Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu mactan sonra Engin cikarken yaptigi harekete ceza almazsa yönetim tarafindan yaziklar olsun derim
    Yemez yemez, ceza filan yemez o. Biyerlerden çok sağlam torpili var ama nerden bilmiyorum. Haftaya yine ilk 11 de başlar.
    Hugo Bross bile anladı bu adamdan bişi olmayacağını. 2-3 maç verdi şans sonra çekti kızağa.
    İlk 11 de oynamayanlardan Alanzinho-Gabriç-Colman varken 4. yedek olur bu takıma. Ama gel görki bu adamlar kesiliyor hatta kadroya alınmıyor yerinede bu adam çıkıyor. Yazık yazık.
    ...

Yorum

• Kadroya göre iyi sonuç.Antep deplasmanından 1 puan yeter üst sıraları zorlayacak halimiz yok.
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Futbolcuları baştan aşağı dökmemiz lazım. Fakat meselenin sadece onlar olduğunu sanmıyorum. Kulüpte birşeyler dönüyor yine.
        aynen katılıyorum. kulübün altını yine birileri oymaya başladı. bir takım süper top oynarken birden bu kadar kötü oynamaz. bu işin altında başka işler var...
        Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Şenol Hoca kadro yapmayı bilmiyor...Herhangi bir taraftarı o hafta teknık dırektor yap bundan daha ıyı bır kadro surerdı sahayaa...

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ligin zirvesi ile aranda 10 puan fark varken 1 puana sevinmek akıl karı mı sence?
            Valla bu maçta 1 puan aldığımıza sevinirim ben abi.

Genel olarak sorarsan, kim sevinir zaten 1 puanada ?

Frank Rijkaard da belki bu mantıkla dedi.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• yenilmemezlik devam ediyor bu güzel benim tek istediğim kupa

Yorum

• Bu haftada yırttık ama takım ilerisi için ümit vermiyor.

Yorum

• okadar adam dururken alan colman gabriç ceyhun varken ilk 11de sezer oynuyorsa ve 90 dk maçta kalıyorsa dahda söylenecek birşey yok
                  girayda her birebirde çalımı yedi
                  teofilo yu acaba teflon tencere diyemi aldık
                  şenol hocam böyle şapkadan takım çıkarmayı filan boşver o mustafa denizli fatih terim gibilerin abuklukları yenrse vay bee hoca amma takım çıkardı kazandı deniyor ama bu tombala değil sen normal işine bak yahu böyle bir 11 le başlamakta neydi

Yorum

• haftaya teoyla baslamazsa açık diyorum buraya bi daha yazmam bunu duy şenol hoca benim gibi taraftarı bile küstürüyon elin teosumu küsmeyecek. yeter yaa, çok sinirliyim
                    UYUMA TÜRK EVLADI
                    UYUMA UYAN
                    30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

• Şenol Güneş nasıl da kurtardı maçı ama? Şaka bir yana, başımızda takımdaki tek sol kanat oyuncusunu sağ kanatta oynatacak kadar dahi bir hoca olduğu düşünülürse, her ne kadar Alanzinhonun şapkadan tavşan çıkarmasıyla da olsa Antep deplasmanında oynanan oyun ve alınan bir puan iyidir. Kötü oyunla yenilgi bekliyordum açıkçası.Sezonu kendi adıma çoktan kapadım fakat bu gol önümüzdeki bir hafta boyunca dinleyeceğimiz Colman-Cale tantasını biraz olsun olsun engellemesi açısından önemliydi.Biz yenemiyorsak Bursa yensin bari.()

.

Yorum

• hoca colmanı kesmekle yaptıgı hatayı anlamıstır herhalde ....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• tüm yetenekler göz önüne alınısa benim fikrim Sezer Badur'un 20 üzerinden 5 i geçen bi özelliği olmaz sanırım Deli etti Olumlu tek bir hamlesi olmadı.Şenol Hocamız neden fantezi yapıyor anlamış değilim Nasıl bi kadro seçimi böyle Kim nerde belli değil.Çok Kötüydük takım halinde.
                          TeVeZ Ap0
                          RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynen katılıyorum. kulübün altını yine birileri oymaya başladı. bir takım süper top oynarken birden bu kadar kötü oynamaz. bu işin altında başka işler var...

butun bunlara ek olarak ben hala colman ve cale nın kadro dısı kalmasında baska bır seylerın olduğunu dusunuyorum ... Hayır dıyelım hayrolsun ama pekte oyle gorunmuyorr...

Yorum

• bravo Şenol hoca yine yaptın yapacağını

Yorum

• nekadar kötü oynasakta nekadar puan kaybetsekte. önümüzdeki galata ve kayseri maclarindan 6 puan aldikmi zirve mücadelesine ortak olabilirz.
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X