Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ofsayt mıydı yanlış mı gördüm?
    Bahadır Abi, kimse çaktırmıyor ama ofsayttı

Yorum

• konu ile alakasız ama maça giden abilerim kardeşlerim yardımcı olursa çok sevinirim.

maraton açık tribün neresi oluyor olimpiyat stadında fotoğraf koyabilirlermi?
      En son Since1912KsK tarafından düzenlendi; 11.05.2010, 17:46.

Yorum

• kalktık bursadan maça gittik am ne maç maç hoş başladı hemen herkes hadi oturun demeye başladı yazık tribünü terkedip 5 arkadaş kimsenin olmadığı bölüme oturup izledik maalesef şunu belirteyim ki bizim şampiyon olmamız için süper topçu falan hikaye önce taraftar TARFATAR olmalı çok kötü bir maç oldu benim adıma
        Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• tam bir taraftar rezaleti vardı 61. dakka hariç yazık

Yorum

• bu arada miraç arkadaşımı görmek çok güzeldi belkide günün en güzel dakkalrıydı

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yattara'nın formasında neden Trabzonspor ambleminin rengi farklı idi bilen var mı açık maviydi galiba..

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...Detay&IND=4382

Burdaki fotoğraflarda var..
              Ben hala Yattara'nın fotmasını düşünüyorum neden amblemde bordo'nun yerine açık mavimsi bi renk vardı..??
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Şaşırdın mı be Emrah? Ben amblemsiz forma giyen futbolcumuzun olduğu maçı bile hatırlıyorum. Antalyaspor maçı, Selçuk İnan'ın forması mesela. Geçen sezon ki.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şaşırdın mı be Emrah? Ben amblemsiz forma giyen futbolcumuzun olduğu maçı bile hatırlıyorum. Antalyaspor maçı, Selçuk İnan'ın forması mesela. Geçen sezon ki.
                  Hani şaşırmadım desem yalan olur tuhafıma gitti diğer futbolcularınki de öyle mi diye baktım ama diğerlerininki normaldi ayrıca Selçuk'un forma olayına hiç dikkat etmemişim bakalım daha neler olacak..
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak hasan habip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kalktık bursadan maça gittik am ne maç maç hoş başladı hemen herkes hadi oturun demeye başladı yazık tribünü terkedip 5 arkadaş kimsenin olmadığı bölüme oturup izledik maalesef şunu belirteyim ki bizim şampiyon olmamız için süper topçu falan hikaye önce taraftar TARFATAR olmalı çok kötü bir maç oldu benim adıma
                    o kadar oturan vardıkı gurbetci genclerın yanında ıdım arkadan yaslılar oturun oturun arkadas ya.ahmet abi ile maca gıderken avni akerın cekırdekcı tayfasından bahsederken olımpıyatda onu yasadım kardesım oturacaksanız gıdın tvden ızleyın neden heyecana karsı gelıyorsunuz kendımı denızlıspor taraftrı gibi hissettim gerci birazda hastalıgımdan dolayı coskuya ortak olamadım mac sonrası gozumu acilde aldım
                    Liverpool FC Trabzonspor
                    Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Soldan Sağa ( Bundan sonra ekleyeceğim bütün resimlerde bu düzene göre isimlendirme yapacağım )
                      İlhan, Great White, Erdal, Semih...
                      İlginç bir enstantane
                      Erdal Abi, Semihe kızıyor heralde ki, Semih de bana "Faruk kurtar beni" der gibi bakıyor
                      Yahu kardeşim ayıptır ayıp.

Yanımızda getirdiğimiz beşiktaşlı( kolpadan beşiktaşlı) adam bütün fotolarda var ben yokum.
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu kardeşim ayıptır ayıp.

Yanımızda getirdiğimiz beşiktaşlı( kolpadan beşiktaşlı) adam bütün fotolarda var ben yokum.

Abi seninle çekildiğimiz fotoğrafı da eklermisin sen?

Ayrıca yanında getirdiğin abi de bizim golde fena sevindi he.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak hasan habip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tam bir taraftar rezaleti vardı 61. dakka hariç yazık
                          taraftar iyiydi...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi seninle çekildiğimiz fotoğrafı da eklermisin sen?

Ayrıca yanında getirdiğin abi de bizim golde fena sevindi he.
                            Tamam onları alacağım elemandan alınca ekleyeceğim ya da sana yollarım sen eklersin ben beceremiyorum

Futbolla şu aralar çok ilgisi olmasa bile Trabzonspor' a her zaman saygı duymuştur, ayrıca Giresunlu olduğu için kan çekiyor tabi
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Daha ilk yarı bitmeden umutun kaçırdıgı pozisyonda taraftar umutu yuhaladı.Yanımdakilere durun yapmayın dedim ama geçti artık.Sahadaki oyuncularımız bu şekilde yuhalanırsa nasıl başarılı olabilecekler?Maçın bitmesini bekleseniz daha dogru olur.Umut kaçırdıkça alkışlamak desteklemek lazım.Keza sadece umut kaçırmıyor.rakip takım oyuncularını yuhala tamam sorun olmaz derim ama kendi oyuncularımı asla!

Yorum

• bu macdan yattaradan güzel resimleri olan varmi mac sirasindaki reismler yada mac sonrasi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X