Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 12. Hafta Maçı | Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bol TAKAS' lı bir devre arası hayal ediyorum.

Hayallerin gerçek olmasını bende istiyenlerdenim
    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mehmet, Umut'un yeterli olduğunu söylemedim, eskiden Gökhan'ı tercih ederdim ben tek forvet oynanacaksa, şimdi Umut'u tercih ediyorum. Bu sene de bana göre geçen seneye göre çok gelişme kaydetti. Söylediğim bu. Forvet alınacaksa ki alınmalı, birisi gidecekse ki gitmeli bu Umut değil Gökhan olmalı. Umut, Fatih ve bu çapta bir golcü daha olmalı.
      Ne demek istedigini anladim. Yanliz Umut hangi konuda gelisme kaydetti, onu anlamadim?
      Kafa vurusunda zamanlamasini gelistirse, dün aksam 90. dakikada durumu 1-1 yapacak...ön direk kosusuna gelisme kaydetse, dün aksam Colman ve Engin'den iki asistle rahat iki gol atacak...ortasahada arkadaslarindan top almak veya paslasmak icin burunlarinin dibine kadar gitmemesi konusunda gelisme kaydetse, dün aksam en az 3,4 etkili akin daha yapabilirdik.

Gürcan abi ben Umut'da gelisme görmüyorum...Umut cok caliskan, cok iyi niyetli, cok istekli o kadar. Trabzonspor gibi bir takimda ancak ücüncü forvet olabilir...
      Büyük takimlarin öyle bir macda 4, 5 pozisyon harcayacak lüksü yok.

Yorum

• Emrejackson takası yada?

Yorum

• İyi ya Mehmet, 3. forvet olarak dursun...Dursun ama...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cangele ile Gokhan takasi?
            Aslında ben Gökhan Kamanan takasını daha mantıklı görüyorum.

Cangele biraz daha açık savunmalara karşı etkili bir futbolcu gibi geliyor bana.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Takas formülüne senaryo yazan arkadaşlara, birazdan muhalefet başlar ''bunlara mı kaldık'', ''İstanbul artığı'', ''küçük takım topçusu''

Yorum

• Kurtulus TAKASTA..

Genc ve milli..

Yorum

• Tjıkuzu-Hüseyin takası?
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tjıkuzu-Hüseyin takası?

Yok abi Hüseyin gelmesin
                    Tjikuzu Gitsin ama Hüseyin gelmesin
                    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Fatih Tekke gelirse zaten Gökha'ın umursamaz tavırlarına sessiz kalmaz, sahanın ortasında patlatır tokatı. Her ne şekilde olursa olsun Gökhan gitmeli.
                      Özkan SÜMER

Yorum

Tjıkuzu-Hüseyin takası?
                        Fatih, 12 den vurdun hedefi.

Yorum

Tjıkuzu-Hüseyin takası?
                          Fatih seni Trabzonspora verip Tjikuzuyu halısaha tayfasına dahil edelim daha faydalı olur(sunuz).
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Bizimkilerin en iyi bildiği takas , gül takası ..Al gülüm ,ver gülüm...
                            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İyi ya Mehmet, 3. forvet olarak dursun...Dursun ama...
                              Erdal bu sezon basi 3. forveti gönderen anlayis, Umut'u kadroda 3. forvet olarak tutar mi?

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizimkilerin en iyi bildiği takas , gül takası ..Al gülüm ,ver gülüm...
                                Bu da 12 den vurdu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X