Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 34. Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• öyle emeyin bence biz o maçta feneri şampiyonluktan etmedik sadece...aynı zamanda onurumuzu kurtardık die düşnüyorum..biz ne kadar temiz futbol oynasaydık oynayalım o maçı kaybettikten sonra her yerde kupa ts ye şampiyonluk fb ye bölüşülmüş maçlar satılmış dedikoduları çıkacaktı...ki çıkmıştıda zaten..güzel bi cvp verdik herkese..
    TRABZONGULDAK

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ertek_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ibretlik paylaşım

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ibretlik paylaşım
          ben anlamadım bu video ne diyi?
          Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

Uzun zaman olmuş bu dingile denk gelmeyeli
            Hamiş

Yorum

• geçenlerde aklıma geldi bu maçın geniş özetini aradım ama bi türlü bulamadım. yardımcı olabilecek var mı?

Yorum

timsah yürüyüşüne katılanlardan biri galiba.sıyırmış bahçeli...

Yorum

Ateist görde haline şükretmekten müslüman olur kardeş

Yorum

aile planlamasinin insanlik icin aslinda ne kadar onemli birsey oldugunu kanitlar nitelikte bir video

Yorum

• Bu başlık güncelliğini hiç kaybetmiyor... Tebrik ederim bu başlığı ççç
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Kadıköye şimdiden bir organizasyon planı yapılmalı ama dimi
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• ee kadıköyü bir gelin gibi süslemeliler nede olsa kocaları geliyor 6-7 aydır hasretler bize

Yorum

bu ikiz dingilleri aklıma geldikçe izler gülerim bide halime şükrederim
                            En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 15:56.

Yorum

• Digiturk bu maçla ilgili neredeyse bütün görüntüleri kaldırtmış. Bilgisayarında geniş özeti bulunan biri upload etsede tekrar izlesek

Yorum

• Rehabilite amaçlı bir sayfa olmuş...Güzel bir topic miş...
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Yükleniyor...
                                X