TSL 8. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gaziantepspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • İHTİLALL
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    • 11.08.2007
    • 3947
    • YÖNETİCİ
    • İstanbul

Takımımız hücüm ediyor ama kontrolsüz,organizasyonsuz ,yani beyin yok..
    Takımımız beyinsiz oynuyor..

Takımımız kazanma kültürüne ve karakterine sahip değil..
    Takımımız karaktersiz oynuyor..

Tüzüğüne" bu takım sürekli şampiyonluğa oynar"ibaresi yazılmak istenen bir takımın mücadele ruhu çok,çok eksik..
    Takımımız ruhsuz oynuyor..

Şaşıracaksınız ama ilk onbir dahil tüm oyuncu kadrosu ve teknik kadro bu tanımlamanın dışındadır bence..
    Yıllardır müzminleşmiş kaytarıcı ve kronik kapasite sorunlu birkaç oyuncu dışında herkesin iyi niyetli olarak elinden geleni yaptığını düşünüyorum..

Bu eksikliği sezon başında takımı hazırlayanlar,en azından geçen yıldan ders alarak görmeliydiler..
    Takıma bazı oyuncular monte ederek ,takıma kazanma azmi,hırs,karakter,beyin ve ruh enjekte etmeliydiler..

Takım karaktersiz,beyinsiz ve ruhsuz haliyle onu hazırlayanların kartviziti,ortaya koyabilecekleri vizyon ölçüsüdür bence..

Ve artık herşey için çok geçtir..
    En son İHTİLALL tarafından düzenlendi; 05.10.2009, 10:00.
    ÇOK GEÇ, ARTIK!..

Stadyum projene sahip çık;Tamamlanması için kamuoyu oluştur;Bu proje en az şampiyonluk kadar önemli!

Yorum

• m.türker61
      • 08.03.2007
      • 40
      • Mühendis
      • İstanbul

herkesin farklı görüşü var haliyle, tamam broos bazen bize göre yanlış karar veriyor gibi gözükse de

bence puan kayıplarının en büyük sebebi ruhsuz bir şekilde oynamaları, fenerin ve gençlerin gösterdiği mücadeleyi göstermemeleri bizim bütün oyuncularımız serkan gibi koşup, colman gibi pas atamadıkça ne şampiyonluk yaşayabiliriz ne de başka başarılar elde edebiliriz...

özellikle gökhan umut da dahil olmak üzere bu iki k..manın acilen gönderilmesi lazım,,,geçen sene bize saç baş yolduran bu yetenek düşmanları yüzünden ersun yanalı kaybettik zavallı çaresiz yönetim de bileti ersuna kesti...bu sene de broos a kesecekler gibi gözüküyor

acilen bu iki k..manın gönderilmesi gerekiyor ve yerlerine acilen gerekli transflerin yapılması gerekiyor...

Yorum

• muradguzel41
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 12.04.2007
        • 119
        • BİLGİSYAR PROGRAMCILIĞI
        • Kocaeli

s.a arkadaşlar trabzondaki taraftar takıma destek olmuyor köstek oluyor sanki takımın kazanmasını istemiyor maçı tiyatroya gelmiş gibi izliyorlar deplasman taraftarına bakıp örnek alsınlar başka trabzon yok eskiden avni aker rakipler için adeta cehennemdi şimdi cennete dönmüş bunun sorumlusu oradaki taraftardır artık takıma destek olmanın vakti geldi birlik olmalıyız takımıza her ne durumda olursa olsun destek olalım onlar gerekeni yapar.

Yorum

• Recep Alkan
          • 31.08.2004
          • 14635
          • Danışman
          • Balıkesir

Bu takımın taraftarı bu takıma 26 senedir mi köstek oluyor.

Biz değil miydik kardeşim geçen sene bu takımın taraftar profili çok değişti diyen.

Hem rakibi ısıran takım isteyeceğiz, ama taraftarın kendi takımını bunu becerebilmesi için ısırmasını istemeyeceğiz.

Biz ne istediğimizi biliyor muyuz acaba ?
          DELİL YOK :)

Yorum

• tonyalı Aydın
            • 15.01.2007
            • 332
            • memur
            • Zonguldak

bu macın berabere bitmesinin 3 nedeni var.1.yönetim biz transfer mevsiminde defalarca söyledik bu takıma forvet lazım sağ kanat lazım,orta sahaya beyin lazım.hadi bunları geçtik gecen sene bu takım bu iki kazma forvetlen şampiyonluğu kaçırmadımı kaçırdı sonrada çıkıp başkan ve bu yönetim bu senede bu iki kazmaya güvenip santrafor almadılar bu işi siz değil ben bilirime gedirerek,şimdi bu forvetleriyle iftihar etsin.2.ersun yenalı gönderip dünyaca ünlü bir hoca gedirdiler.gecen sene yunanistan daki takımı küme düşüren hoca.ne zaman hangi değişiklikleri yapacağı belli olmayan sıradan bir hoca böyle hoca türkiyede çok.millet gol atmak için maç berabere giderken yada yenilirken forvet alır bizim ki tam dersi forvet çıkarıp defans yada ortasaha oyuncusu oyuna alıyor.mac berabere bitsin yada fark yemeyelim diye.3.meşhur forvetlerimiz onlara sadece trabzon spor sizinle rezil oluyor diyorum.
            imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• Cemalettin Taşkın
              • 29.05.2004
              • 2534
              • Kütüphaneci
              • İstanbul

iyi yönünden bakarsak ilk defa bir lig maçında gol yemedik

genel olarak kötü futbol oynadık gibi görünüyor ama maçı kazanacak pozisyonları bulduk en başta penaltıyı atamadık sanırım yine ters sinerji oluştu çünkü colman topun başına gelince kesin kaçırır dedi cafedeki herkes sağolsun colmanda bizi yanıltmadı !!!

gökhan ünalın hemde milli takıma seçilmişken en az 1 gol atması lazımdı özellikle umut bulutun 3 kişiyi çalımlayıp ortaladığı topu kesin atması lazımdı.

colmanın ilk yarıda kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu atamaması inanılmazdı.

bizim maçta uçanı kaçanı çıkaran mahmutun fener maçında kaç yiyeceğine bakacağız !!!
              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Ufuk Bayraktar61
                • 09.10.2007
                • 2427
                • ÖĞRENCİ
                • Trabzon

İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi
                Bu takımın taraftarı bu takıma 26 senedir mi köstek oluyor.

Biz değil miydik kardeşim geçen sene bu takımın taraftar profili çok değişti diyen.

Hem rakibi ısıran takım isteyeceğiz, ama taraftarın kendi takımını bunu becerebilmesi için ısırmasını istemeyeceğiz.

Biz ne istediğimizi biliyor muyuz acaba ?
                Recep kardeşim birde şöyle bir durum var ama,

Bu tafaftar topluluğu, hangi hocanın arkasında durup gitmemesi için bir sinerji oluşturdu. Ama aynı taraftar sezon başında Samet Aybabanın gelmemesini "sinerji oluşturarark" engelledi. değil mİ ? yada şu anda başa geçeceği kulislerde dolaşan, doğru yada yanlış, bülent uygunun bu takımın başına geçmemesi için oluşturacağı sinerji buna diğer bir örnektir. bizim sorunumuz tamda burda bitiyor.

Ben hala söylüyorum, o zamanda söylüyordum (sene başında). Samet Aybaba, bu takımı o çöküş döneminden kurtarıp( ki çoğu teknik direktör o zaman Trabzonsporun başına bile geçmek istemezken), takımın alt yapısını oluşturup, ziyaya verdikten sonra, bize 96 sezonundan sonra ki en iyi dönemlerimizi yaşatan takımın mimarı olarak bir şansı daha haketmiş olduğunu düşünüyordum..ama saolsun bizler BMN olarak ve diğer taraftar toplulukları ile buna izin vermedik. altını çizerek söylüyorum taraftarlar olarak...yanlışmıyım ?
                Vahid Halilhodziç: Trabzonspor taraftarları kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak görüyolar...
                Şenol Güneş : Trabzon'da herkesin liverpool'a sempatisi var, ama benim sempatim liverpool'a değil Mancehster United'a.

Yorum

• Recep Alkan
                  • 31.08.2004
                  • 14635
                  • Danışman
                  • Balıkesir

Bende bunu anlamıyorum, kalecinin penaltı vuruşu dışında %100 lük çıkardığı bir pozisyon yok.

Diyeceksiniz ki nasıl yok, arkadşlar dün akşam TRT de seyredenler bilir, Trabzonspor'un kaçırdığı pozisyonlar arkası arkasına getirildi ekranlara. Penaltı ile birlikte 8 net pozisyon var. Bunların 4 tanesine %100 diyebiliriz.

Ama şöyle bir baktığımızda bunlarda Gökhanın vuruşu da, colmanın vuruşu da tam kelecinin üzerine geldi. Bakmayın artist zıplamalar ile toplu çıkardığına.

Yani bazı kalecileri biz canavar yapıyoruz, hangisi 90 dan topumuzu çıkarmış, hangisi köşeden top almış, hiçbirisi. Bizim bitirici özelliği olan adamlarımız her topu heriflerin tam üzerlerine atarsa kalecilerden herhalde toptan kaçacak değiller.

Elalemin adamı topu vuracağı yeri biliyor paşam.

Yorum

• Recep Alkan
                    • 31.08.2004
                    • 14635
                    • Danışman
                    • Balıkesir

Ufuk, aslında çok ince bir çizgide yürüyoruz bilmeden.

Sen taraftarın sinerjisinden bahsediyorsun, peki bu sinerji Fatih Tekke için de oluşmadı mı sence? Sence ortalık Samet Aybaba olayı kadar ayapa kaldırılmadı mı? Daha bile fazlası yapıldı, taraftarın birşeylere gücü yetiyor, ama herşeye değil. Ben şahsen taraftar yüzünden de o samet aybaba olayının bttiğine inanmıyorum, taraftarın o kadar yaptırım gücü olsa bu takıma ve yönetime neler yaptırabilirdi.

Bu arada Samet Aybaba ismine karşıydım, NEDEN?

- Ericson isminden sonra benim için hayal kırıklığı olmasından dolayı.

Samet Aybabayı istiyordum; NEDEN?

- Tam da senin düşündüklerindne olayı.
                    En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 05.10.2009, 13:33.

Yorum

• Şahin_53
                      • 18.11.2008
                      • 1405
                      • tekstil
                      • Bursa

Sen taraftarın sinerjisinden bahsediyorsun, peki bu sinerji Fatih Tekke için de oluşmadı mı sence? Sence ortalık Samet Aybaba olayı kadar ayapa kaldırılmadı mı? Daha bile fazlası yapıldı, taraftarın birşeylere gücü yetiyor, ama herşeye değil. Ben şahsen taraftar yüzünden de o samet aybaba olayının bttiğine inanmıyorum, taraftarın o kadar yaptırım gücü olsa bu takıma ve yönetime neler yaptırabilirdi.

Bu arada Samet Aybaba ismine karşıydım, NEDEN?

- Ericson isminden sonra benim için hayal kırıklığı olmasından dolayı.

Samet Aybabayı istiyordum; NEDEN?

- Tam da senin düşündüklerindne olayı.
                      Asi yürek'li muhalefet kardeşim benim..
                      Bmn|Bursa
                      Trabzonspor'lular Birliği
                      ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• Recep Alkan
                        • 31.08.2004
                        • 14635
                        • Danışman
                        • Balıkesir

Şahin abi şımartıyorsun beni

Aslında çok muhalefet ettiğimi biliyorum, farkındayım, ama içimden geçenler bunlar be ab. Ne yapayım, yazmayayım mı ?

Yorum

• Ufuk Bayraktar61
                          • 09.10.2007
                          • 2427
                          • ÖĞRENCİ
                          • Trabzon

Tekkenin durumu farklı. Tekkeyi "futbolcu" statüsüne sokamayız. o futbolcudan da öte bir şey bizim için..

yönetimin istediği ama taraftarlarca istenmeyen bir kişiden mi daha kolay vazgeçilir;
                          yoksa
                          yönetmin istemediği ama taraftarlarca istenen bir adamdan mı ?...

ikisi arasında ok fark var..

ha birde ben Taraftarı kötülemiyorum. her noktada bir köstek olan var. bazen taraftar bazen yönetim bazen futbolcu bazen basın...bu böyle devam eder gider. önemli olan bunu en aza indirmektir.

bir taraftar örneği vermek istiyorum antep maçından.

deniz kale arkasının meydan köşesinde ki grup, son 20 dakika sadece yattaraya küfür etti. ağzı alınmaycak şeyler söylendi. sence bunların bu küfürleri etmesi yattaranın kötü oynamasında mı ? yoksa oyuncuyla kişisel olarak problemi olanların o önünde ki tayfaya küfür etttirtmesi mi? ..ahanda sana kösteklik bir durum !!

dediğim gibi yerine göre kişisine göre kurumuna göre değişiyor
                          Vahid Halilhodziç: Trabzonspor taraftarları kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak görüyolar...
                          Şenol Güneş : Trabzon'da herkesin liverpool'a sempatisi var, ama benim sempatim liverpool'a değil Mancehster United'a.

Yorum

• Recep Alkan
                            • 31.08.2004
                            • 14635
                            • Danışman
                            • Balıkesir

Ufukhan, Fatih bizim için sadece futbolcu değil haklısın. Ama sen hesap et, bizim için bu kadar değeri olan adam bile alınmadı bu takıma. Kaldı ki demek ki taraftar bu zamana kadar Trabzonspor'un başına geçen hiçbir hocayı Fatih gibi çok farklı yerlere koymadı?

TAraftardan gidersek konuşalım, Bu taraftar sezon sonu Sadri Bey için bilbordlara reklamlar asmadı mı ? Bu taraftar şike yapmış oyuncusuna 7 ay sonra GS maçında sevgi gösterilerinde bulunmadı mı ? Bu taraftar hakkı yendi diye yollarda 30.000 kişi yürümedi mi ?

Ufuk ortada 26 senelik bir özlem var. Gelen hiç kimse bunu dindiremiyor, bunun nedeni de beceriksizlik falan değil, yeme arzusu. Takımın oluşturuyorsun, yönetimin basiretsiz kalıyor 2004 senesindeki gibi gidiyorsun, yönetimin süper oluyor bu sefer topçu cephe alıyor.

Geçen gün birşey yazdım ALbayraklar ile ilgili, adam diyor ki, takım içinde oyuncular sırf biz gidelim diye oynamadılar, biz gittikten sonra canavar oldular. Doğrusu yalanı tartışılır, ama adam gözleri dolu dolu anlatıyor.

Bende sana takımdan örnek vereyim, antep maçı bitiyor, çoğu tebessümle çıkıyor, kimi forma değiştirme telaşında ama aralarında bir kişi var televizyondan görebildiğim kadarı ile GABRİÇ. Kafası hiç yerden kakmıyor, görevini en iyi şekilde yapmasına rağmen tek o utanıyor. 140 sonra Avni Akere çıkan yattara varlık gösteremiyor, kaçarcasına içeriye giriyor ama GABRİÇ'in kafası hala yerde.

Ben inanıyorum ki 11 kişinin de kafası öyle önünde olsaydı bu taraftar da bu kadar olmazdı.

Birileri çok özendiği kolej takımını yarattı, ortada mücadele etmeyen, foul bile yapamayan bir takım var.

Herkes eseri ile övünecek, eğer bu gökhan ünal'ında gol atamamasının sebebi benim sövmem ise (taraftarın geneli) bende eserim ile övünürüm.

Saygılar;
                            En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 05.10.2009, 13:57.

Yorum

• Şahin_53
                              • 18.11.2008
                              • 1405
                              • tekstil
                              • Bursa

Şahin abi şımartıyorsun beni

Aslında çok muhalefet ettiğimi biliyorum, farkındayım, ama içimden geçenler bunlar be ab. Ne yapayım, yazmayayım mı ?
                              Şımarmıyacağını bilirim..

Madem duygu ve düşüncelerimiz için kurulduysa bu oluşum, fikir'lerimizi kendimize saklamak biraz lüks olmazmı?

Fazlasıyla katılıyorum.
                              Bmn|Bursa
                              Trabzonspor'lular Birliği
                              ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...