Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    lig bizim için zaten bitmişti..
    o nedenle şenol hocam artık gelecek senenin takımını oluşturmaya başla..
    sola gabriçi,sağa barışı koy...
    en azından yeni sezona kanatları hallederek girelim..
    forvette teoya birkaç 90 dk sanş ver..
    iyi veya kötü oynadığına bakmadan..
    Abi her sene aynı hikayeleri dinliyoruz.....

SEne başı 50 tane transfer yapıyor kadro otursun diyoruz devre arası bir kaç oyuncu alıp yolumuza devame diyoruz...

Bir sonraki sene yine bir çok değişiklik yapıyoruz..... Yine sabır diliyoruz....

Biz kazanmıyoruz bir tek menejerler güzel para kazanıyor o kadar.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

harcanan milyon eurolar var..
      ortada henüz bir stoper yok..
      forvetin oturmamış..
      kanatsız uçmaya çalışıyoruz..

Süper ligde Milyon euro harcamayan bir takım zaten olamaz küme düşen Denizli,Manisa,A.Gücü vs kaç milyon euro harcamış önce onlara bakmak gerek Hatta Bank Asya liginde bakalım Milyon euro harcamayan kulüp varmı Stopere deyince Song bize geldiğinde Türkiyenin en iyi Stoperiydi,Egemen transfer olduğu gün binlerce insan karşılamaya gitmişti,ve Giray İstanbul kulüplerinin elinden aldık adamı süper transfer yazdı İstanbul gazeteleri ama sağolsun bizim taraftar ile yerel medyamız hep Barcelona,Real Madridi izledikleri için bu adamları beğenmiyorlar iddia ediyorum Puyol gelse ikinci hafta eleştirilecektir örneğin neden topu şişiriyor,neden gol atmıyor veya adamını kaçırdı vs vs vs.
      ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• İlk olarak Abd.kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu Barış Memiş aşkını bir türlü anlayamıyorum hırs yok istek yok insan yedek kalınca biraz zorlar eline fırsat geçmiş adam yürüyor bizim taraftar daha Barış diyor ona gelesiye kadar kimler kimler var iddia ediyorum Barışa verilen şans bana verilse şimdiye kadar A milli olurdum.
        barışa kimden fazla şans verildi?
        ayrıca bu sezon verilen bütün şansları iyi kullandı..

Yorum

Süper ligde Milyon euro harcamayan bir takım zaten olamaz küme düşen Denizli,Manisa,A.Gücü vs kaç milyon euro harcamış önce onlara bakmak gerek Hatta Bank Asya liginde bakalım Milyon euro harcamayan kulüp varmı Stopere deyince Song bize geldiğinde Türkiyenin en iyi Stoperiydi,Egemen transfer olduğu gün binlerce insan karşılamaya gitmişti,ve Giray İstanbul kulüplerinin elinden aldık adamı süper transfer yazdı İstanbul gazeteleri ama sağolsun bizim taraftar ile yerel medyamız hep Barcelona,Real Madridi izledikleri için bu adamları beğenmiyorlar iddia ediyorum Puyol gelse ikinci hafta eleştirilecektir örneğin neden topu şişiriyor,neden gol atmıyor veya adamını kaçırdı vs vs vs.
          10 milyon euro var 60 milyon euro var...
          elimizde stoper niye bu kadar yok..
          niye bu kadar yaygara yaptın anlamadım..???

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oyuncular her demeclerinde en büyük hedeflerinin kupa oldugunu söylüyorlardi zaten.

Lige havlu atmamizin önemli nedenlerinden biri olarak takimin sampiyonluga inanmamasini görüyorum,son maclarda takimda cok ciddi bir kazanma azmi yoktu.

Cok yazik,bursa nin sampiyonluga kostugu bir sezonda simdiden lige havlu atmak futbolcularin beceri ve ruh eksikliginin ürünüdür...
            Peki bir soru Bursanın Şampiyonluğa koştuğu ligde şimdiden bizim 4 katımız para harcamış olan Fenerbahçe havlu attı değilmi siz olsanız Fenerli futbolculara ne derdiniz yarısı Brezilya milli takımında oynuyorlar.

Cok yazik,bursa nin sampiyonluga kostugu bir sezonda simdiden lige havlu atmak futbolcularin beceri ve ruh eksikliginin ürünüdür...[/QUOTE]

Bu sözünüzede katılmam mümkün değil beceri eksikliği filan yok futbolcuyu konsantre edecek taraftar yok sadece örneğin İ.B.B maçında deplasman veya Rizedeki maçlardaki taraftarı mükemmel buldum işte o ruh kafaya oynatır ama hep sallamak yuhlamak rakibi alkışlamak taraftarlık değilki.
            ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi her sene aynı hikayeleri dinliyoruz.....

SEne başı 50 tane transfer yapıyor kadro otursun diyoruz devre arası bir kaç oyuncu alıp yolumuza devame diyoruz...

Bir sonraki sene yine bir çok değişiklik yapıyoruz..... Yine sabır diliyoruz....

Biz kazanmıyoruz bir tek menejerler güzel para kazanıyor o kadar.....
              haklısın da ..
              elden birşey gelmiyor....
              hep düzeleceğiz diye sabrediyoruz..

Yorum

• oyuncularımızn bir çoğuna diyecek gerçekten bişey yok tamam kapaitesi ts yi kaldrıacak güçte olmayanlar var veya oyun sistemine uyamayanlar ama bi gerçek var şu anda oynayanların hepsi iyi niyetli topçular elinden geleni yapmaya çalışıyorlar e tabi bu yetmiyor bazı oyuncular var ki hele beni delirtiyor mesela engin tamam iyi topçu ama bide bakarak pas verse veya topla şu kadar oynamayı kesse bak kaptırılan toplar ne işler açıyor başımıza bide selçuk a biri anlatmalı tamam ekniği çok iyi laf yok ama serbest atışta kesemiyorsun kardeşim topu bu kadar basit o ayrı bi meziyet oda sende yok ama memlekette senin kadar iyi uzaktan şut çeken adam sayısı azdır ben manisa onlarca kez izledim bu adamı burak sürekli ofsaytta umut çakal golcülerden fırsatçı yani duvar yapayım top tutayım yok paso koşuyor umuta atılan her top umut yerde top rakipte zorlamanın alemi yok arkadaş baştan beri neler yazıyoruz şuraya kimseninde iplediği yok
                ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

10 milyon euro var 60 milyon euro var...
                  elimizde stoper niye bu kadar yok..
                  niye bu kadar yaygara yaptın anlamadım..???
                  Yaygara yapmadım sadece fikrimi yazdım amacım medeni bir şekilde fikir alışverişinde bulunmaktı yaygara sözü bu ortama yakışmamış milyon eurolar derken sınıflandırma yapmamışsın sonuçta 10 milyonda 60 milyonda milyon eurodur ve Fener 138 milyon euro harcadı.
                  ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

Yaygara yapmadım sadece fikrimi yazdım amacım medeni bir şekilde fikir alışverişinde bulunmaktı yaygara sözü bu ortama yakışmamış milyon eurolar derken sınıflandırma yapmamışsın sonuçta 10 milyonda 60 milyonda milyon eurodur ve Fener 138 milyon euro harcadı.
                    mesajını tekrar okurmusun..
                    yok puyol gelse beğenmeyiz falan...
                    dün egemeni binlerce kişi karşılamış bugün beğenmiyoruz..
                    kırdıysam özür dilerim..

Yorum

• Gaziantepspor bizden daha çok para harcamıştır evet aynen öyle.
                      ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• Örnek Selçuk İnan ın süper bir yetenek olduğunu herkes kabul ediyor ve şimdi serbest kalsa çok takım peşine düşer ama yeteneklerini kullanamıyor olduğunuda hepimiz görüyoruz adam 35 metreden gol atsa dahi eleştiriliyor taraftarımız hep oturuyor,çekirdek çitliyor rakip iki kıçıkırık atak yapınca rakibi alkışlıyor tezahürat yok futbolcular büyük kulübe geldiklerinin farkında değil çünkü sokakta büyük kulüp futbolcusu gibi muamele görmüyorlar aslında oturup düşünmek lazım biz daha çok para teklif ettiğimiz halde neden istanbul takımlarını tercih ediyorlar diye mesela Caner ERKİN e biz daha çok para teklif ettik adam GS yi tercih etti.Neden;;;huzur için,itibar için,büyük futbolcu muamelesi görmek için,şampiyonluk şansı % 33 olduğu için.
                        ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• aynen abd.kalaycı.katılıyorum.çekirdek çitleyenler

Yorum

• Ligdeki sıralamamız iyice belli olmaya başladı. Yazık günah bu taraftara bu seyirciye. Her puan kaybında üzülen benim gibilere yazık. Hedefimiz kalmasa da kazanmasını istiyorum Trabzon umun.
                            Kimin şampiyon olacağı umurumda değil biz bütün maçları kazanalım istiyorum. Olmuyor olamıyor..
                            Büyük takım a yakışan mücadeleyi sahada göremiyorum.
                            20+10+20+11 = 61
                            2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

Örnek Selçuk İnan ın süper bir yetenek olduğunu herkes kabul ediyor ve şimdi serbest kalsa çok takım peşine düşer ama yeteneklerini kullanamıyor olduğunuda hepimiz görüyoruz adam 35 metreden gol atsa dahi eleştiriliyor taraftarımız hep oturuyor,çekirdek çitliyor rakip iki kıçıkırık atak yapınca rakibi alkışlıyor tezahürat yok futbolcular büyük kulübe geldiklerinin farkında değil çünkü sokakta büyük kulüp futbolcusu gibi muamele görmüyorlar aslında oturup düşünmek lazım biz daha çok para teklif ettiğimiz halde neden istanbul takımlarını tercih ediyorlar diye mesela Caner ERKİN e biz daha çok para teklif ettik adam GS yi tercih etti.Neden;;;huzur için,itibar için,büyük futbolcu muamelesi görmek için,şampiyonluk şansı % 33 olduğu için.
                              selçuk ne yapsın.selçuk topu ayağına aldığı zaman herkes birinin arkasına saklanıyor.adamın pas atacak kimsesi yokki.herkes sorumluluk almaktan kaçıyor.biraz alanzinho boşa çıkıyor keyfi olursa engin bazende colman.
                              2.yarının ilk maçlarına bakın kimse yerinde durmuyordu.herkes maç içinde koşu yapıyordu.2-3 beraberlik aldık millet eski düzene döndü.bide son maçta şenol güneşin saçma sapan kadrosu.bide sezer varken selçuğu çıkarması yokmu.deli etti beni şenol hoca.
                              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• sezer badur gibi bir oyuncu alındı inanamadım ne özelliği var belli değil.yazık.alanzinho ve colman diye bağırıyoruz ama duyan yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X