ama.

Tabata için geçen sene burda yazılanlar?

Youla'nın ilk senelerinde kimbilir kaç kişi Trabzonspor'da Youla gibi bir adam olmadığından ah vah etmiştir.

Bir zamanlar yine Gaziantep Tarık El-tayyib diye bir adam getirmişti de herkes aynı şekilde kendi takımında istemişti hayran hayran. Adam sanırım sezonu tamamlayamadı takımında.

Bir kaç sene üstüste kendini gösteren futbolculara lafım yok. Holosko mesela. "Ben her yerde oynarım iyi de oynarım" diyordu adam.Bana sorarsanız bir Beto da aynı şekilde. Ama tek sezonluk performansla...Üstelik de bizle maç yaptığı haftada...Bana çok ters geliyor...
                    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Ankarasporu 3-0 yeneceğiz ya Golleri Umuta sayalım.
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

faik tek bir cümlene takıldım..umutun yuhlandığını görmedim demişsin...avni akerde bi kaç maç seyret bırak yuhlamayı yedi sülallesine söven adamları görürüsünn..hatta avniakere bile gelmene gerek yok otur kahvede bi maç seyret..kamera umutu çektiğinde orda bile sövenlere rastlarsın..
                        Sezon başı sivası yenmişiz trabzonda ilk maç diyarbakırlan...ilk 50 dakka dört dörtlük bi futbol,1-0 da öndeyiz..yol tarafına hücüm ederken umut bi gol kacırıyor,hızını alamayıp cizgilerin dışına cıkıyor..6-7 sıra önümden biri kalkıp umuta pet şişe fırlatıyor..isabet etmiyor ayrı dava...
                        Demek istediğim futbol uleması mahlükatlar arıyorsanız trabzonda fazlasıyla var..deng gelememenize şaşırdım.

Yorum

• Makukula 23 maç 18 gol.

Umut gitsin Kayseri'ye bu oyun anlayışıyla hadi onuda geçtim Kayseri Umut'un istediği oyun anlayışla oynasın. Bu kadar gol atsın, takıma Makukula kadar katkı yapsın. Görelim bakalım Umut'u neler yapacak
                          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• "Taraftar eğitimi "diye bir şey yoktur..

Bu komik sayılabilecek bir ifadedir..

Eğitim daha küçük yaşlarda,

Evde,okulda,çevre de vs. verilir..

Ve insanlar o kültürle yaklaşır sosyal olaylara..

Ama,tarftarın haklı olduğu bir şey vardır..

Bilet parası ve başka katkılar yaparak maç izlemeye gelir..

Müşteridir bir nevi..

Ve verdiğinin karşılığını ister..

Onların istediği standardı tutturamazsanız,bir şeki,lde tepki görürüsünüz..

Çünkü sahaya koyduğunuz futbolcu ve oynadığı futbol,

Sizin müşterinin talebine sunduğunuz arz gibidir..

Trabzon'da çok uzun yıllardır,

Kazak isteyene çorap,

Pantolon isteyene ,gömlek verelim abi,denmektedir..

Sorunun temeli budur..

Yorum

• Maçı izlemedim özetine baktığım kadarıyla fena oynamamışız Kayseri fazla üstümüze gelememiş.. Sonuca gidecek adamımız yok..Selçuk ve Gabriç çok önemli 2 pozisyondan yararlanamadılar fizik olarak güçlendirilmeleri gerekir..Maç sonrası Şenol Güneş ''Puan olarak değil Futbol olarak üstlere çıkmamız gerekir'' demiş...Peki Şenol Hocam iyi oynayıp puan alamamak almak istememek nası bir mantıktır onu çözemiyorum...
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Güneş'in fıtratında da bunlar yok işte..daha çok çalışıp hakemi de yenmek var..
                                Cazgır değiliz..bir Mahmut Uslu gibi çıkıp ağzımıza geleni söyleyemiyoruz..
                                Alanzinho'yu korumamız lazım..böyle etkili bir adam bundan sonra da hep tekmelerle durdurulacaktır..bu konuda tepki koyarsak belki hakemler de bundan sonra daha dikkatli bakacaklardır pozisyonlara..
                                Bir değil iki değil,geldiği günden beri tekme yiyor adam..

"Yönetim uyuma,Alanzinho'ya sahip çık" .. böyle bir başlık açmak lazım..
                                Bu insanlarin amaci hakemlerin sahadaki kararlarini etkilemek, gündem degistirmek veya puan kaygisi...
                                Oysa benim Senol Günes gibi bir hocadan bekledigim, Türk futbolunda reform niteliginde fikirler üretmesi...Türk hakemlerin kararlarini bir standarta oturmasi icin katkida bulunmasi...
                                Türkiye'deki hakemlerin bir kismi sahada sertlige müsade etmemek icin mücadeleye bile izin vermiyorlar...
                                Digerleri ise mücadele ettiriyoruz saniyorlar ve asiri sertlige göz yumuyorlar.

Sadece Alanzinho degil,...sahada futbol oynamak isteyen her futbolcuyu korumak lazim.
                                Sadece tepki göstermek yerine, bu konuda bir kamuoyu olusturmak lazim.
                                Bu konular taraftar tepki ile düzelecek konular degil, bu sorunu ancak bu isin mutfaginda calisan insanlar cözebilir.
                                Senol Günes gibi teknik direktörler, Ünal Karaman gibi sportif direktörler ve Faruk Özak gibi futbolun icinden gelen yöneticiler.
                                Bu isi Mahmut Uslu gibi yöneticilere birakirsak, 40 yil sonra yine ayni senaryolar ve hakem profilleri izleriz...tabi Allah ömür verirse.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X