ben hiç bir kalecinin volkan gibi açıldığını sonrada faul kullandığını görmedim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 17.Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkiler taraftar deil seyirci..
Baştan sona fenerbahçe sesi duyuldu..
Hiç bir varlık gösteremediğimiz için üzülmeyede gerek duymuyorum..
Fener haketti aldı..
Yorum
-
Bu fenerli oğlanlar şuan Trabzon'a küfür ediyorlar Avni Aker'de. Aptal aptal tezahuratlar yapıyorlar ve buna kimse birşey diyemiyor. Arkadaşlar artık yetti. Gerekirse Trabzon kafatasçısıyım. Eskiye dönüş istiyorum. Bu nedir, nasıl bağırabiliyorlar o adamlar orada? Nasıl bizle dalga geçiyorlar? Ağlayacağım yemin ediyorum ağlayacağım. Yenilmekten çok bu koyuyor şuan bana. Yenileceğimizi zaten biliyordum, her zamanki gibi.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman ve yan hakemin yüzünden yenildik.
umut zorda olsa 2-3 pozisyon buldu ve kacirdi. Atsak isin rengi degisecek.
Yan hakemin 150% hatasi var o pozisyonda ama artik su hakem penalti vermedi, bu hakem ofsayt calmadi duymaktan biktim. Büyük takimsan böyle küsük islerle ugrasmayacaksin. Golcüler becerikli olsa alirdik bu maci. Volkan bu macta birtek kurtaris bile yapmadi.
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman ve yan hakemin yüzünden yenildik.
acaba bunu hangi hoca görecek merak ediyorum[ille d' 7]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum