protesto etsek ne olacak?
bursa bizi yenince mutlumu olacağız?
yoksa başkan bu takımı satıp..
yeni bir takımmı kuracak?
arkadaşlar sakin olalım..
biliyorum hepimizin içi acıyor...
ama panik havası işleri dahada kötü yapar..
Bursaspor maçını futbolcular değil taraftar alacak ! Başka yolu yok !
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Bu zor dönemeçde karşımıza Bursa Şftalisinin çıkması iyi oldu.Bursa ya karşı kendi sahamızda şansımızın tutması ile kazanacağımız bir maç olacaktır.....
31 Ağustos gününe kadar kaybetmiş bir şeyimiz yok.Eğer o güne kadar sağır sultanın bile Trabzonspor da santrafor eksikliğini bildiği bir ortamda Yönetim hareket etmezse öncelikle ligi ve dahada kötüsü kupayı da kaybedeceğiz.Zaten Avrupa şansımızı yitirdiğimiz bu sene olağanüstü kongre gibi, hiç de istemediğimiz bir kazanç mı kayıp mı belli olmayan bir kazancımız olacağı gün gibi aşikar.
tamam... bundan sonraki 5 maçı da kaybedelim.. yönetim gitsin. 10 tane futbolcu gitsin. teknik direktör,ünal karaman vs hepsi gitsin. hatta tercümanımız falan da gitsin..kimse kalmasın. ondan sonra hepimiz mutlu mutlu , buradan birbirimize gülen surat ifadeleri göndeririz.
Yorum