Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 9. Hafta | Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün hakem hakkında ısrarla uyardım yine yanılmadım nasıl şerefsiz nasıl adam kayırdığını bir kez daha izledim.her maç sonra ona aynı bedduayı ederim sadece bizim maçlarda değil anadolu takımları ile istanbul takımları karşılaştığında abitoğlu=yıldırım

hocaya :maç 2-2 olmuş be adam yap hamleni al maçı illa gol yemen mi gerekiyor

4-5 hafta önce yazdığımda üfürükçü, hayal alemindesin , uçmuşsun gibi olumsuz mesajlar aldım ama yine tekrarlıyorum elimizdeki yabancıların 1-2 tanesi hariç hepsi yolcu... ismleri hepiniz tahmin ediyorsunuz herhalde

ve son sozüm son zamanlarda bize gelen teknik direktörlerden oyunu en iyi okuyan samet aybaba dır.
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• senol hocayla 5 yıllık anlasma yapılsın artık valla...hatta 70 yasına kdar anlasma yapılsın....
      bızı basarıya o hocadan baskası tasıyamaz..

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türkiye'de çalışabilirim demişti Fatih Terim. Teknik direktör değişikliği yapacak bizden başka takım yok zaten. Anadolu takımlarına gitmeyeceğini hesap ederek söylüyorum.
        hagi gelirse bir daha maç izlemem diyenleri fatih terim gelirse düşünemiyorum
        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Hugo Broos

Bu maçtan sonra ben artık Hugo Broos'u destekleyenlerden biri değilim. Artık Broos'dan ümidim yok ki bu maça kadar sabretmiştim artık kredisi kalmadı bende. Bu kadar geriye düşmemizde ve avrupadan elenmemizde Broos'un yanlış kadro seçimlerinin ve çok geç gelen değişikliklerinin birebir etkisi oldu.
          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• biz ya trabzonsporu yuzumuzde gozumuzde fazla buyutuyoruz yada eskidendi buyuklugu
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu takıma hoca lazım değilse neden Erun Yanal'ın gitmesi için geçmiş başlıklara iletiler gönderiyordunuz.Neden Ahmet Özen'in kaybettiği Fener maçından sonra biranda saf değiştirdiniz.
              Bu takıma şuan hoca değişikliği değil yönetim-kafa-zihniyet değişikliği lazım.Ne yazdığımı yarım okumuşsun...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hagi gelirse bir daha maç izlemem diyenleri fatih terim gelirse düşünemiyorum
                Hepsi boş laf Samet Aybaba ile anlaşıldığında yönetimi mail yağmuruna tutanlar şimdi Giraya bile razılar..!
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu maçı kaybetmemizde tek isim var keita çok etkiliydi
                  Şu 3 tanesinin bir Yattara etmeyeceği Keita mı? Sanki öyle birşeyler okumuştum "gs başkanı olsanız bizden kimi alırsınız" diye sorduğumda...

Ne çok biliyoruz habu futbolu...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    uygun bir cevap verirdim ama burası yeri değil.
                    buna cvpverilmez işte mahalle takımı gbiydik savaşan bir takım yoktu sahada mal bir gs vardı ondan daha mal biz vardır rezil oldk resmen başka bişey değil
                    --7--TeK AşKıM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Samet Aybabaya karşı çıkmayacaktınız arkadaş o zaman devre arasına kadar sabır devre arasında BMN halkı olarak biz demiştik diyeceğiz..
                      Keşke karşı çıkmasaydık en azında türk hoca en azında ligi tanıyor bu bile yeter..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Çok kötü bir maçtı...
                        Maçı izleyemeyen birine skoru söyleseler futbol adına sahada herşey oldu zanneder...Ama her iki takım içinde öyle değil...
                        İki tarafında attığı gollerde kişisel hata ve şans faktörü ön plandaydı...Özellikle gs nin 2.gölü ve bizim 1.gol bunun göstergesi...
                        Bizim takımda eksikler çok...Bu hem saha içinde hem yedek klübesinde hemde şeref tribününde...
                        Hoca'nın tek forvet başlamasını anlayışla karşılayabilirim,fakat durum 2-2 iken tam Alanzinho luk maç ve sen oyuna müdahale etmiyorsun.Durum 4-2 oluyor Barış'ı alıyorsun...Bu akıl kar işi değil...
                        Hoca bu haftadan itibaren gidermi kalırmı bilmem ama yerine gelen hocanında bu takıma sihirli değnek misali değiştireceğini düşünmüyorum...
                        Kısacası,bu sene lige erken havlu attık...
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Maç 2-2 Hakem Bir Anda Değişiyor İlginç..
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            biz ya trabzonsporu yuzumuzde gozumuzde fazla buyutuyoruz yada eskidendi buyuklugu

Büyüklük eskimez.
                            Bu Ünvani bilegimizin hakki ile aldik!
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hagi bıraktığı için, peşinden de gelen olmadığı için yok artık 10 numara. Futbolda yeri yok değil yani, öyle adam yok. Zaten gelince "günümüz futbolu" da değişecek

Bence Hagi kötü bir tercih olmaz. Bu saatten sonra hoca giderse ya Hagi gelecek takımın başına, ya ben. Hagi de benden iyidir. Bence şansı da yaver giderse tutabilir. Zaten devre arasında Balkan'lardan bir ön libero, bir de ortasahada ileri geri çalışabilecek, ama genç falan değil, adam akıllı "topçu" bulsun, tamamdır.
                              Gelecek hocamızın Avrupa futboluna çok yatkın olmasını tercih ederim. İyi bir futbolcu portföyüyle gelmeli.

10 numaralar için ben de onu diyorum. Yok artık ve pek zannetmiyorum geleceğini. Yeni jenarasyonda futbol geriden kuruluyor. Fabregaslar, Xaviler'in dönemi artık.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu 3 tanesinin bir Yattara etmeyeceği Keita mı? Sanki öyle birşeyler okumuştum "gs başkanı olsanız bizden kimi alırsınız" diye sorduğumda...

Ne çok biliyoruz habu futbolu...
                                3 tane Keita bir tane Yattara etmez doğrudur.

Çok vasat bir oyuncu.

Maçı kaybetmemizin sorumlusu başta Hugo Broos olmak üzere Giray ve Tayfundur.

.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X