Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Murat'ta biliyor da Barış'a yer açmak için yapıyor
    Hehe, desene abicigim yine hemsehirlilere kayırıcılık davasi
    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• kudu_61
      ben ligimizde demiştim ama anladım. Teo'u ben de çok merak ediyorum. Canlı izleme fırsatı da oldu. Top tekniği, futbol zekası gayet iyi. Çabukluk işini de hallederse başarılı olur. Tek forvet oynamaya da müsait, sanki ikinci forvet ve biraz geride oynarsa daha da iyi. Pas tercihini, yönünü ve şiddetini çok iyi ayarlıyor.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abiler sizde farkettiniz mi sitenin saati 3'ü gösteriyor ilgili yerlere yazdım bakalım ne zaman düzelecek..
        şimdi fark ettim ama güzel bir tespit yönetim uyuma satini ayarla
        müsadenizle hayırlı geceler saygılar sevgiler
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Mesela mevcutlardan şöyle bir kadro yapsak olmaz mı?

Onur

Ömer - Giray - Egemen - Cale

Ceyhun

Barış - Selçuk - Gabriç

Burak - Teo
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Tamam, başlığı daha fazla sabote etmeden ben de kaçayım. Herkese sohbet için teşekkürler. Başlığı sabah okuyacak arkadaşlardan da özür dilerim. En çok mesajı ben atmışım

Yorum

• İyi geceler Gürcan sabote falan da yok maçtan yola çıkarak takımı konuştuk

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mesela mevcutlardan şöyle bir kadro yapsak olmaz mı?

Onur

Ömer - Giray - Egemen - Cale

Ceyhun

Barış - Selçuk - Gabriç

Burak - Teo
                Abi Barış'ı çıkar, Burak'ı sağa al, Teo ya da Umut'un arkasına Alan'ı koy, olmadı Colman'ı koy, ben onaylarım
                Bir de iyi ise Song'u tercih ederim.

Yorum

• Neyse bende kaçıyorum herkese iyi geceler ...

Yorum

• bende iddia ediyorum buraktan hiçbir şey olmaz.
                    sadece defansın arkasına atılan uzun toplara iyi koşuyor.başka hiçbir maifeti yok.
                    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• -----------------onur---------------------

---ömer--------giray-------egemen-----cale

-------serkan-----selcuk----gabric-------

------------------umut-------------------

------------teo---------burak------------

serkan, gabriç, selcuk orta üçlü..

umut 2 forvetin arkasında oynayacak..

Kapalı oynayan takımları iddaa ediyorum sadece bu şekilde açabiliriz..

Not: serkan ve gabriç kanat olarak oynamayacaklar ama yeri geldiğinde kanat bindirmeleri yapıcaklar..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• slm olsun karadenizin hircin cocuklarina!

adim koray almanyada yasiyorum..yasim 24 almayada yasiyorum.....babam balkesirli..annem ankarali,,biraz karadenizlilik var ailede...ordu fatsa...
                        .annem ve babam gencliginde hakiki devrimci lerdi..ben trabzonsporu babamdan ögrendim..inadina trabzonspor derdi inadina anadolu derdi...halbuki türkiye onu gurbete yoladina da bile kavkasini birakmamisdi.( 12 eylül)..
                        ben trabzonsporlum tartisilmaz belki de benim kadar trabzonsporlu yokdur...bencede her trabzonspor taraftari böyle düsünmesi lazim...benim örnek aldigim futbolcular hami sota ve orhan di..male maclarinda bana hep hami derlerdi iyi sut cekdigimden dolayi...trabzonspor schalke ye gelmisdi 1-0 yenildik..ama ben o gün statdaydim ya o bana yeterdi hamileri orhan ve sotalari görmüsdüm ya o bana yeter di...
                        yil 1996...o gün gelmis di....babam kahveye dogru hareketlenmisdi...ben israr etmisdim ne olur beni de kahveye götür diye, babam benim evde kalmami uygun görmüsdü..trtin teleteks i acmis elimde radyo vardi...1-0 öndeydik ne sevinmisdim....1-2 oldugun da ben agliyordum televizyona vuruyordum, agliyordum...belki de teleteks yanlis yazmisdi...belki ben radyo dan yanlis duymusdum...belki de...babamim gelmesini bekliyordum....geldiginde ben babama sarilmis ve agliyordum.. ikimiz sabaha kadar bir kelime konusmadan televizyonun önünde oturuyor duk...pazartesi sabahi babam ise gitmis di..ben o gün okula gitmemisdim....anneme ben okula gitmemek isdemedigmi söylemisdim...annem benim baya üzüldügmü görmüs ve göndermemis di...sali sabahi aldim trabzonspor formami gitdim okula...okul daki türk arkadaslarim bana gülmüslerdi...ben onlara dedim ki siz acaba sampiyonlu kaybetseydiniz, ertesi gün benim kadar, tutunuz takimin formasi gururlan giyebilirmiydiniz...ha tabki özülmüsdüm...ama beni ve trabzonspor sevgimi yildiramazlardi..ne olmus duda ben öyle umutluydum ve hüzrani üsdümden atmis dim..
                        babam odama gelmis..demisdiki..ogul hayatinda daha cok sey yasicaksin, istedigin seyle hemcik gerceklenmemis olabilir, seni ve inandigin olaylar engelenmek isterler, belki de engelenir. ama sen inadin birakmicaksin, inadina inanicaksin, inanadin seveceksin, cünkü o zaman sen inandigin seylere daha iyi anliyabileceksin..onlar düsmanlarin senin bitkin halini görmücekler...o zaman sen kazanacaksin..bir gün mutlaka diyeceksin..eger öyle düsünmessen sen zaten o olaya inanmamis olursun ve seni öbürledlen ne farkin olabilir ki..senin inandigin seyler kolay olmamali,, cünkü hedefe kavusdgunda daha da bir güzel olacakdir derdi..simdi daha iyi anliyabiliyorum....elbet bir gün mutlaka...inadina...
                        bunlari paylasmak istedim...iyi türkce yazamadiysam af ola...
                        En son Koray10 tarafından düzenlendi; 14.03.2010, 23:31.
                        Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                        irkciliga hayir bursa
                        Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• Yerel basın bombaladı
                          Trabzon'da yayın yapan yerel gazeteler, 2010 yılında henüz bileği bükülmeyen Bordo-Mavililer'i dün attıkları manşetlerle eleştiri yağmuruna tuttu.

Karşılaşmanın ardından gazetelerin birinci sayfalarında çarpıcı başlıklar vardı. Karadeniz’den Günebakış, ‘Unvan kurtuldu, umutlar söndü’, Taka, ‘Yenilgisiz ama umutsuz’, Türksesi, ‘Trabzonspor, hep berabere’, Kuzey Ekspres, ‘Alanzinho ile sadece yenilmedik’, Karadenizde İlkhaber, ‘1 var, 1 yok’, Karadeniz, ‘Yaşasın yine yenilmedik mi desek’ başlığıyla maç haberlerine yer verdi.

Son dakika spor haberleri, Türkiye'den ve dünyadan en yeni transfer dedikoduları, sporda bugün yaşanan gelişmeler ile günün güncel spor olayları spor gazetesi Fanatik’te!
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence biraz fazla acimasiszin. Burak pozisyonlari iyi seziyor, gayet hizli, kafa toplarinin cogunu aliyor. Cuma aksami en tehlikeli adamimizdi. Ofsayt'a cok düsmesinin sebebi ise, biraz o durumlari provoke ediyor. Hep ofsayt cizgisinde geziniyor'ki, bunu Inzaghi, Makaay gibi ünlü golcüler'de yapiyor, bir kere yakalanir, iki kere yakalanir ama ücüncüde ofsayt bayragi kalkmazsa, cok iyi bir pozisyon yakalama sansi yüksek. Bence su ana kadar Burak gayet olumlu katki yapiyor takima. Sadece bazi pozisyonlarda biraz daha sogukkanli olmasi lazim, ama takima isindikca daha iyi olacaktir diye düsünüyorum.
                            Burak'ın bu takımda oynayabilmesi için,topla çok daha iyi olması gerek.
                            Top taşıyamıyor.
                            Ayrıca gol vuruşları kötü.
                            Örnek verdiğin adamlarla arasında uçurum var.Ama süratli.Belki de ligin en hızlı adamı.
                            Bu da onun avantajı..Fakat bu yeterli olur mu oynaması için..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak'ın bu takımda oynayabilmesi için,topla çok daha iyi olması gerek.
                              Top taşıyamıyor.
                              Ayrıca gol vuruşları kötü.
                              Örnek verdiğin adamlarla arasında uçurum var.Ama süratli.Belki de ligin en hızlı adamı.
                              Bu da onun avantajı..Fakat bu yeterli olur mu oynaması için..
                              Yapma Murat abi.Burak bence gayet iyi top taşıyor, bazen Ronaldo'nun o çalımını bile atıyor Ama bence es geçtiğin en önemli özelliğinden biri pas alışverişi, çok iyi verkaça giriyor.Eksiği ise top kontrolü.Topa basıyor, saklıyor, indiriyor ama ilk anda kontrolü zayıf.
                              Bence tek forvette denenmeli.1. sınıf sabit golcüler çok fazla ofsayata düşer çizgi arkasına sürekli girip çıktığı için.Burak da çok deniyor bunu, ondan dolayı ofsayt sıkıntısı var.Bence top ayağına çok yakışıyor.

Yorum

• tekrar söylüyorum şenol hoca'nın kadro tercihlerinin seneye hazırlık vb. konularla kesinlikle ilgisi yok!tamamen futbol anlayışını ortaya koyuyor ,3 gündür şenol hoca seneye hazırlık yapıyor diye konuşanlar song'ta ne arıyor sorusuna gaz.bel. maçında neden aramıyordu gibi sorulara cevap veremiyorlar , böyle zor bir dönemeçte sen bir hafta önce kadro dışı bıraktığın 2 önemli oyuncuna ne diyeceksin?"hadi koçum cale çık keita'yı bitir mi diyeceksin yada göreyim seni colman 1 gol 1 asist kahraman sensin mi diyecek?"
                                poetricus

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X