Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dakika 80 ve maç 0-0 olursa veya olurda puan kaybedersek yönetim neler olacağını tahmin ediyordur umarım.
    Ne olur??
    İyi mi olur?
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• gabriçin durumu nedir, iyileşmişmi

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne olur??
        İyi mi olur?
        Kötü şeyler olur. Olmalı mı diye soruyorsan tabikide hayır. Allahtan rakip sivas yenileceğimizi pek tahmin etmiyorum ama futbol bu ne olacağı belli olmuyor.

Yorum

• inş yeneriz...............

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dövmeden yollarsak yuh olsun bize diyorsun ya arkadaşım. Bence topla 7-8 arkadaşını ve Trabzon tabelasını oralara bir yerlere gidin sabahtan. Bekleyin orda Sivaslıları tabelada fotoğraf çekmek için dururlarsa inmelerine engel olun yollayın merkeze. Şakam yok çok ciddiyim.
            Bu resme çok gıcık oluyorlar bence kesin böyle bişeye kalkışacaklar.
            Arkadaşlar savunun kaleyi...
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Az önce hamidoların sitesine girdim herkes bu maçı kazanacaklarını düşünüyor.Küme düşelim ama yeterki Trabzon'u yenelim diyor hamidolar
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Az önce hamidoların sitesine girdim herkes bu maçı kazanacaklarını düşünüyor.Küme düşelim ama yeterki Trabzon'u yenelim diyor hamidolar
                link atsana bence bakıyım

Yorum

Az önce hamidoların sitesine girdim herkes bu maçı kazanacaklarını düşünüyor.Küme düşelim ama yeterki Trabzon'u yenelim diyor hamidolar
                  Bundan önce de demiştim.
                  Bu takımın ve taraftarının çapı bu kadar.

Adamlar isttanbul takımlarından fark yiyelim ama yeterki ts yi yenelim diyorlar.
                  Çekememezlik akıllarını almış.
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Hmmm...Hamidolar Trabzon'a ayak basacakmış...Hamido bi arkadaş var yok bizimkiler sizinkileri sivasta meydanda dövdüler falan diyo bişeyler saçmalıyo oraya giden arkadaş varsa açıklama yaparsa sevinirim...Eğer doğruysa Trabzon'daki arkadaşlar gerekeni yaparsınız...!
                    Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Ne ezik bu Sivassporlular ya.Sırf Trabzonspor geliyor diye otel paralarına zam yapmışlardı...
                      Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                      Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                      N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne ezik bu Sivassporlular ya.Sırf Trabzonspor geliyor diye otel paralarına zam yapmışlardı...
                        Ezik değil Hamido..
                        Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          link atsana bence bakıyım

işte burda
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• yenilmeyek te yeter yalnız bu oyunla yeniliriz gibime geliyor bu yeneriz diyen arkadaşlar neye göre yeneriz diyor
                            çççççç

Yorum

HAYDİ HERKES BURDA TRABZONSPORUMUZA OY VERSİN....
                              Başlık kapatılmak zorunda kalınır belki
                              Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• maçdan sonra burda iyi vakit geçirebilirim çççççç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X