Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 17.Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yazik bu taraftara

Yorum

• Yenemiyorsan YENİLMEYECEKSİN !

Yorum

• offfffffffffffffff offfffffffffff
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Olan oldu geçmş olsun!!!
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak esirgolge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fenerle yaptigimiz son 16 macta 1 galibiyet 11 yenilgimiz var, sorsanız bu maclarin adi derbi yazik
            Beceriksizspor bile en az 1 galibiyet alirdi herhalde
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• çok mu adaletliydi bu maç???????

Yorum

• Bizimkiler taraftar deil seyirci..

Baştan sona fenerbahçe sesi duyuldu..

Hiç bir varlık gösteremediğimiz için üzülmeyede gerek duymuyorum..

Fener haketti aldı..
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Colman ve yan hakemin yüzünden yenildik.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    h
                    Fenerin böyle korkak oynamasi beni korkutuyor, karambolden bir gol atip bu maci almasinlarda.
                    golden 10 dk önce yazmistim, ezikler gelip ezik gibi oynuyor biz onlari yenemiyoruz. Bu bir piskoloji olsa gerek.
                    Takim süper ötesi oynamadi ama fenerden kat kat daha iyi oynadi. Gidisat iyi, o yüzden bu maglubiyet beni cok fazla üzmedi.

Istatistikleri birtürlü lehimeze ceviremiyoruz. Fatih tekke ile bu takim ligin ikinci yarisinda sampiyonluga oynar.

Yorum

• ne bahar gelir bize ne yaz ölü bir takıma yenildik taraftarı tebrik eder gerisine bu amatörden bile berbat maç için....
                      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• O sahadaki üc hakeme bildigim bütün küfürleri armagan ediyorum .
                        Dinden imandan cikardiniz adami .

Yorum

• Böyle hakemlerin olduğu bir ligde, gerçekten yazık taraftara
                          Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• Positif yönünden bakarsak.. Iki macta hemen sampiyonluk havasina giren taraftara iyi bir cevap oldu.. En azindan Senol hoca simdi rahat rahat sistemini oturtabilir..

Bu macta yalan oldu.. Önemli degil.. Destege devam.. Yeterki takim ileride iyi olsun, bu günlere raziyim

Yorum

• Şenol Güneş 2 - Cyzio 1
                              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Yazık oldu..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X