Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 34. Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geyik güzel geyik lazım tabi.. Gerçi bana düşer mi söylemek bilmiyorum ama sanki burda durum biraz fazla uzamış gibi.. Hani sanki yıl boyu hedefimiz bu maçtı da kazanınca da haaaaaalaa keyfini çıkarıyoruz gibi bir durum söz konusu bence..
    Sirlarumi Söyledum Dağlara Dumanlara..
    Ben yazarken ağladum, okurken da oy oyyyyyy,
    Okurken da sen ağla....

Yorum

• İlk olarak şahrud tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geyik güzel geyik lazım tabi.. Gerçi bana düşer mi söylemek bilmiyorum ama sanki burda durum biraz fazla uzamış gibi.. Hani sanki yıl boyu hedefimiz bu maçtı da kazanınca da haaaaaalaa keyfini çıkarıyoruz gibi bir durum söz konusu bence..
      katılıyorum. çok uzatıldı.
      Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Fb.Com canlı skor servisi..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Hakikaten Fenerbahçeliler için çok zor bir durum ama kimseye kızmasınlar

İş yerinde bir çok fenerli arkadaşım yıllık izine ayrılmış.Hatta bir tanesi düzcede köyüne gitmiş.Yıllardır gitmiyordu ne alaka dedim.Duygusal ve Travmatik anlar yaşıyorum İstanbuldan çıktım bir baktımki buraya gelmişim dedi

Bu arada gesenin bilinen taraftar gurubu yaşanan olayların büyüklüğüyle alakalı sitelerinin girişine fotoğraflar koymuşlar.Hakikaten inanılır gibi değil..Verilen ceza skandal
          En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 22.05.2010, 09:45.

Yorum

• maymunsuz sirk, fenersiz lig olmaz
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Yukaridaki mesajlari yazan fenerlilere gercekten saygi duydum. Sampiyon olduklari icin yalaklanan bursalilardan cok daha samimiler...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yukaridaki mesajlari yazan fenerlilere gercekten saygi duydum. Sampiyon olduklari icin yalaklanan bursalilardan cok daha samimiler...
                Kimsenin kimseye yalaklandığı yok. Bizi fenerlilerde sevmezdi, bursalılar da sevmezdi. Biz üzerimize düşeni yaptık ve feneri yendik. Bir insanı karalayacak bir şeyin yoksa ona saygı duymaya mahkumsundur. Fenerlilerin bu yorumlarıda bunu gösterir. Fenerlilerin böyle şeyler yazmasına saygı duyup bursanın saygısını göremiyorsan sen fenerlisindir. Antu.com sitesine git. Orada yeterince saygı duyabileceğin fenerli bulabilirsin.
                En son beşköylü tarafından düzenlendi; 22.05.2010, 20:17.
                ÖLÜMÜNE ULANN

Yorum

• İlk olarak beşköylü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimsenin kimseye yalaklandığı yok. Bizi fenerlilerde sevmezdi, bursalılar da sevmezdi. Biz üzerimize düşeni yaptık ve feneri yendik. Bir insanı karalayacak bir şeyin yoksa ona saygı duymaya mahkumsundur. Fenerlilerin bu yorumlarıda bunu gösterir. Fenerlilerin böyle şeyler yazmasına saygı duyup bursanın saygısını göremiyorsan sen fenerlisindir. Antu.com sitesine git. Orada yeterince saygı duyabileceğin fenerli bulabilirsin.
                  tamam dediklerinde haklısında; şu olayı anlayamıyorum sizler nasıl insanların Trabzonsporluluğunu yorumlayabiliyorsunuz ? yok sen Trabzonlu değilsin fenerlisin bursalısın vb. çok saçma düşünüyorsunuz burada hiç kimse hiç kimsenin Trabzon-Trabzonsporluluğunu ölçemez
                  Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

Asil siz bursanin mac skoruna endeksli gosterme saygisina kaniyorsaniz benim size soyleyecek birseyim yok. Kime saygi duyup duymayacagim sizi ilgilendirmez, Trabzonsporlulugumu sorgulamak ise haddinize dusmez...

Yorum

• boşuna cd israfına gerek yok demişler
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• angutlar, önce texas'ın nerden geldiğini öğrein... Amerikadaki eyaleti grup adı yapmışsınız gelip ona buna çamur atmaya kalkuyorsunuz..

Al sana teksasın yeri >> http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._of_USA_TX.svg

Al sana bayrağı

Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          angutlar, önce texas'ın nerden geldiğini öğrein... Amerikadaki eyaleti grup adı yapmışsınız gelip ona buna çamur atmaya kalkuyorsunuz..

Al sana teksasın yeri >> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/Map_of_USA_TX.sv

Türkiyede kendi tribün grubuna adını vermeyen tek taraftar grubu texastır. Bu ismi onlara polisler takmıştır. bir tribün kavgasından sonra polisler onlar için texaslılar demiştir ve ondan sonra her gittikleri yerde onlara texaslılar denilince bu öyle kalmıştır. Bilip bilmeden konuşup ANGUT olduğunuzu belli etmeyin.
                          En son beşköylü tarafından düzenlendi; 23.05.2010, 19:57.
                          ÖLÜMÜNE ULANN

Yorum

Türkiyede kendi tribün grubuna adını vermeyen tek taraftar grubu texastır. Bu ismi onlara polisler takmıştır. bir tribün kavgasından sonra polisler onlar için texaslılar demiştir ve ondan sonra her gittikleri yerde onlara texaslılar denilince bu öyle kalmıştır. Bilip bilmeden konuşup ANGUT olduğunuzu belli etmeyin.

demek ki bursalilara teksas yakistirmasi yapan john wayne hayrani western film mupdelasi polislerden bir kaci kazara Trabzon da gorev yapmis olsaydi bugun bursa taraftarinin ismi Trabzon olacakti
                            En son ESER tarafından düzenlendi; 23.05.2010, 20:16.

Yorum

• Allahın adaleti

Yorum

• ççç
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X