vay Hüseyin sen daha otobüsle deplasmana da gitmezsin.bizınıs klas ile gidersin her yere.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 19. Hafta | Diyarbakırspor 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak ip_siz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bir arka sayfada Hüseyin'in anlatıklarına bakılırsa Diyarbakırlılar bizim bazı hemşerilerimize göre milyon kere adammış.
Bizimde İstanbul'dan tanıdığımız Diyarbakırlı can kardeşlerimiz arkadaşlarımız var ve bizden daha milliyetçiler. Hatırlatan Diyarbakırlılara o kadar uzaklara gidip vesile olanlara selamlar olsun.
Bir gün nasip olurda askerde iken 4 gün kaldığımız Diyarbakır'a bir daha gideriz.
Yorum
-
İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkladaşlar 3-5 tane sığ beyinli gelip burada başlığı provoke edebilir aklı sıra klavye delikanlılığı yapabilirler.Benim mesajımdan sonra tartışma yaşanmış, keşke burada olabilseydim de o ilgili civan merte ağzının payını verebilseydim.Neyse, bu tip kafalar çıkacaktır, sabit numarada isteyebilir, kendisini dünyanın en delikanlı adamıda sanabilir; ciddiye almamak gerekir.Bu tipler sadece klavyenin başında aslan kesilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum