Dakika 80 ve maç 0-0 olursa veya olurda puan kaybedersek yönetim neler olacağını tahmin ediyordur umarım.
Ne olur??
İyi mi olur?
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Kötü şeyler olur. Olmalı mı diye soruyorsan tabikide hayır. Allahtan rakip sivas yenileceğimizi pek tahmin etmiyorum ama futbol bu ne olacağı belli olmuyor.
Dövmeden yollarsak yuh olsun bize diyorsun ya arkadaşım. Bence topla 7-8 arkadaşını ve Trabzon tabelasını oralara bir yerlere gidin sabahtan. Bekleyin orda Sivaslıları tabelada fotoğraf çekmek için dururlarsa inmelerine engel olun yollayın merkeze. Şakam yok çok ciddiyim.
Bu resme çok gıcık oluyorlar bence kesin böyle bişeye kalkışacaklar.
Arkadaşlar savunun kaleyi...
Az önce hamidoların sitesine girdim herkes bu maçı kazanacaklarını düşünüyor.Küme düşelim ama yeterki Trabzon'u yenelim diyor hamidolar
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum