Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben geleccek senenin iskelet kadrosunu oluşturdum kafamda...

Serkan ve Onur...

Gerisi mi?

Allah büyük...
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Umut ve burak belli bir süre yedek kalmali,ne yapamayacaklarini bir kez daha gördük.

Madem gelecek sezona hazirlik yapiyoruz,artik teo ve murat tosun un sürekli oynama zamanlari gelmistir.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bence burada artık hiç oyunu oyuncuları konuşup sinirlenmenin manası yok.. Oyuncular kafasında ligi bitirmiş. O kadar laubali oynuyolar ki.. Burada kimin istediği kadro sahaya çıksa sonuç değişmezdi hepsi aynı çünkü. Kendini paralayan sadece taraftar.

Üst sıralarda olurlar strese bağlarlar.. Alt sıralarda oldular ligden koptular.. Hep bi bahane var hangi durumda futbol oynayacak bu takım??

Yorum

• Hocam allah askina sampiyonluk iddiamiz yok bunda seninde sucun yok ama artik oynatma su umutu bari teoyu hazirla kupaya ve gelecek sezona yeter arti bir revizyonda umuta olsun
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bırakın şu sezeri savunmayı ya. adam maç boyunca resmen yontulmamış odun gibiydi...bu maç eleştirelim.. diğer maçlarda görürüz
            Bu maci kötü oynamis olabilir ama tek suclu oymus gibi davraniyor herkes...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu takım iyi bir yönetim ekibi ve tecrübeli , geniş ilişkiler ağına sahip transfer yetkilileri ile gelecek yıl şampiyonluğa oynar .

Paraya gerek yok . Akıl gerek .

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                senin saçmalık dediğin şey takımın koyduğu bir hedef bu futbolculara dahi iletişlmiş oynayan kalır oynamayan gider.
                böyle bir mantık yok! senin başkanın her fırsatta en fazla 3 transfer diyor.
                poetricus

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya Sezer kac haftadir oynamiyor zaten, bir mac oynadi kötü oynadi eyvallah, bu kadarda yüklenilmez bir Adama, sanki orta sahada cok daha iyi oyuncularimiz varda...
                  tmm iyi degildi ama sanada katilmamak mümkün degil... takimdan ondan önce selcuk kesilmeli.... gülselam neredesin...
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• kötü oyunun sonucunda bir puan iyidir...
                    Organize hiçbirşey yok...
                    90 dk boyunca tek bir organize atak yok..
                    3-4 pas yapmakta zorlanıyoruz,zorlanmayı da geçtim artık yapamıyoruz.
                    Takımın hücumsal zenginliği tablo üzerinde mükemmel saha içinde yok.
                    Defans zaten içler acısı...
                    Giray ilk 11'i hak ediyorum diyor ama performansı hiç öyle göstermiyor,yemiş olduğu çalımları amatör futbolcu bile belki zor yer...
                    Ama Engin tam bir facia...
                    Seneye inşallah takımdan uzaklaştırılır...
                    Her pozisyonda itiraz,her oyundan çıkışta bir hareket...
                    Çok büyük işler yapmışta tavır alıyor beyfendi...
                    puan durumundan anlaşılacağı üzere, bu sezondan iş geçti...
                    Türkiye Kupasını alıp Avrupa kupalarına katılıp yeni sezon için hazırlıkları şimdiden yapmak gerek...
                    Hadi hayırlısı...
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sevindiğim tek nokta 2010 yılındaki namağlup serimizin sürdüğüdür. Gerçi Gs'ye bir şekilde yenilir o seriyi de bozarız biz.
                      ben öyle düşünmüyorum , galatasaray maçı için gerçekten çok umutluyum birşey oldu bana geçen maçta ilk golü yiyince millete 3 - 1 kazanırız demiştim , bugünde yiyince sordular ne olur dye 1 - 1 dedim allaha şükür içime galatasaray maçı için galibiyet doğdu , hatta colmanın oynadığı ve muhteşem işler yaptığı bir maç canlandı gözümde .
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Şu kötü sezonda kupayı alsak ne güzel olur ama..
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• colman ve cale performanları yuzunden kadro dısı kalmıs...yazıklar olsun ey buyuk hoca(!) engin selcuk umut alanzinhoyu neden bırakmadın..

konusa konusa batmak bu olsa gerek...

gelecek yılın takımını olusturuyorsa teo nerde murat tosun nerde zafer yelen nerde??

arkadas liderle 8 puan fark var hemde haftaya rakibinle evinde oynuyorsun bu macı %100 yenmen lazım..cıkan kadroya bak..kadroya almadıgın adamlara bak onların yerine oynattıgın adamlara bak...

zihniyet aynı degisen bisey yok..her sene onumuzdeki senenin takımını yaratıyoruz ve onumuzdeki senelere bakıyoruz...

Yorum

• Antep kendi sahasında kabulleniyor oyunu,ön libero mevkisi denilen mevkide kalabalık kalıyor,biz Engin gibi kısıtlı yetenekte bir adamla,o kalabalığın içinde pas yapmaya çalışıyoruz.
                            Selçuk bu kalabalığın içinde sezonun en kötü topunu oynuyor.Kontra yiyoruz kaptırdığımız toplarla..
                            Maçın başında Olcan az dikkatli atsa pası golü yemiştik..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• antalya maçı, geçen haftanın mucize galibiyetinin ikinci yarısı ve bu gün anlaşıldı ki colman orta sahada şart. colmansız oyun selçuğun da gözle görülür şekilde performansını düşürüyor.
                              erdal sezerden bir tolunay çıkacağını ummak hayaldir. sezer colmanın alternatifi dahi olamaz. eğer şenol hoca colmanı elden çıkarmayı düşünüyorsa, o pozisyona ceyhunu hazırlamalı. ceyhunun bugün oynamaması da anlaşılır gibi değil.
                              cale yerine ferhat tercihi de hele ikinci yarıdaki değişiklikle komik oldu. bu oyuncular en azından yedek klübesinde olmalıydı.
                              sonuç olarak şenol hocanın ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. tuhaf bir kadro seçimi ve daha tuhaf bir saha içi organizasyonu vardı. yine de hocanın bir bildiği vardır deyip beklemek, görmek lazım.

Yorum

• Galatasaray'ın bu hafta Ankaragücü karşısında puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Diyelim ki Galatasaray bu hafta berabere kaldı, haftaya da biz Galatasaray'ı yendik. Puan farkı olur 5.

Görürüm o zaman buraları. Şampiyonluk nidaları atılmaya başlar yeniden..
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X