Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türk futbolundaki üç büyüklerin hegemonyası ilk kez bu kadar açık bir tehditle karşı karşıya kaldı.

Milliyette Sivasspor ile ilgili bir haberde yazılan bir bölüm.Bu haberi kaleme alan adamın gerçekten sorgusuz sualsiz ağzını burnunu kırarım elime geçse.

http://www.milliyet.com.tr/bir-yildi...ult.htm?ver=72

Bunu yazan kişiye şuan itibariyle baya bir küfür etmiş bulunmaktayım.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sinirlenmedim ben...Basında bir kısım arkadaşların o günleri hiç yaşmadık diye hayal edip öyle davranmasına alıştım artık...Lakin geçtim şampiyonluğu en şikayetçi olduğumuz son 6 yılı koyalım: Trabzonspor un iki kez 2. liği iki kez 4.lüğü bir kez 6.lığı ve bir kezde 3.lüğü var...Son 6 yılda 3 kez yarışın son haftasına kadar şampiyonluğu kovalamış...
      aynen..
      bizim ligi 2. 3. bitirdiğimiz sezonlar içimizin kan ağladığı zamanlar başkaları 3. 5. olduğunda şampiyon olmuşcasına seviniyor.
      aradaki farkta burda ortaya çıkıyor zaten.
      Saman aleviydi söndü gitti.
      şimdi diğerleri sıçrar düşer bi dönem gelir yine çıkış yapar sonra yine göçer..
      bu şekilde onlarca takım var. hamidolarda bunlara eklendi. ama bunların maziside yok toplasan 2 -3 sene.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sinirlenmedim ben...Basında bir kısım arkadaşların o günleri hiç yaşmadık diye hayal edip öyle davranmasına alıştım artık...Lakin geçtim şampiyonluğu en şikayetçi olduğumuz son 6 yılı koyalım: Trabzonspor un iki kez 2. liği iki kez 4.lüğü bir kez 6.lığı ve bir kezde 3.lüğü var...Son 6 yılda 3 kez yarışın son haftasına kadar şampiyonluğu kovalamış...
        2 tanede Türkiye kupası var.

Yorum

• İlk olarak bordo-mavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kırk yıl düşünsem sivasspor'ı bu kadar ciddiye alıp,yenildiklerinde dalga geçeceğimiz aklıma gelmezdi.Amacım sivasspor'u küçümsemek değil ama sivasspor 'u yenerek derbi falan kazanmışız gibi seviniyor onlarla eğleniyoruz,ilginç

Evet eğlenenler var, ama gereksiz.

Gözüktü ki Sivaslılar haklılar.Gerçekten de kendimize kompleks yapmışız.Yazık.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen..
            bizim ligi 2. 3. bitirdiğimiz sezonlar içimizin kan ağladığı zamanlar başkaları 3. 5. olduğunda şampiyon olmuşcasına seviniyor.
            aradaki farkta burda ortaya çıkıyor zaten.
            Saman aleviydi söndü gitti.
            şimdi diğerleri sıçrar düşer bi dönem gelir yine çıkış yapar sonra yine göçer..
            bu şekilde onlarca takım var. hamidolarda bunlara eklendi. ama bunların maziside yok toplasan 2 -3 sene.

Abi neden cevap veriyoruz adamlara anlamış değilim.. Kapatalım şu başlığı geçsin nedir ki bu çekişme anlam veremedim.

Ne dediklerinin ne önemi var anlayamadım.. Müzeyi gezsinler olsun bitsin.. Ben cevap vermemek taraftarıyım..

Kapatalım bu başlığı gitsin.
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Haddini bilmeze haddini bil demekten doğal birşey yok.Bunlar bedava 3 puan için sağa sola ağlarken iki başarıda kıçı kalkarken biz bu günlerin geleceğini biliyorduk.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• milliyetteki habere öyle bi yorum yaptım ki yayınlamazlar ama okuyacaklar ya o bana yeter)))

Yorum

• Ne derbi kazandık diye sevinioruz nede kompleks yaptık!!kompleksi yapan onlar! çoğu arkadaş bunu anlamadan hala bizleri eleştiriyo! o çok bilmiş sivasa arkamızdan atıp tutan sivasa birkez daha haddini bildirdik!!!olay budur halamı eleştircekseniz???
                  En son Soytürk tarafından düzenlendi; 26.01.2010, 14:52.
                  Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• Evet aslında onlarla muhatap almamalıyız ama dayanamıyoruz herdefasında.
                    o nedenle bu hanzolarla muhatap olmamak üzere şu fotoyu ekliyorum ve Yönetici arkadaşlardan başlığa kilit vurmalarını rica ediyorum.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sıradan bir maçtı ve rahat kazandık. Orduspor ve Diyarbakırspor maçlarına yoğunlaşalım artık.

Bilginiz dahilinde,
                      Kilitovski.

-----------
                      Ayrıca bir yanlış anlamayı da düzeltelim.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                      En son Mehdi tarafından düzenlendi; 26.01.2010, 16:46.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bugüne kadar nerdeydin? Son hafta kümede kalınca mert oldun ezik!

Az kalsın el sallayacaktık size Bank Asya'ya doğru...

Şimdi senin ikinci takımın da vardır, fb, gs filan...

O "yiyosa"yı da yedircez sana!!!
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugüne kadar nerdeydin? Son hafta kümede kalınca mert oldun ezik!

Az kalsın el sallayacaktık size Bank Asya'ya doğru...

Şimdi senin ikinci takımın da vardır, fb, gs filan...

O "yiyosa"yı da yedircez sana!!!

İkinci takımının ne olduğunu ben söyleyeyim;

Fener.
                          Sevgili Sivaslı "dost"umuzun mail adresi gfb ...

Ahh ah..
                          Boş konuşmayı ne çok sever bunlar

Hadi canım, hadi SivFenerlim, yallah.

Yorum

• ligde kaldılar hemen forumda hortladılar

Yorum

• Bunlar böyle..Bir kanalda..Samanyoluydu heralde.
                              Adam diyor Trabzonspor sansliydi. Fenerle 10 mac yapsa 9 uzunu kaybeder. Kupayi ellerinden almamiz baya koymus heralde.
                              Onur Recep Kivrak

Yorum

• deliylen deli olunmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X