“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Tehlikeli Maç! adamlar Trabzonda yendiler bizi Tazemeta Ve Mendoza..Egemen her pozisyon kornerlere gelip gol aramayı bırakıp onları tutması lazım yoksa kontradan gol yiyebiliriz...Tjikuzu da kendini göstermek isteyecektir...Takıma Başarılar dilerim
8.hafta galatasaray öacına kadar ciddi görünen bi bursaspor macı var.galata macına kadar galibiyet serisi yakalar ve içerde galatayı devirirsek ogazla takım çok iyi işler yapar diye düşünüyorum...
mac 2- 1 .. besido nun kalecisi zaman gecirmeye calisiyo.. gecen sene secim ayagina desteklenen sivas . hukumete belediye secimlerinde ketenpere atinca beles puan muslugu kapandi bu sene duser bir dahaki yerel secimlerde anca cikar
Kontrollü oynayıp 3 puanla dönmemiz gereken bir maç.Önümüzdeki 1 ay içindeki en önemli maçımız.Rakipte bize karşı ayrı bir hırsla oynayacak bir kamyon adam var ve başlarında Ziya Hoca.Çok sağlam defans yapacaklarını düşünüyorum.1 puan için çıkacaklar sahaya.Duran topları iyi kullanabiliriz bu maçta özellikle Giray etkili olacaktır.İnşallah alırız maçı.
Yorum