Trabzonspor büyük ihtimalle berabere kalir.. o maci seyretecek taraftarlarada en kisa zamanda cek-up yapmalarini oneriyorum ALLAH gostermesin kanser olma riski cok yuksek bu taraftarin.. ben bugungu futboldan sonra mac seyretmeme karari aldim skoru sonradan ogrenmekle maci seyretmek arasinda daglar kadar fark var. goz gormeyince trabzona toz konduramiyorda ondan.. izleyince insan kahroluyor. siz kahrolmuyormusunuz?
TSL 4. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 1 Bursaspor
Daraltma
X
-
halida yattaradan umut bekleyen var denek vay be! hoca hakliymis demek, neymis gökhan ve yattara daha hazir degilmis. sabirli olun akd demek diyari ve manisayi yenmek icin onlara gerek varmisYorum
-
daha 3. hafta ve liderden 6 puan gerideyiz. Geçen yıl Ersun Yanal 2 mağlubiyet aldığında ligin ilk yarısı bitmişti ve averajla 2. sıradaydık. o iki mağlubiyeti de kötü oynadığımızdan değil şer güçlerin parmağı etkili olmuştu. Şimdi suçu kimde arayacağız????? bir yığın adam topladılar, Hugo, Metin, Ünal ne işe yarar bunlar anlamadım. Hepsini topla Ersunun tırnağı bile yapamaz.Yorum
-
Bu maç Trabzonspor da çok şeyleri değiştirir.
Bekleyip göreceğiz. Ama şu bir gerçek, Bursa bizden çok daha diri ve hazır bir takım. Hiç kolay bir gece olmayacak.DELİL YOK :)
Yorum
-
verdiğimiz oyuncular hep bize gol attığına göre bu haftada Hüseyn gol atacak demektir......
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Bazı gerçekler vardır. Bu gerçeklere bakaraktan yazmak gerekirse. Trabzonspor son haftalarda oynadığı oyunla bursayı yenmesi imkansız. O yüzden poliyannacılık yapmanın alemi yok.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"Yorum
-
bu haftaki maçta pankart olarak her yere o formanın ne kadar değerli olduğunu anlatan pankartlar asalım...tarihimizdeki önemli isimlerin büyük posterlerini asalım...ve de stadı terk edelim...belki o zaman bu takımın şerefli tarihinden utanıp futbol oynamaya karar verirler!!!Yorum
-
artık bir beklentim yok bu takımdan.
her maçı seyrederken başımın ağrımasından,yırtınmaktan bıktım.
kendime zarar vereceğime beklentilerimi yükseltmem,çünkü bu takımda ruh olmadığı sürece birşey olmaz.
bakıyorum takımda kaptan olabilecek adam yok,trabzonspor öze dönmelidir,ve kalbiyle oynamayan trabzonun şapiyonluğu hayaldir.
biz istanbul takımları gibi oyuncular alamayacağımıza göre bu eksiği yüreği ile oynayan has trabzonun çocukları ile kapatmamız gerekiyor..
selamlar.Şenol Güneş
Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.Yorum
-
takımı protesto etmemiz lazım bu maç...yoksa nasıl olsa bize destek veriliyor diyip ruhsuzlaşıyorlar...bu takım kendi evinde arkaarkaya 2maç kaybetti ve manisada 2bin kişi vardı...ama noldu yine ruhsuzlaştı!!!
hocayı mı göndermek istiyorlar başkanı mı???Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum