kalktık bursadan maça gittik am ne maç maç hoş başladı hemen herkes hadi oturun demeye başladı yazık tribünü terkedip 5 arkadaş kimsenin olmadığı bölüme oturup izledik maalesef şunu belirteyim ki bizim şampiyon olmamız için süper topçu falan hikaye önce taraftar TARFATAR olmalı çok kötü bir maç oldu benim adıma
Şaşırdın mı be Emrah? Ben amblemsiz forma giyen futbolcumuzun olduğu maçı bile hatırlıyorum. Antalyaspor maçı, Selçuk İnan'ın forması mesela. Geçen sezon ki.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Şaşırdın mı be Emrah? Ben amblemsiz forma giyen futbolcumuzun olduğu maçı bile hatırlıyorum. Antalyaspor maçı, Selçuk İnan'ın forması mesela. Geçen sezon ki.
Hani şaşırmadım desem yalan olur tuhafıma gitti diğer futbolcularınki de öyle mi diye baktım ama diğerlerininki normaldi ayrıca Selçuk'un forma olayına hiç dikkat etmemişim bakalım daha neler olacak..
kalktık bursadan maça gittik am ne maç maç hoş başladı hemen herkes hadi oturun demeye başladı yazık tribünü terkedip 5 arkadaş kimsenin olmadığı bölüme oturup izledik maalesef şunu belirteyim ki bizim şampiyon olmamız için süper topçu falan hikaye önce taraftar TARFATAR olmalı çok kötü bir maç oldu benim adıma
o kadar oturan vardıkı gurbetci genclerın yanında ıdım arkadan yaslılar oturun oturun arkadas ya.ahmet abi ile maca gıderken avni akerın cekırdekcı tayfasından bahsederken olımpıyatda onu yasadım kardesım oturacaksanız gıdın tvden ızleyın neden heyecana karsı gelıyorsunuz kendımı denızlıspor taraftrı gibi hissettim gerci birazda hastalıgımdan dolayı coskuya ortak olamadım mac sonrası gozumu acilde aldım
Soldan Sağa ( Bundan sonra ekleyeceğim bütün resimlerde bu düzene göre isimlendirme yapacağım )
İlhan, Great White, Erdal, Semih...
İlginç bir enstantane
Erdal Abi, Semihe kızıyor heralde ki, Semih de bana "Faruk kurtar beni" der gibi bakıyor
Yahu kardeşim ayıptır ayıp.
Yanımızda getirdiğimiz beşiktaşlı( kolpadan beşiktaşlı) adam bütün fotolarda var ben yokum.
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Daha ilk yarı bitmeden umutun kaçırdıgı pozisyonda taraftar umutu yuhaladı.Yanımdakilere durun yapmayın dedim ama geçti artık.Sahadaki oyuncularımız bu şekilde yuhalanırsa nasıl başarılı olabilecekler?Maçın bitmesini bekleseniz daha dogru olur.Umut kaçırdıkça alkışlamak desteklemek lazım.Keza sadece umut kaçırmıyor.rakip takım oyuncularını yuhala tamam sorun olmaz derim ama kendi oyuncularımı asla!
Yorum