Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 19. Hafta | Diyarbakırspor 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vay Hüseyin sen daha otobüsle deplasmana da gitmezsin.bizınıs klas ile gidersin her yere.

Yorum

• İlk olarak ip_siz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      topla alakası yok. direkt ayağa....

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada bir arka sayfada Hüseyin'in anlatıklarına bakılırsa Diyarbakırlılar bizim bazı hemşerilerimize göre milyon kere adammış.
        Bizimde İstanbul'dan tanıdığımız Diyarbakırlı can kardeşlerimiz arkadaşlarımız var ve bizden daha milliyetçiler. Hatırlatan Diyarbakırlılara o kadar uzaklara gidip vesile olanlara selamlar olsun.

Bir gün nasip olurda askerde iken 4 gün kaldığımız Diyarbakır'a bir daha gideriz.
        Hocam sizler Yöneticisiniz Ve Bu Genellemeyi Yapmasanız daha İyi Olur Forumdan Atılanlar Kavgalar Küfürler Havada Uçuşuyor..Size Göre İyi Olabilir Diyarbakırlılar Herkeze Göre aynı değildir Ben Şahsen Kendi düşüncem Başkanın Diyarbakır başkanını ziyaretini Kınıyorum Spor sevgi dostluktur Diyarbakırlıların Bizi karşılaması Gerçekten Çok Güzel Ama Abartmamak Gerek..Ben Diyarbakırlı Milliyetcide Görmedim Açıkcası Konuyu Sizler Yönetici Olarak Halen Açmassan Daha İyi Olmaktadır Burda Sonra İnsanları Haksız yerlere Atmaktasınız Buda Bordomavi.net Ailesine Yakışmamaktadır..Eşitlik Olucaksa Heryerde Olmalı..

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkladaşlar 3-5 tane sığ beyinli gelip burada başlığı provoke edebilir aklı sıra klavye delikanlılığı yapabilirler.Benim mesajımdan sonra tartışma yaşanmış, keşke burada olabilseydim de o ilgili civan merte ağzının payını verebilseydim.Neyse, bu tip kafalar çıkacaktır, sabit numarada isteyebilir, kendisini dünyanın en delikanlı adamıda sanabilir; ciddiye almamak gerekir.Bu tipler sadece klavyenin başında aslan kesilir.
          Bu Konuşmalar Bordomavi.net ailesindeki Bir Yöneticiye Yakışmıyor Herkezin düşüncesi Farklıdır..Bende Şahsen Başkanımızın Diyarbakır başkanını Ziyaretine Karşıyım Diyarbakırsporlu taraftarların Trabzonsporlu Karşılaması spor ve dostluk Adına Güzel Bir duygu ama Fazla Abartılcak Birşey Yok Herkezin Yorumu Kendine..

Yorum

• Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Yorum

• Yorum

• Maçın Tekrarı Lig Tv'de - 07.30 Diyarbakırspor-Trabzonspor. Yani 3.5 Saat sonra. İzlemek isteyenlere duyrulur
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Biran önce diğer maçlar oynansada şu başlığa artık mesaj yazılmasa artık dileklerimle selamlıyorum geceyi.

Yorum

• Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım..
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X