TSL 8. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gaziantepspor
Daraltma
X
-
-
Eldeki futbolcuları satıp Mantalite değişikliğine gitmeliyiz.
Bu ruh ile olmayacağı anlaşıldı. Her mahalle takımlarımızdan 1 oyuncu alsak, yinede bu kadar top oynarız.Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...Yorum
-
Yorum
-
DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..Yorum
-
Yeter artık! Artık yeter! Bıktım usandım artık yeter! Kanser oldum, verem oldum, fıtık oldum ulan yeter! Bıktım bu takımdan, gerizekalı forvetlerden, saçma transferlerden, alakasız teknik direktörlerden, birleşmeyen taraftarlardan! Artık yeter ya ''YETER''
18 girdim bu yaşta bu kadar bıkkınlık olurmu ya? Yemin ediyorum bu kadar didinip uğraşmalarımız nefes tüketmelerimiz maçlara gitmelerimiz kombine almalarımız forma almalarımız hertürlü kartı aldık anasını satayım bi gs li bjk li fb li gencin yamadıklarını yapıyorum yapıyoruz adam rahat takımı yenmiş paşalar gibi umrunda deil
KISKANIYORUM yemin ederimki KISKANIYORUM
Y
E
T
E
R
!''Trabzonspor''Yorum
-
Yorum
-
DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..Yorum
-
başka ne denilebilrki bende 22 yasındayım halen aglıorum hayatımda almamam ama TRABZONSPOR için ağlıorum sewiorum cünkü para yokmu yemin ederim ble bişey desinler TRABZONSPOR taraftarları para tolasın futbolcu transfer etcez desinler yemin ediorum sana varya milyon dolarlar çıkar yeterki cebe atmasınlar ama bizde öle bişey yok paso yiyici gelior yada takmayan adamlar gelior olan ne oluor bize oluor her zaman bu böle her sene bu sene şampiyonuz bu sene şampiyonuz dioruz bu yasıma geldim daha şampiyonluk görmedim bizede yazık değilmi bunlar bizim kadar üzülse yemin ederim acık ara şampiyon oluruz...Bu yaşıma geldim hala ağlıyorum şu an şantiyede diğer insanlar beni seyrediyor futbol bu yok kafaya fazla takmamak gerekir v.s hepisne ağlıyarak bu benim namusum ne yapabilirim dedim ve ortamda sessizlik oldu , o formayı giydiği halde haketmeyen şerefsizler acaba benim üzüntümün onda birini hissediyorlarmı , yaa ben ağlamak zorundamıyım ağlayayım diyemi bu takımı sevdim , temsil ettiği değerler dedik , isyancı kişilik dedik , şehrimin takımı dedim 29 yaşında her hafta gerilmekten usandım artık , Tayfun , Umut gibi yetenek fakirlerini Colman , Cale gibi ruhsuz şerefsizleri izlemekten bıktım yeter artık bende etten kemikten yaratılmış biriyim psikolojimi bu kadar bozmanın alemi yok 4,5 sene Irakta çalıştım , şuan afganistanda çalışıyorum , çalıştığım bu boktan yerler bile beni bu kadar yormadı ...
Allah aşkına artık çözüm , Arap mı alır , Abramovich mi alır kim alırsa alsın şu kulübü başarı istiyorum yeter artık yok başımızı dik tutuyor yok biz kupa için sevmedik , yok efendim bizim karekterimizdir yeter artık başarı istiyorum onun içinde maddi güç lazım maddi gücün olursa Colman , Cale , Alanzinho gibi kırılgan adamları değil biraz daha para verip sağlam adamlar alırsın.
30 yaşındayım bu satırları yazarken gözlerimden sinirden yaş geliyor eğer kullandığım kelimelerden dolayı uzaklaştırılacaksam canınız sağolsun ama ne zaman dan beri ruhsuza ruhsuz , şerefsize şerefsiz demek suç oldu....--7--TeK AşKıM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--Yorum
-
Yorum
-
Bu takıma 2 milyona Fatih i almayan adam futbol cahilidir. Umarım da öyledir zira öyle değil ise aklıma gelen diğer ihtimali ben yazmaya utanıyorum...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
antepin kalecisi günündeydi
girilen onca pozisyon stres ve beceriksizlikten heba oldu...
hocanın başka yapacak bir şeyi yok, kim gelirse gelsin farketmez
yattara, yattara ilk kez bir futbolcumuza küfür ettim
yattara defol git, sezon boyu iki hareketle milleti kandırıp yattığın yerden para alıyorsun
ve böyle bir futbolcuyu biz kaç yıldır elimizde tutuyoruz...
sizleri bilmem ama ben gs maçından ümitliyim...elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...Yorum
-
Abi ne yapması bu kadar basiretsiz bir hoca görmedim sen hiçmi takımınla konuşmuyorsun herkes kafasına göre oynuyor.Mesela Giray aldığı her topu uzun kullanıyor sayın teknik direktörümüz,çok çok sevgili yardımcısı nerdesinsen niye uyarmıyorsun.Peki Serkana ne demeli,yada Colman yada benim için en önemli soru Caleye nasıl dayandın hoca.!!
Yok olmaz bu takım haftaya ne yapacak peki soruyorum Mustafa?OSCAR CARDOZOYorum
-
Broos gol pozisyonuna girmemizden memnunmuş.10 pozisyon ve birde penaltı ..
Peki bu 10 pozisyondan kaç top kaleyi buldu Broos ? Penaltı gol oldu mu ? Nasıl memnun oluyorsun !Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum