Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her maçı kazanmamız mümkün değil.Kadro zaafiyeti yaşadığımız kesin.Malum eksiklikleri bir kez daha tekrarlayalım:
    1-Defansın göbeğinde topu olumlu kullanabilecek,iyi kademe yapabilecek bir oyuncumuz yok.Sağ ve sol beklerimiz yetersiz.Sol bekimiz hücumda yok.
    2-Ortasaha oyuncularımız bir birine yakın özelliklerde.Çok ön plana çıkan oyuncumuz yok.Topu ileriye taşıyabilenler defansa gelemiyorlar, defansa gelenler topu ileriye taşıyamıyorlar.
    3-Forvetimiz var ama santraforumuz yok.Ayağında top tutabilenin hızı ve fizik gücü yok, fizik gücü ve hızı olanın top tutma yeteneği yok.En önemlisi golcümüz yok.

Bunlar Şenol Hoca gelmeden önce de vardı.Kadro değişmediğine göre var olmaya devam ediyorlar.
    Bu yüzden aşırı ve gereksiz olumsuz tepkileri anlayamıyorum.
    Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstanbul'daki gs maçı olmalı, orada da Messi gibiydi. Son 15-20 dakika sanırım. Seyredince Gökdeniz'i aramayız,daha iyisi geldi demiştim. O kadar..
      Geride hatırladığım sürekli düşen Barış..
      Tamam hepimiz eleştiriyoruz, belli bir bakış açımız sevdiğimiz olabilir. Ancak takımdan geçen 3 önemli hoca da , üstelik birisi onu profosyonel yapan, hiç bir şekilde süre vermiyorsa da düşünmek lazım.
      Tanımam etmem abi.
      Yalnız sen de bir takıntı oluşmak üzere.
      Üstüne gitmeyelim bunun

Şaka bir yana,biz alt yapıdan nasıl adam katacağız takıma?
      Yetiştiriyoruz ama oynama şansı vermiyoruz.
      Şans verilmesini istemeyenler de taraftarımız.
      Garip ama gerçek..
      Herkese Merhaba

Yorum

• Erdal Barış'ı kiralık bile veremedik. Ben diyorum ki bu çocuk 26-27 yaşından sonra yıldız olacak. Aklı erdiği zaman anlayacak neler kaybettiğini.

Yorum

• Oyuncular bazında değerlendirirsek bence en önemli eksikliğimiz fark oluşturan oyuncularımızın fazla olmaması.oyuncular bir birine çok yakın.Örneğin on üzerinden altı yedi civarı.Dokuzluk,onluk oyuncularımız yok.Zaten Üç tane olsa takımın yeri farklı olurdu.

Yorum

• Engin Baytar a eski usul lazım...Döveceksin
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak osmaaaaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunun neresi komık soledı ewt ama komık olan ne?
              "para için savaşıyor ve yattığı yerden para kazanıyor" ifadelerini kullanmış olması ilginç geldi...
              Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
              Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Murat takıntımın nedenini üstte yazdım. Altyapıdan yıldız ihtiyacımız olduğundan kızgınım. Genç oyuncular konusunda hemfikiriz. Mesela seyrettiğim kadarıyla kendine verilen şansı çok iyi kullanan oyuncularımız oldu. Mustafa Yumlu, Göksu gibi. Broos'a nadir kızdığım konulardan birisidir. İkisini de kamptan gönderdi diye. Gerçi kimin gönderdiği de şüpheli..

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat futbol bilgine güvendiğim için öyle yazdım. Büyü filan olmalı diye
                  Neden 3 hocamızda oynatmıyor sence.?
                  Valla hocalara sorun,hocalarda sorun
                  Ben olsam gözümü kırpmadan oynatırım.
                  Ne yani,elde ki hangi adamdan yeteneksiz Barış?
                  Hadi Yattara olduğu zaman sağ kanatta şans bulması zordu diyelim.
                  Yattara bile geçen yıl,"ben gidiyorum ama gözüm arkada değil.Barış beni aratmaz" demişti.
                  Geçen sezon Ersun Yanal harcadı şampiyonluk yarışı için onu.Sonra da hep sıkıştığı anlarda oyuna aldı Barış'ı.
                  Yani bir nevi maç kurtaracak potansiyel gördü onda.
                  Bu paradoksu çözelim önce
                  Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Engin Baytar a eski usul lazım...Döveceksin

yok yok dovmekle duzelcek gıbı degıl bı ınsan bu kadar yeteneklı olup bu kadar hırsına yenık dusemezz dusmemelı...

Yorum

• Gürcan abi ara sıra telefonunu aç yahu
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bence defansın sağına,soluna ve göbeğine iyi oyuncular transfer etmeliyiz.Eğer şampiyonluğa oynayacaksak seneye Song kadroda olmalı.
                        Ortasahaya en az iki takviye yapılmalı.Bunlar oyunun her iki yönünü oynayabilmeliler.
                        Forvete üst düzey bir golcü şart.

Yorum

• - Selamün aleyküm forum halkı şimdi işten geldim baktım hereket burda herkes iyidir inşallah
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "para için savaşıyor ve yattığı yerden para kazanıyor" ifadelerini kullanmış olması ilginç geldi...

o cumleler tam olmayabılır ama anlamı bunlardı yanı parayı kolay kazanmasından bahsedıyodu ama hala komık oldugunu dusunuyosan cok enteresan...

Yorum

• İlk olarak ileri_libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence defansın sağına,soluna ve göbeğine iyi oyuncular transfer etmeliyiz.Eğer şampiyonluğa oynayacaksak seneye Song kadroda olmalı.
                              Ortasahaya en az iki takviye yapılmalı.Bunlar oyunun her iki yönünü oynayabilmeliler.
                              Abi takımı yeniledik

Yorum

• İlk olarak ileri_libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence defansın sağına,soluna ve göbeğine iyi oyuncular transfer etmeliyiz.Eğer şampiyonluğa oynayacaksak seneye Song kadroda olmalı.
                                Seninle tanıştık mı biz abi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X