yazik bu taraftara
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 17.Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
İlk olarak esirgolge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerle yaptigimiz son 16 macta 1 galibiyet 11 yenilgimiz var, sorsanız bu maclarin adi derbiyazik
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Colman ve yan hakemin yüzünden yenildik.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleh
Fenerin böyle korkak oynamasi beni korkutuyor, karambolden bir gol atip bu maci almasinlarda.
Takim süper ötesi oynamadi ama fenerden kat kat daha iyi oynadi. Gidisat iyi, o yüzden bu maglubiyet beni cok fazla üzmedi.
Istatistikleri birtürlü lehimeze ceviremiyoruz. Fatih tekke ile bu takim ligin ikinci yarisinda sampiyonluga oynar.
Yorum
-
Positif yönünden bakarsak.. Iki macta hemen sampiyonluk havasina giren taraftara iyi bir cevap oldu.. En azindan Senol hoca simdi rahat rahat sistemini oturtabilir..
Bu macta yalan oldu.. Önemli degil.. Destege devam.. Yeterki takim ileride iyi olsun, bu günlere raziyim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum