Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 17.Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben hiç bir kalecinin volkan gibi açıldığını sonrada faul kullandığını görmedim.

Yorum

• Yeter artık.Ne zaman büyük maç kazanacağız?
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Valla şu İstanbul takımlarına karşı olan maçlarda inanın zerre heyecan yapmıyorum artık; %85 maçı kaybedeceğimizi biliyorum zaten en başından. Şu Anadolu takımları bile daha çok puan alıyor şunlardan, yazık günah.

Yorum

• bugunden itibaren ts macina bakmiycam
          [T][S]

Yorum

• Geçmiş olsun. İnşallah devre arasında toparlarız takımı..
            All gave some;
            Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• 3 metre geriden çıkan adama osayt kaldıran hakemliğinden ben şüphe ederim
              Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
              Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizimkiler taraftar deil seyirci..

Baştan sona fenerbahçe sesi duyuldu..

Hiç bir varlık gösteremediğimiz için üzülmeyede gerek duymuyorum..

Fener haketti aldı..
                Haklısın Gene Az sayıda Fener taraftarının sesini duyduk 20-25 Bin kişi içinde Tebrikler trabzonspor seyircisini(Taraftar demiyorum) Taraftarlık Böyle OLmaz..Stadı Doldurmakla taraftar Olunmaz seyircimiz var bizim taraftarımız az ne yazikki.

Yorum

• maçın skorundan çok tribünlerin o gavurlara nasıl tezahürat yaptırttığı içimi acıttı !!!çekirdek yemeye devam !!
                  Zuğaşi Berepe
                  Çoban Express

Yorum

• Adamlar 90 dakika fener diyip durdu. Onların sesini duymakdan ben usandım.
                    Anca gol kacınca uuuu sesleri

Yorum

• Bu fenerli oğlanlar şuan Trabzon'a küfür ediyorlar Avni Aker'de. Aptal aptal tezahuratlar yapıyorlar ve buna kimse birşey diyemiyor. Arkadaşlar artık yetti. Gerekirse Trabzon kafatasçısıyım. Eskiye dönüş istiyorum. Bu nedir, nasıl bağırabiliyorlar o adamlar orada? Nasıl bizle dalga geçiyorlar? Ağlayacağım yemin ediyorum ağlayacağım. Yenilmekten çok bu koyuyor şuan bana. Yenileceğimizi zaten biliyordum, her zamanki gibi.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Maçtan önce dostluk yemeği vermekle takım yönetilmiyor, ey yönetim!!!

Yorum

• umut-gökhan-egemen dışarı

pardon umut kalmalı koşuyordu o değil mi..!
                          McLas was Here

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Colman ve yan hakemin yüzünden yenildik.
                            serkanin yüzünden den de gs ye yenildik. bu mu yani?
                            umut zorda olsa 2-3 pozisyon buldu ve kacirdi. Atsak isin rengi degisecek.
                            Yan hakemin 150% hatasi var o pozisyonda ama artik su hakem penalti vermedi, bu hakem ofsayt calmadi duymaktan biktim. Büyük takimsan böyle küsük islerle ugrasmayacaksin. Golcüler becerikli olsa alirdik bu maci. Volkan bu macta birtek kurtaris bile yapmadi.

Yorum

• fenerbahce basketboll takimi iyi oynadi arkayi iyi kapadilar
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Colman ve yan hakemin yüzünden yenildik.
                                bu kadroda herkezi gönderirim. buna yeni şakşaklanan alanzinho da dahil. onu elde tutarım. o adamı hüseyinle aynı mevkide oynatmak ronaldodan kalecilik beklemekle aynı.

acaba bunu hangi hoca görecek merak ediyorum
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X